תשובה רצינית בהחלט ../images/Emo9.gif
בגדול התחלתי לבשל מאהבת אוכל, מעניין וכריפוי בעיסוק או תחביב (אני מאלו שהיה להם את הספר "ילדים מבשלים" וגם עשיתי בו כמעט את הכל, עוד כילדה..
) מפה לשם - יש ימים שממש כיף לי במטבח, עם מוסיקה וריחות טובים, בכלל אני בעד ריחות של בישול בבית. יש לזה תחושה חזקה של בית.. אממה? באיזשהו שלב זה הופך להיות צורך - ז"א, בטח שאפשר לאכול סנדוויצ´ים או אוכל מוכן, או לתת לו לבשל (ממש לעיתים נדירות) או להסתפק בחביתות וכו´ - אבל יותר הכיף כשיש אוכל מבושל, בעיקר בשבת. גם אירוח זה, כמובן, מחייב בישול "רציני". בשלב הזה זה נהפך קצת פחות תחביב וכיף וקצת יותר עול. מה עושים? אני מאלו שמבשלים "הופ וגמרנו" - יעני, מתכונים של "לערבב ולתנור", או שיש לי כמה תבשילים שאני עושה בזריזות ו"בעיניים עצומות". אני לא כל יום פותחת ספר בישול ומתבלטת מה לבחור מתוכו.. ממש לא. אז אם לסכם - רוב הזמן אני מבשלת כי אני יודעת איך וכי צריך (בעלוש מגיע מבית עם סירים על הגז..). לפעמים אני מבשלת מתוך הנאה - בעיקר כש"נחה עלי הרוח" (מה שקורה בעיקר בחורף), או לאורחים.. ויש ימים שממש ממש לא בא לי - זה הימים של סנדוויצ´ים, או מזמינים מבחוץ, או יוצאים או סתם חביתה וכו´.. איך שבא..