שאלה היפותטית

דינה128

New member
אם שי או איתי- אצביע לשי

עד היום לא הצבעתי ושי מעצבן אותי מאוד אבל איתי מעצבן אותי עוד יותר. גם היחיד שתפס בחורה וכל לילה בא על סיפוקו וגם מקטר ובוכה כל הזמן כמה הוא מסכן. די, חלאס.

SSSSS33

New member
עדיף לכולם לא לרשום יוסי או עינב

כי ככה הסכויים של המודחים להישאר נהיים יותר גדולים. מי חושב שיש להם כבר שכל??

קמבילי

New member
../images/Emo70.gifברור שלאיתי, וכמוני הרוב המוחלט של הפורום

כולם* כל כך משתוקקים לראות את שי מתעופף שנדמה לי שגם אנשים שאף פעם לא הצביעו יירתמו הפעם ויפתחו את הכיס. *כולם לא כולל את droriko (הרי הוא קורל המהממת), NOT, וביקורת המוסיקה, שהיו גם בעד להשאיר את מיקי ואת ערן "כי הם מעניינים", ובכל מקרה הם משוכנעים שהקהל "לא יכול להדיח אף אחד", ואחרי כל הדיבורים הם גם לא מסמסים אף פעם לאף אחד מתוך עקרון. מלבדם הזדמנו הנה אחד או שניים ממעריצי שי שכרגע אינני זוכרת את ניקיהם.

droriko

New member
למה את כל כך בטוחה?

אני דווקא הולך להצביע לאיתי שי וצבר צריכים לשלם על הזילזול בו והפרת החוקים חוץ מזה כבר 7 תוכניות ברצף יש הדחות צפויות חלאס!! הגיע הזמן להנות מהמשחק

droriko

New member
האמת שנאי לא מצביע מתוך עיקרון

אבל אם מישהו כאן מתכוון להצביע אני ממליץ לו על איתי, וביום ראשון אחרי התוכנית אני אתן הודעה מפורטת יותר בנושא

קמבילי

New member
וואו, הפתעת אותי, איזה כיף, אם כל אחד כאן

ישקיע 5 שקלים אנחנו משאירים את איתי ומעיפים את מי שיעלה מחבורת הזבל, רוב הסיכויים ששי!

droriko

New member
חחחח מה?

למה נראה לך שאני אוציא 5 שקל בשביל קופרמן וחבורת המושחתים שלו? מי שרוצה ליהות פריאר אני מציע לו שילך על איתי,וזהו

ruti

New member
רק ליוסי. העיקר ששי יעוף וברור שהוא יעוף לפני

שיעיפו את צבר. כולם מבינים ששי הוא הרמאי והשקרן של הבית. אפילו נעמה אמרה עליו שהיא אפס ואנשים רק עכשיו קלטו את זה

קמבילי

New member
רותי, אם את רוצה ששי יעוף תצביעי לאיתי

הצבעה ליוסי לא תעזור (אם הוא יעלה להדחה) כי הוא נמצא גבוה גבוה מעליהם במספר ההצבעות, ואיתי ושי נמצאים הרחק מתחתיו עם מספרים קרובים מאד. אם ונסה תעלה להדחה נצטרך להצביע גם לה.

ruti

New member
קבלתי. אם איתי יהיה מודח אצביע לאיתי

העיקר ששי יעוף קודם כי זה כבר נמאס מה שהוא עושה לכולם

MissPop

New member
איתי. ואגב לדעתי הפעם יועמדו להדחה

איתי, שפרה, שי ויוסי

TLV GUY2

New member
שי לא רק שלא יעמוד להדחה

אלא גם לא יקבל אף הצבעה הפעם... ובלי קשר איתי חייב לעוף די הוא לא מעניין הוא כמו שחר בהישרדות, לא שמים לב אליו והוא מגיע עד הסוף בין כל הריבים.

ruti

New member
ונסה מסבירה כי לכולם בבית הזה חסר בורג, לשי

חסר 8 ברגים. לצבר חסר מבורג אחד זה קפץ לדעתה לעשר ברגים

clearer

New member
אני אצביע לאיתי, כדי ששי יעוף -

מבחינתי זה ברור כשמש. לא אוהבת את ההתנהלות הגועלית של שי. נכון, זה משחק, נכון, זה מיליון - אבל ההתנהגות של שי מעידה על זה שהוא ככה גם בחיים, ואותי זה פשוט לא מושך. האופן שבו הוא מלכלך כאן על צבר "חברו הטוב" "אח שלו", התחילה את הסלידה שלי ממנו: http://il.youtube.com:80/watch?v=4-iwWi9eRqo ראיתם את זה?

למעלה