הכל על משאבות (ארוך...)
קודם כל, לי יש את המשאבה המדוברת (עלתה לי 250 דולרין ותקילין לפני קצת פחות משנה וחצי) והיא אכן שווה כל גרוש.
א-ב-ל עדי, לדעתי כדאי לך לחכות קצת עם עניין המשאבה. קודם כל תני לקטן להוולד, ולראות אם ה
הנקה בכלל מסתדרת לכם. לפעמים, גם עם הרצון הכי גדול, זה לא מסתדר... למרות שאין לי ספק שכמעט כל אחת יכולה, תמיד יש סיכוי קלוש שמשהו לא יסתדר שם בסוף, וגם זה בסדר! אבל אם זה מה שבאמת יהיה, אז חבל יהיה על הכסף. עכשיו, בואי נצא מנקודת הנחה שהכל באמת הסתדר יופי עם ה
הנקה, ואחרי שה
הנקה התבססה (בד"כ לקראת גיל 6 שבועות) את רוצה להתחיל להרגיל אותו לבקבוק. השאלה הכי חשובה היא מה תהיה תדירות השאיבה. אם תרצי לשאוב תו"כ עבודה ולספק לקטן את
כל החלב שהוא צריך, בלי תוספות של תמ"ל, זה אומר שאת תצטרכי לשאוב המון, בשאיפה כל 3 שעות כדי לדמות דפוס יניקה. בשביל שאיבה אינטנסיבית כזו זה יהיה לך שווה לקנות את המשאבה הזו. תעשי חישוב של כמה עולה תמ"ל ותחשבי כמה תמ"ל תצטרכי לקנות במקום זה... המחיר של המשאבה הזו מצדיק את עצמו. היא מעולה, והיא ברמה של משאבות מסחריות בהן משתמשים בבתי חולים. אם הצורך יהיה יותר ל "פעם ב..." נגיד אפילו שאיבה אחת ביום, את יכולה לקנות משאבה חד צדדית של מדלה. יש להם משאבה בשם "מיני אלקטריק" שיכולה לעבוד על חשמל או על בטריות. החסרון שלה היא שהיא רועשת מאוד, ובעבודה זה יכול להיות לא נעים... ה-PUMP IN STYLE שקטה. אני חושבת שכדאי לך כן לקנות מדלה, השאלה היא איזו. תיכנסי
לכאן, ותראי את כל מה שיש להם. כמובן שיש את הידניות למיניהן, ודווקא על הידנית של אוונט יש ממליצות רבות. אני חושבת שכדאי לך גם לשאול את השאלה הזו בפורום
הנקה שלנו בתפוז. שם יענו לך בשמחה מנסיון. ושוב - חכי עם זה. אני לא חיכיתי וקפצתי על הפאמפ-אין-סטייל, ובסוף היה לה שימוש מאוד מועט... לא כי לא הנקתי (הנקתי עד לפני חודש) אלא כי הייתי בבית עד גיל שנה עם יובל ולא היה בזה צורך ממשי. יכולתי להסתדר עם האוונט הידנית בלי בעיה.