שאלה: השואה מנקודת מבט גרמנית..

פראזניק

New member
אני ממש חולק עליך!!!

עראפת אינו היטלר בשום אופן, אפילו לא מתקרב! גם אם נאמר שהוא רשע, ליד היטלר הוא צדיק. ודי, בא נעצור את זה כאן, אם לא אכפת לך. (אני אפילו לא יודע למה הגבתי

orion111

New member
אמממ...אני זוכר את אחרת ../images/Emo5.gif

תקנו אותי אם אני טועה...אבל הקש ששבר את גב הגמל האמריקני היתה דווקא הטבעה של אוניות סוחר אמריקניות בדרכן ליישוב הישן (
כלומר זה מה שהרגיז את אמריקה בעיקר. ולדעתי ביחס למה שכתב שמוליק דגן זה אכן מדהים איך מדינה בת 70-80 מליון הצליחה לגייס צבא שהכיל את כל אירופה ... מה שנובע מכך שאם הגרמנים הנאצים יימח שמם היו אומה בסדר גודל - אמריקה, סין, הודו ואפילו רוסיה אז היינו או הורינו היו בצרה גדולה...נכון הדבר ל "מקביליהם האסייתים" כמו שכינו כאן את היפאנים. חומר למחשבה.

masorti

New member
"הגענו מאותו רקע"??

הסבר את כוונתך. אני מהצד של הקורבנות (היהודים) ולא של הרוצחים (הנאצים).

לא אוהב את המילה "קורבנות"

מעדיף את המילה "נרצחים". ומכל מקום, מובטחני שהכותב לא התכוון לרמוז שאתה מהצד של הרוצחים.

orion111

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo46.gif../images/Emo124.gif מסורתי הגזמת!

נראה לך שחשבתי שאתה מהצד של הנאצים...הלווו מה קורה לך? אם הייתי מאשים אותך בהאשמה זאת בשנות ה-50 עוד הייתי עלול לגרום לכך שיתקנשו בחייך (אחחח...קסטנר) עוברים במוחך רעיונות עיווים ממש אהיה מפורט וברור כלבנה במילואה - מאחר והזכרת טווח קצר / טווח ארוך / יעילות וכו´ חשבתי שאתה עוסק בתחום מנהל עסקים כמוני וזאת בהומור ... זה הכל!! שושן - ידעתי שאתה תבין
<אוריון שמחכה שנעמי נעמי תקפיץ כבר את ההודעה>

שמעת על שינאה ואנטישמיות יוקדת

שבוערת בעצמות??? זה מה שיש לנו אפילו בימים אלו, אם כי עדיין לא הגיע למימדי מלחמת העולם השניה..... חוץ מזה שהצבא הגרמני היה כל כך גדול (ראה יכולתו להתפרס על פני כל אירופה עד לנינגראד(....), עד שעוד הקצאת כוחות בכדי לטפל בבעיה היהודית היתה הרבה יותר פשוטה, וקטנה יותר, לעומת פתיחת חזית שלימה נוספת.

למעלה