שאלה: הקומונה הזאת תישאר פעילה ??.

nina41

New member
שאלה: הקומונה הזאת תישאר פעילה ??.

כי הבנתי שפתחת חדש אוריאן??? מאיה

nina41

New member
חחח , ממש לא קשור , שאלתי פשוט כי לא בא לי

החליף עכשיו קומונה אחרת ולעבור מפה זה הכל אמתין בסבלנות לתגובה , אם תיהיה שכזו

אין לי ספק שתקבלי תשובה מנומקת ועינינית , אני

חושב שאני מבין למה את מתכוונת , וגם הנהלת תפוז לא תוותר על פורום לשלומי שבת ,הוא אחד מעמודי התווך של המוזיקה בארץ , ככה שאין לך ממש ממה לדאוג . שיהיה לך ערב טוב .

nina41

New member
לידאוג אני לא דואגת , סתם שאלתי

כי לא בא לי עכשיו להחליף מקום אחר , זה גם דיי מבלבל שיהיה גם לך ערב טוב. את האמת אחרי שלא ענו לי כבר כמה שעות טובות כפי שאני שמה לב אז אני כבר לא מחכה לתשובה כי אין טעם. מאיה

orianush

New member
בטח שישאר.. כנסו

הפורום השני שנפתח קודם כל לא אני פתחתי אותו ודבר שני זה רק ניסיון אם בא לכם תרשמו אם לא אז לא.. אם יהיו שם יותר אנשים והוא יעבוד יותר טוב אז יכול להיות שיהיו שינויים.. הפורום הזה נשאר בכל מצב

nina41

New member
מצויין, רק שכתוב שם בהנהלת אוריאן

ואת מיידעת כאן שאת לא פתחת אותו , לא משנה אולי מישהי אחרת עם אותו השם לילה טוב , ממאיה

בוקר טוב , מאיה כאן אני יוכול להתערב ולספר לך

שאת האתר הזה הקימו שני יזמים צעירים , החברה האלו שוחחו איתי אפילו והתגאו באתר שהקימו , והם ביקשו מאוריאן לנהל את הפורום גם שם ..., לפי המצב היום יש שם עוד הרבה עבודה לעשות , אני מקווה שזה יצליח , שלומי זמר ענק וזה לא נורא אם יהיה לו שני פורומים במקביל , בעצם אפילו זה טוב , שבת שלום וחג שמח לך ולכולם .

orianush

New member
אולי תפסיקי כל הזמן להוציא אותי שקרנית

לא מתאים לך להאמין אל תאמיני נמאס כבר

karoleking

New member
מה את מתעצבנת ...היא רבה עם עצמה

כל הזמן...היא עושה את השאלות ואת התשובות...ואנחנו יודעים שאת לא שקרנית...יש לה איזה בעיה בהבנת הנקרא... אין מה לעשות, קורה!

nina41

New member
רצוי מאוד שתרגעו אני לא הוצאתי אותך שקרנית

לעזזל בסך הכל שאלתי וגם כתבתי שיש שם את השם כמו שלך לא ידעתי שזו את מי האשים אותך ומי בכלל דיבר תירגעו כבר מה הבעיה של שתייכן איתי? לי אין שום בעיה מי שיש לה זה לשתייכן איתי ולקרול , מאחלת לך לדעת הבנת הניקרא כמו שאני יודעת סך הכל שאלתי והיה לי מוזר שאוריאן מופיע גם פה וגם שם לא ידעתי שזו אותה אחת תבררו איתי לפניי שאתן מתנפלות מה זה הדבר הזה איזו גישה מגעילה . לאיתן שיהיה לך שבת שלום וחג שמח ואחלה שיש לו שניי פורומים יותר טוב כמה שיותר הלוואי שיהיו עוד מלא פורומים שלו רק שאלתי וביררתי זה הכל אתה לפחות עונה יפה לא כמו השאר ממאיה

nina41

New member
נ. ב. גברת קרול אל תחליטי בשבילי מה אני עושה

ועל איזו תשובה אני עונה או לא. תפסיקו עם ההתנפלות שלכן עליי

orianush

New member
מסכנה.. תמיד את רק שואלת

קודם תסתכלי על התגובות שלך והגישה שלך ואחר כך תבואי בתלונות תמיד את מנסה להצתדק, די כבר!

nina41

New member
אם מישהי ממכן עצבנית זו לא אשמתי

אני לא צריכה להצתדק בפניי אף אחד/ת , לא ירדתי על אף אחד/ת סך הכל לא ידעתי שמדובר בך אם את לא רוצה להבין את זה ולקבל זאת לא בעיה שלי, ונכון מותר לי לישאול כי כשלא יודעים שואלים שאלות בכדיי לדעת.

