שאלה הלכתית: למה אלוהים לא מתערב ו ...

אזרח111

New member
שאלה הלכתית: למה אלוהים לא מתערב ו ...

מעיף את אולמרט לכל הרוחות?!

Jan22

New member
מה יש לך ?

התחלת ללמוד גיאומטריה אנליטית ,התחלת לקלל את מחבט (טוב מאוד!) ,התחלת לחזור בתשובה ... מה השאלה הלא קשורה הזו ? זה כמו שאני אשאל למה נהרגו מעל 120 חיילים בלבנון השניה.

אזרח111

New member
השאלה שלך נובעת מהשאלה שלי.

כי אם אלוהים היה מעיף את אולמרט זה לא היה קורה.

Jan22

New member
בוא נהיה ריאלים ..את מי תשים במקומו ?

ובחיאת בלי לרשום שטויות.

אזרח111

New member
אהוד ברק או ביבי.

שניהם טובים ממנו בהרבה. הדבר היחיד שטוב באולמרט זה כושר הישרדות. אין לו אג'נדה, אין לו השקפת עולם, אין לו שום ידע בטחוני ... הוא נאמן רק לכסף, לחברים שלו, ולשררה.

Jan22

New member
ברק ? כאילו מה ,פעם אחת לא הספיקה ?

הוא רצה לחלק את ירושלים עם ראש אשף ההאמממממ מחבל ... ביבי ? תן לי לחשוב על זה קצת.

אזרח111

New member
אפשר להגיד על ברק הרבה דברים

אבל אי-אפשר להגיד עליו שהוא מושחת מבחינה מוסרית וחסר ידע בסיסי כדי לנהל מדינה.

אזרח111

New member
כל אחד והשקפותיו. בשביל זה יש בחירות.

מה שאני אומר - אולמרט לא מתאים בצורה יסודית להיות בהנהגת המדינה. הוא צריך להיות אולי יו"ר הקואליציה - הבחור שמסדר את כל הדילים הפוליטיים.

Lady McBeth

New member
בפעם האחרונה שהיו בחירות - קיבלת את שמאלמרט

והרי ברור שהוא לא "אמור היה" להיות רוה"מ אילולא השבץ של שרון. אף אחד במערכת הפוליטית בכלל לא ספר ולא דימיין אותו בכלל כרו"מ, למרות שהוא היה סגן ראש הממשלה. סביר להניח שאם היו יודעים שזה מה שיקרה לשרון היו מחליפים את מס' 2 שלו מהר מאוד. חבל מאוד שזה לא קרה. השורה התחתונה היא ששמאלמרט הגיע לשלטון לא בגלל איכויותיו כמנהיג או בגלל דעות פוליטיות איתן מסכים רוב העם, אלא בגלל התאונה המצערת של שרון ובגלל מחסור באלטרנטיבות בבחירות. מה שאתה אומר כאן לא מחדש כלום לאף אחד. נתראה בבחירות.

Jan22

New member
זה מאוד פשוט ,אתה צריך במדינה הזו דיקטטורה

נקודה. אתה צריך שהאזרחים יפחדו מראש המדינה. כאן ,האזרחים צוחקים עליו. תסתכל על פוטין למשל ,תראה לי מישהו שפותח עליו את הפה ...מצד שני ,תראה לי מישהו שמנסה לאיים על הרוסים.

אזרח111

New member
האמריקאים שמים זין על הרוסים, מה קרה לך?

ותאמין לי שלא היית רוצה לחיות ברוסיה, נכון?

Jan22

New member
אמריקה זו מעצמה ,אני מדבר על העולם

הם עושים מה עולה להם בראש. ותכלס ,כל משקשקים מהרוסים ,ובפרט מפוטין.

אזרח111

New member
זה הכל עניין של יחסי כוחות.

אם ישראל הייתה מעצמה עם מאות מליוני תושבים ושטח מדינה הגדול בעולם - אולי גם מאיתנו היו מפחדים. במצבנו השברירי צריך להתנהל בצורה זהירה וחכמה, לא?

Jan22

New member
הטמטום פה ..

שיש למדינה הזו צבא חזק. יש למדינה הזו ביצים לעמוד על שלה. פשוט הניהול כאן דפוק ,הח''כים והפרלמנט זבלה , השרים ליצנים ,רה''מ עורך דין-ברוקר... ממש קרקס.

אזרח111

New member
בשורה התחתונה ...

למרות כל הרעש שפוטין עושה - האמריקאים לא נסוגו אפילו בס"מ מהתוכניות שלהם להציב טילים במזרח-אירופה ולדחוק את ההשפעה הרוסית משם ... קולות פיוס זה משהו שתמיד אפשר וצריך לעשות.

Jan22

New member
אנשים אוהבים את פוטין ,ופוחדים ממנו

וככה צריך להיות. יד קשה ,אבל הוא דואג לעם שלו. כאן ? באמת שאין בנאדם אחד שאני יכול להצביע ,אולי גנדי ז''ל .

למעלה