שאלה: הקומונה הזאת תישאר פעילה ??.

nina41

New member
נ. ב. קרול : את מוזמנת להציץ בדברים שכתבתי לא

מזמן לאיתמר על שיעלה לו קצת את המצב רוח לאור כל מה שקרה לו עם אחותו איזה שירים המלצתי לו לישמוע ויותר מכל שלי מי???? ברור ששל שלומי שבת ולא אחר , אז בבקשה את מספיק בוגרת כדיי לומר דברים כאלו שאני לא מפרגנת כי זה ממש לא נכון.

karoleking

New member
אל תערבבי בשר וחלב

מה שקרה לאיתמר זו טרגדיה מאוד גדולה ולא צריך להכניס את זה לויכוח הזה..הרי ברור שלא תמליצי לו בפורום הזה לשמוע שירים של זמר אחר... מה שקורה כאן זה שתמיד יש לך תלונות לכל העולם וגם אם את לא אומרת את זה ישירות אז את "עוקצת" וזה מרגיז. כפי שאמרתי אף אחד לא חייב לך כאן כלום כולל המנהלת. נשמח שתשני את הגישה שלך ותראי שלא יהיו יותר בעיות.בסך הכל אוריאן עושה כאן עבודה נפלאה ומשתדלת לענות לכולם. אז פשוט תרסני את עצמך קצת ותהיה נחמדה. כפי שאמרת יחס גורר יחס וכשתתחילי לתת פה יחס הוגן לאנשים גם את תקבלי בהתאם. לילה טוב

nina41

New member
מבטיחה לך שבכל פורום מוסיקלי שיהיה

אני תמיד אפרגן לשלומי על המוסיקה שלו ועל הקול היפה שלו ואני לא חושבת שאני צריכה יותר מידיי גם להצתדק בפניי אף אחד כאן אמרתי לך אני לא חושבת שחייבים לי כלום וחבל מאוד שמבינים את זה ככה. גם אני אשמח שתשנו את הגישה שלכן אליי ועליי בכלל למרות שאתן אפילו לא מכירות אותו באופן אישי ולא אני אתכן ובסך הכל יש לנו משהו משותף וזה הפורום של שלומי שבת כאן ולא יותר אז בבקשה בואו נישמור על כבוד אחד לשני/ה אני גם ממש לא מבינה למה אתן לוקחות את הדברים שלי למקום של מתלוננת , ממש לא זו הייתה הכוונה שלי בכל הנאמר עד כה נקווה שנצליח לעמוד יחד במשימה הזאת בעתיד לילה טוב ושבת שלום לך ולאוריאן מאיה

למעלה