שאלה הלכתית: למה אלוהים לא מתערב ו ...

לא ממש

שרון היה די מובל ולא הייתה לו דעה עצמית חזקה. שאני חושב על זה ככה,אין ממש בן אדם בפוליטיקה הישראלית שיכול להיות ראש ממשלה חזק. כיום רוב הפוליטיקאים הם לא יותר מעסקנים

Lady McBeth

New member
דואג לעם שלו?

הצחקת אותי. במה בדיוק זה מתבטא? בכך שלחלק גדול מהרוסים אין מה לאכול? או בשיטת הגיוס לצבא המאוד-הומניטרית של רוסיה? פוטין דואג לכושר ההרתעה של רוסיה, זה נכון. אבל זה בהחלט בא על חשבון האזרח הקטן.

Jan22

New member
לא מדויק

הוא נוהג ביד קשה ,אבל הוא דואג שכלל העם שלו ירגיש ביטחון מול שאר העולם. לגבי מה שהולך בתוך המדינה ,זה כבר משהו אחר. אני מדבר על העולם כנגד רוסיה ,ורוסיה לא סופרת אף אחד !

Lady McBeth

New member
בואנה!! לי יש שאלה יותר טובה!!!

איך לעזאזל שושו השועל תמיד משיג את נילס והאווזים?! הרי הם עפים והוא מתנייד רגלית! אין, אין הגיון!!

Jan22

New member
אתה נופל לידיים שלה כל פעם מחדש

אתה אף פעם לא לומד. (עכשיו היא תאמר איזה אמירה בטח ...)

ReiKo

New member
נו מה נראה לך

יש לו קומבינות עם אקה הניגרית הנאצית הבתזונה הזאת בוגדת בכל האווזים...

Lady McBeth

New member
אולי כדאי לך ללמוד קצת הלכה.

"נסתרות דרכי האל". (ועזוב את זה שאלוהים בכלל לא קשור לזה, אלא העובדה שאולמרט נבחר בבחירות דמוקרטיות וחופשיות. העם יצא טיפש. למה שאלוהים יתערב?).

אזרח111

New member
דווקא "נסתרות דרכי האל" לא הכי מתאים כאן.

אני הייתי הולך יותר על הטיעון "הסתרת פנים" של האל. זה הטיעון הכי הגיוני ששמעתי לגבי השואה לדוגמא. שהאל מסתיר את פניו ולא מתערב במתרחש עקב סיבות כאלה ואחרות. לא שאני ממש מאמין בזה ...

Lady McBeth

New member
אז כנראה שאתה *באמת* לא מבין כלום

נסתרות דרכי האל זה מושג שאומר שגם אם קורה מאורע שאתה ואני מחשיבים אותו לאסון - אולי לאלוהים יש מעין תוכנית-על שבסופה הכל יסתדר. אגב, הטיעון של היהדות לגבי השואה הוא מאוד אמביוולנטי, ויש זרמים ביהדות שמסתכלים על הטיעון של "נסתרות דרכי האל" כתוכנית להקמת המדינה. תאמין בזה או לא, זה כבר לא משנה. אבל אל תנפיץ פה ביטויים.

כי אולי...

אולמרט הוא הגרזן בידי החוטב? אבל תחשוב ככה, אין ממש מחליפים יותר טובים - ברק הוא כישלון מוכח ואחד מראשי הממשלה היותר גרועים שהיו לנו פה אי פעם. הבן אדם הרס כמעט את כל ההרתעה של ישראל. ביב הוא בסה"כ אולמרט טיפה יותר ימני...

למעלה