שאלה היפוטתית לגמרי...

magenta73

New member
כן ולא...

לא משנה, בכל מקרה בסופ"ש הזה כנראה כל מה שאני אראה זה את ספרי הלימוד, אז...

תשוקית

New member
כמובן,אך ורק היפותטית אני הייתי מנסה לבדוק

עם השני אולי הוא ישתפר...ואולי הוא כן יבטיח...הראשון ידוע לך כבר מה הכיווון שלו...תשאירי אותו בתור אופציה לימים " חשוכים "חחח לעת צרה...

טובים השניים מן האחד

אני אומר שהיפוטתית שהבחורה ההיפוטתית יכולה ללכת על שני הבחורים (ההיפוטתים) ... ביחד.

g a z

New member
עדיף שלא..

מנסיון.. איך אומרים?- עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ..

avigimel

New member
הייתי אומר לבחורה ההיפוטתית

הזו, שהיא עצובה מאוד. הרשימה מתאימה יותר לבחורה בתחילת שנות ה- 20, ומאוד עצוב לראות בחורה שנתקעה במקום ולא מצליחה לזנק הלאה, ונשארת "מגניבה" בצורה שכזו.

belli80

New member
היפותטית

אפשר להשתפר במיטה. פעם ראשונה של זוג שמקרקר זה סביב זה זמן ממושך מידי עלולה להידמות להתנגשות יבשות קולוסאלית. הדבר היחיד שצריך להבטיח הוא פתיחות וכנות, ונכונות לשפר. תבלי!

magenta73

New member
זה ברור לי

ולכן הוא עדיין שם... כאופציה, ואפילו כאופציה מנצחת. זאת לא השאלה. השאלה היא האם הוא בכלל רוצה להישאר שם לקרקר... ואת זה אני לא יודעת.

SoupNazi1

New member
כאן כבר נשאלת השאלה אם הברווזה

עשתה לו עור ברווז. אוהב את עולם הדימויים שלך, אפשר לדבר על הכל ובעצם על כלום ככה. כל עוד זה לא נוגע לעיקר :) מקווה בשבילך שהוא ידע לקרקר יותר טוב פעם באה.

magenta73

New member
אני יודעת שאת הברווזה הוא רצה הרבה זמן

השאלה היא למה בדיוק הוא רצה אותה. לקרקורים או לגוזלים. זאת בעיה, הוא שונה ממני. אני לא ממש מצליחה להבין את הראש שלו, בגלל שהוא כ"כ שונה מאמא אווזה...

SoupNazi1

New member
כל מישהו שגורם לך לתהות מה

עולה לו בראש, ובמיוחד בשעה כזאת בלילה, רק מעלה את האפשרות שאולי בכל זאת הוא יותר מאשר... אין לי מושג בנוגע לקרקורים וגוזלים, אבל נראה לי שזה התפתחות טבעית לא? את בטח יודעת שאי אפשר לדעת את זה עכשיו. הדבר הראשון שעולה לי בראש שאני קורא את התגובה שלך, מאמא אווזה, הוא על פי אלה קרטריונים את בוחרת את הברווזים שלך? הרי את יודעת שלבסוף העור ברווז נעלם, כאשר הטמפרטורות חוזרות לגדר הנורמל, ואת הדרישה לשלמות משיגים כזוג. והדבר השני שעולה לי בראש הוא שנראה לי שראינו יותר מדי "נילס". מקווה שתמצאי דרך לשלב אותו בחיים שלך, כי הוא נשמע מעניין. אפילו אם את לא מצליחה כל כך להבין את הראש שלו.

smartblonda

New member
בתור ברבורה ממוצעת מציעה

כי תעזבי את הסטרפטיז בצד ,כי להיפוטטית יש מצפון ובאן יקרה משהו משמעותי עם הבחור הלא ברור היא תתבאס. מציעה כי תתמקדי בבחור שעדיין את לא יודעת לאן זה הולך ותנסי לבדוק ביחד עימו ,באם יש המשך כיוון הרציני. סומכת עלייך שתתמרני את המצב שהחוא לא יבין שאת בודקת.

באז באז

New member
אני לא יודע אם היא תתבאס

אני יודע שמראש זה אומר שזה לא רציני... בגלל ההתנהלות. הרי ככה לא בונים חומה. אם יש מישהו שיש מצב למשהו רציני איתו, אז עדיף לתת לכל שחקי המשנה ללכת לשחק עם מישהי אחרת. אפילו שהחוסר ודאות כל כך גדול. ומקסימום אם זה היה לחינם, לפחות היא תוכל להגיד לעצמה שני דברים. 1)אני הייתי רצינית ושלמה, מה שקרה זה לא בגללי. 2)אישון חרמנון תמיד בסביבה.

cheshire9

New member
היפ היפ היפו

בזמן שאת שואלת שאלות האחרים משתרללים בלי הכרה........ מ'כפת לך בעצם - זה או זה תעשי רק מה שמרגיש לך נכון באותו הרגע בדיוק תפסיקי עם כל השיקוים המסובכים ומה שייצא ייצא....... חוץ מזה שחם מדי - מי יכול בכלל לחשוב על משהו .......

למעלה