שאלה הפוכה לסקר של מיכל

tlingit

New member
שאלה הפוכה לסקר של מיכל

או, יותר נכון, שאלה משלימה...
מיכל הררי שאלה אותנו לגבי תשלום על פגישת ההיכרות הראשונית, ואני שואלת האם אתם גובים תשלום על פגישת הסיום של האימון? ובכלל, איך אתם מנהלים את סגירת האימון

האמת היא שעכשיו אחרי שחזרתי

אני מתחיל לשקול ברצינות את נושא "Money Back Guaranty" זהו רעיון מעניין שיכול להניב כמה תופעות חיוביות וכמה פחות חיוביות (אם עכשיו אתם מייד רואים את הבעיות, תמצאו לכם מאמן שיאמן אתכם להסתכל תמיד על הצד המלא של הכוס) (אם עכשיו אתם מייד רואים את הבעיות אך מעלים להן פתרונות אפקטיבים באותה המהירות - אתם כבר מאומנים) (אם אתם עכשיו מייק קולטים את התופעות החיוביות, שימו הגדרותע עשיה ולמעלה, למעלה ולדרך.) מיקי

isaacm

New member
אני מאד אוהב את הרעיון

חושב שמבחינת המהות של העניין, אף שכבר חונכנו היטב ע"י בעלי כל שאר המקצועות שאין כזה דבר, ראוי שאצלינו כך יהיה הדבר. ובמחינת מהות העניין - לדעתי אין לנו ממה לחשוש. ישנו כלל (ולא משנה הכינוי שלו) שאומר כך: The value of services rapidly diminishes after the services are performed. ומי שחושש ממימוש של הכלל הזה בעבודתו לא יכול לתת את ההבטחה של Money Back Guarantee . המחשבה מאד מעניינת. מה שבודאי ראוי להגדיר היטב (ולא באותיות קטנות יותר מאלה בהן נכתבת ההצהרה) זה בדיוק באילה תנאים ה"ערבות" ברת מימוש. נראה לי שזה יכול ממש לחזק את המוטיבציה להתאמן. איציק

הגדרה מדוייקת

אחלה איציק, מה לדעתך צריכים להיות הסעיפים בהגדרה המדויקת באילו תנאים ההחזר יהיה בר מימוש? מיקי

גלעד63

New member
מה שיחייב אותך

להכניס מטרת "אמור אמת למאמן שלך בכל מצב ובכל תנאי" לרשימת מטרות האימון
אם נכשלת בזה - בוודאי שלא מגיע לך כסף.

גלעד63

New member
אז עכשיו אמון במתאמן

נהיה תנאי לאימון? אסור לאמן שקרנים יותר? שם לב לצימצום הדרסטי בקהל היעד שלנו
? וברצינות - האישיו המשמעותי בעניין האימון הוא מחוייבות המתאמן ואת המחוייבות הזו, אני מודה, אני מגייס גם בעזרת התשלום. להציע כסף חזרה אם האימון לא הצליח זה לרוקן מתוכן את האפקט הזה של התשלום.

שים לב שאתה הגבלת לא אני..

אני מאמין לבני אדם.. אתה מחלק אותם לדוברי אמת ושקרנים.. אני מבמין בבני אדם אתה מחלק אותם למחוייבים ולא מחוייבים.. שים לב שאתה ל עושה את החלוקות הללו.. לא אני.. אני אמאמן כל אדם שיבוא ויגיד לי שהוא רוצה להתאמן אצלי .. המחוייבות שלו תבוא לידי ביטוי באימון לא בכסף.. וההחזר מבחינתי הוא הצהרה.. הצהרה על מי שאני ועל טיב השירות שאני יכול תת.. אני בטוח שמי שישלים אצלי אימון יפיק הרבה ממנו.. ואם הוא עדיין חושב שהוא לא הפיק.. שייקח את הכסף.. אור ואהבה

גלעד63

New member
אני מקנא בך

אתה, מסתבר, מסוגל לבטל את עצמך בפני המתאמנים שלך - לתת בידיהם את הכוח המוחלט לקבוע עבורך את יכולותיך, כישורייך וכמובן האם אתה ראוי להתפרנס מעיסוקך או לא. גם אני מקווה, יום אחד, להיות מסוגל לביטול עצמי מוחלט שכזה. לצערי, אני עדיין לא שם.

אני לעולם לא מבטל את עצמי..

אני פשוט בטוח במי שאני .. יש הבדל.. אין לי צורך להוכיח את זה.. כשתבין שאתה יכול להגדיר את עצמך מבלי להיות תלוי בתגובת האנשים מסביב.. אז תעשה את פריצת הדרך שלך.. עד אז תמשיך לחיות בעולם שאתה יוצר.. עולם בו לתת כוח למישהו זה לקחת מאחרים.. עולם בו כדי שאתה תצליח אחרים צריכים להיכשל..עולם בו אתה מוגדר ע"י מה שאחרים חושבי עליך.. אם זו הבחירה שלך.. קדימה.. אין לי מה להוסיף לך.. אם אתהרוצה אחרת.. אז יש..תלוי בך אור ואהבה

לא מחייב בכלל

אני פשוט אומר למאומן מראש שכל האימון יושב עליו עומד במילתו. ואם הוא לא יעמוד במילתו אני פשוט מפטר אותו.. וכבר פיטרתי לקוחות יותר גדולים.. כזה פשוט. ואם במהלך האימון המאומן לא מתאמן - כלומר מתחייב לעשות משהו ולא עושה.. אחרי מספר פעמים קטן, אני מפטר אותו ... מיקי

מסכים..

אתה בטח גם מסכם את זה בהבהרת ציפיות .. חשוב מאוד לדעתי זה יהיה בתוך ההסכמה שלכם לפני תחילת האימון אור ואהבה

לא. זהו סיפור אחר

שוב, הכל תלוי בהגדרות ובהבהרת הציפיות שעושים מראש. יש שוני דיי מעמיק בין תהליך אימוני שאתה מכיר לתהליך NLP בתהליך NLP כאשר האדם מגיע עם מטרה מסויימת אחרי הגדרת המטרה בצורה ספציפית מאוד, מגדירים גם כמה מפגשים זה אמור לקחת.. - שזה כבר שונה מתהליך אימוני ארוך טווח. אלא אם שמים יותר ממטרה אחת. ולכן, יש מצבים לכאן ויש מצבים לכאן.. וכל מצב לגופו. יחד עם זאת, הנימה הצינית לא מתאימה לך כ"כ.. מיקי

גלעד63

New member
אתה מבלבל ציניות עם ניסוח משועשע

אבל זה כי אתה מניח שאנשים הם תוקפניים בדרך כלל, וציניות היא סוג של תוקפנות.

וואו איזו הפלגה ארוכה ../images/Emo13.gif

איך הגעת למסקנה שאני מניח שאנשים הם תוקפניים בדרך כלל? מיקי

למעלה