שאלה היפותטית

נועה21

New member
שאלה היפותטית ../images/Emo41.gif

נניח ויווצר מצב ביום ראשון שבו יעלו להדחה איתי ושי (כמובן בנוסף ליוסי ועינב אבל זה כבר נהיה הרגל). למי תצביעו, לאיתי או לשי?

Ping Poong

New member
שאלה קשה.

קודם כל יש לי הרגשה שהשבוע עינב ויוסי לא יועמדו להדחה.. כי הם הבינו שאין סיכוי להדיח אותם, אז הם יעדיפו להתלבש על ונסה ואיתי. בעיקרון אני רוצה ששי יודח. אבל אם השבוע יהיה אקשן בגלל שהם הפסידו בתקציב, אז אולי עדיף שהוא יישאר
אז תלוי איך יהיה עד יום שלישי.. ואז נחליט למי נצביע, אם בכלל.

shlomitgueta

New member
ברור שרוצים ששי יעוף אבל זה לא יקרה כי

למרות כל השינאה כלפי שי אתם לא רואים את כמות המעריצים המטורפת שיש לו! ויש לו (ע"פ נתוני הSMS שראיתי בדוח בפורום הוא הוביל מקום 2 אחרי יוסי בובליל וגם אז הוא היה נחש) כך שגם אם הרבה יצביעו לאיתי רק כדי ששי ילך הדבר לא יקרה. מדובר ב87000 אסמסים לשי לעומת 17000 לאיתי (כפי שזכור לי)

נועה21

New member
אני לא מאמינה ל"דוח" הזה

אני מאמינה למה שאנשים מדברים בעבודה, בארוחת שישי וכד' אנשים שונאים את שי. מעטים האנשים שחושבים שתככנות ואלימות זה דבר מבורך ששוה להצביע עבורו

shlomitgueta

New member
מקווה מאוד שהוא שיקרי אבל הוא לא פורסם בעיתון

??? כי הבנתי שיש עליהם פיקוח

ברור ש לשי שיטרית הסקסי../images/Emo99.gif הו שי

שי שיטרית, התינשא לי אהוב התהיי לי לבעל ותתן לי את ידך ולנצח אשאר לצידך התינשא לי אהוב התהיי לי לבעל ותתן לי את ידך ואשאר לצידך.

אורין18

New member
אינשטיין אמר משפט חכם:

שני דברים שאין להם סוף-היקום והטימטום./tapuzforum/images/emo6.gif

קפרי

New member
דוריקו-אתה דווקא גדול לדעתי, משהו כתב כאן

שאפשר להדליק בצ'יק את אלה שנגד או בעד (כך הייתי בהתחלה) וזה מה זה נכון..

DanaBaudelaire

New member
לשי

אני פחות ארגיש בחסרונו של איתי.. ואם נרצה או לא, שי די תורם לגיבוש לדעתי. הוא מחזיק את כולם יחד, אין מה לעשות, הוא באמת המנהיג. אבל זה לא אומר שאני אוהבת את ההתנהגות שלו.

יש לי הרגשה שיעמדו להדחה

שי שיפרה עינב ויוסי כמובן ואז בע"ה אמן אמן אמן אמן שיפרה תעוף...אמן.

shy6

New member
מנהיג לא מסכסך בין כולם

על איזה מנהיג את מדברת? זה שהסית נגד איתי בערב חג בסוכה? זה שסית את אשר נגד צבר? מנהיג אמור לאחד את כולם והוא עושה בדיוק ההפך.

נועה21

New member
אני אצביע לאיתי

הכל בשביל להעיף את שי. גם אם שפרה המעצבנת תהיה מול שי אני אצביע לה. כל מי שיעמוד מולו יזכה להצבעות שלי

למעלה