התחלת ללמוד גיאומטריה אנליטית ,התחלת לקלל את מחבט (טוב מאוד!) ,התחלת לחזור בתשובה ... מה השאלה הלא קשורה הזו ? זה כמו שאני אשאל למה נהרגו מעל 120 חיילים בלבנון השניה.
שניהם טובים ממנו בהרבה. הדבר היחיד שטוב באולמרט זה כושר הישרדות. אין לו אג'נדה, אין לו השקפת עולם, אין לו שום ידע בטחוני ... הוא נאמן רק לכסף, לחברים שלו, ולשררה.
והרי ברור שהוא לא "אמור היה" להיות רוה"מ אילולא השבץ של שרון. אף אחד במערכת הפוליטית בכלל לא ספר ולא דימיין אותו בכלל כרו"מ, למרות שהוא היה סגן ראש הממשלה. סביר להניח שאם היו יודעים שזה מה שיקרה לשרון היו מחליפים את מס' 2 שלו מהר מאוד. חבל מאוד שזה לא קרה. השורה התחתונה היא ששמאלמרט הגיע לשלטון לא בגלל איכויותיו כמנהיג או בגלל דעות פוליטיות איתן מסכים רוב העם, אלא בגלל התאונה המצערת של שרון ובגלל מחסור באלטרנטיבות בבחירות. מה שאתה אומר כאן לא מחדש כלום לאף אחד. נתראה בבחירות.
נקודה. אתה צריך שהאזרחים יפחדו מראש המדינה. כאן ,האזרחים צוחקים עליו. תסתכל על פוטין למשל ,תראה לי מישהו שפותח עליו את הפה ...מצד שני ,תראה לי מישהו שמנסה לאיים על הרוסים.
שיש למדינה הזו צבא חזק. יש למדינה הזו ביצים לעמוד על שלה. פשוט הניהול כאן דפוק ,הח''כים והפרלמנט זבלה , השרים ליצנים ,רה''מ עורך דין-ברוקר... ממש קרקס.
למרות כל הרעש שפוטין עושה - האמריקאים לא נסוגו אפילו בס"מ מהתוכניות שלהם להציב טילים במזרח-אירופה ולדחוק את ההשפעה הרוסית משם ... קולות פיוס זה משהו שתמיד אפשר וצריך לעשות.