orianush

New member
טוב טוב יאללה, אין לי כח לשטויות האלה

תתחילי לשקול את התגובות שלך ותפסיקי לחשוב שאת תמיד בסדר, התגובות שלך פוגעות פה באנשים

nina41

New member
גם התגובות שלכם פוגעות באנשים

אל תגידי לי יאלל'ה אני לא מהמפשחה שלך מה זה צורת הדיבור הזאת קצת כבוד כמי שמנהלת כאן את הפורום לא פגעתי באף אחד בסך הכל אמרתי לך כבר מלא פעמים שלא חשבתי שמדובר בך כי אמרו לי פה שיזמים צעירים הקימו את הפורום והם פנו אלייך שאת תיהי מנהלת הפורום שם , ואת זה לפניכן לא ידעתי אז חשבתי שמדובר באוריאן אחרת זה עדיין לא אומר שעשיתי ממך שקרנית , למה את ישר לוקחת את הדברים שלי בצורה שלילית מבלי לדעת קודם תישאלי אותי למה היתכוונתי ואחרי זה תתנפלי עליי את וכל החברות כאן תתחילו להיתנהג אליי בכבוד אז אתנהג בהתאם יחס גורר יחס.

karoleking

New member
תגידי מה עובר עלייך?

את שמה לב איך את מדברת? שימי לב לתגובות השליליות שלך לכל דבר.. ולא רק לאוריאן שברור כשמש שאת מקנא לה,גם לכל האנשים שברחו מהפורום רק בגלל שנתת להם להרגיש לא נוח כאן.. אם תסתכלי אחורה אז תביני בדיוק על מה אני מדברת.. אין שום תגובה שלך שאת מפרגנת לשלומי על שיר או על הופעה או על משהו שהוא עשה. את תמיד באה בתלונות לאוריאן על זה שהיא לא מנהלת כמו שצריך את הפורום ואני אצוטט:"אמתין בסבלנות לתגובה , אם תיהיה שכזו" "את האמת אחרי שלא ענו לי כבר כמה שעות טובות כפי שאני שמה לב אז אני כבר לא מחכה לתשובה כי אין טעם.""ואת מיידעת כאן שאת לא פתחת אותו , לא משנה אולי מישהי אחרת עם אותו השם""חשבתי שכמי שמנהלת כאן את העיניינים לערך..." אז בואי תקשיבי גברת מאיה, אוריאן גם בתור מנהלת הפורום לא חייבת לך דבר וגם לא עובדת אצלך. לא כתוב בשום מקום שהיא חייבת לענות לך תוך שעה או שעתיים או שלוש. ולא כתוב בשום מקום שהיא חייבת לסבול את התגובות והשאלות האינפנטיליות שלך. לא בפורום ולא מאחורי הקלעים. היא גם לעולם לא אמרה שהיא לא קשורה לפורום השני. היא אמרה שמישהו פתח אותו ושהוא ביקש ממנה לנהל אותו. וכך יהיה! אז אם בא לך להיות כאן במטרה להינות מהיצירות של שלומי ורק מהיצירות שלו (והמבין יבין) אז תשארי ואם בא לך להמשיך לבלבל לנו את המוח ולהראות כמו צדיקה (כי את רק שואלת ועוקצת בדרך שלך) אז בבקשה ממך תמצאי לך פורום אחר. חג שמח ושבת שלום!

nina41

New member
כנסו

אם לא הייתי מפרגנת ליצירות שלו לא הייתי כאן בפורום הזה ולגבי שאלות אינפנטיליות יכול להיות שאת צריכה לומר את זה למישהו אחר ולא לי ואגב, זכותי המלאה לישאול מה שאני רוצה ואם היא או מישהו אחר רוצה ובא לו לענות שיענה נקודה לא הברחתי אף אחד מהפורום הזה ובטח ובטח שאין לי מה לקנאת לא באוריאן ולא באף אחד/ת אחר/ת למה מה את חושבת שאין לי מה לעשות לקנא במישהי כאן אני לא מכירה אף אחד/ת כאן באופן אישי כדיי שתיהיה סוג של קינאה מסויימת אין לי בעיה לנסות ולשנות את הגישה שלי אם היא מציקה לכן אבל תנסו גם אתן לשנות את הגישה שלכן כלפיי לא יזיק לכן תאמינו לי ואת המסרים יש בשביל לדבר על עיניינים אישיים ושאלות למעוניינים לשאול שלא במסגרת הפורום שכולם יראו ומי שרוצה יענה ומי שלא לא חייב לא אמרתי שהיא חייבת לענות לי מהר את כניראה גם לא מבינה הומור אתן מעוניינות ליפתוח דף חדש בכל היחס כאן אחת לשנייה אחלה מיצידי למה עם דואק אני אף פעם לא רבה? הכל בכייף ובצחוקים. וכך גם צריך להעשות איתכן שבת שלום ממאיה

למעלה