שאלה....ה-למה

*יערית

New member
שאלה....ה-למה../images/Emo35.gif

שיחרור קיטור} היתה לי תחושה גדולה שהוא נפרד מחברתו{אדון אקס} זו שהוסיפה קצת עיניין לקשר שלו עם הילדים, מעולם לא הכרתי אותה,אך היא כבר הספיקה להכיר את גני הילדים, ואת הגננות,ואפילו את בן זוגי במיקרה הילדים ניתן לומר אהבו ללכת אליה ולשחק עם ילדיה{קשה שאצל אבא אין כמעט משפחה} למה?למה בכל פעם שהוא בלי חברה הוא אבא כ"כ שונה מהיותו אבא עם חברה? למה לא להיות טיבעי? בינתיים לקח אותם לבריכה ..איחור של שעה וחצי, לא מתעסקת בקטנות..אבל ראבבק..למה אני לא יכולה להגיד לו לא פעם אחת ברצינות? הוא השאיר אצלי את הציוד שלקח מביתה של חברתו הכולל אופני הרים
משום מה נראה לי שהוא לא קולט שהתגרשנו ושלי יש חיים חדשים.

יעריתוש

את שואלת למה הוא שונה כשהוא בלי חברה? זה הטבעי שלו ,ככה הוא באמת.כשיש אישה לידו הוא עושה רושם משתדל ומוציא את הטוב שבו,כאשר אין משגיח ואין בשביל מי להשתדל מתגלה הצבע . אגב לגבי הייחס שהוא ממשיך להשתמש בך כאילו לא הבין שאת כבר במקום אחר,נראה שברמה מסויימת את משדרת לו שאת מקבלת את ההתנהגות שלו.עובדה לא אומרת לו בפנים שזה מפריע לך. רואה יעריתוש לכל אחד יש קצת צבע וזה בהחלט טבעי. אם ממש מפריע לך שאת לא אומרת לאקס את מה שאת מרגישה לגבי העניין תשלחי את מעוף לעשות פרצופים.......

*יערית

New member
אני מבינה..

שיש רצון להרשים ולהראות את הצדדים החיוביים{טיבעי} אבל פתאום{וזו פרידה שנייה שלו מאישה}כאשר יש פרידה...זה קיצוני מידיי...את מרגישה את ההבדלים, בין האחריות של לפני..ובין האחריות שאחרי, כבר דיברתי איתו על כך עוד במערכת יחסים הראשונה שלו, שלא ישתנה בכל פעם..שיהייה עיקבי..המהות שלו לא משתנה רק בכל פעם הוא שם תחפושת אחרת. לגבי הלא...מעוף עד...כמה שאני אומרת לא, אין עם מי לדבר! אני לא יכולה לעשות סנקציות ...אבל הבן אדם הזה אין לו בושה..מה את חושבת שהוא לא התחבר עם מעוף בכדי לתרפד את הבקשות שלו? מעוף אומר..."נו נעזור לו גם ככה קשה לו" ובינתיים תשלומים שהוא חייב לי מחכים למשיח

המסכן

הקורבן המסכן כבר ברור שהוא מצא דלת להכנס ולהפיל עליכם את כל החובות. יערית,תכניסי אותו דחוף לקופיד שימצא לו מישהי וירד ממכם.

rolan

New member
מסכן מסכן.... ../images/Emo7.gif

אוי אני כל כך מרחמת על המסכנים האלו... יעריתוש... לדבר לדבר לדבר אני יודעת שעשית זאת, שדיברת שהסברת אבל אין לך ברירה את צריכה לקבל החלטה ולעמוד עליה בנחישות לא לוותר ולהתקפל ההחלטה?... מהם הגבולות שלך עד לאן את מסכימה לו להכנס לכם לחיים ולא לוותר אני יודעת שקל להגיד, קשה לבצע אבל אין לך ברירה תהיי חזקה

*יערית

New member
מה זה מסכן....אני בוכה ממכן....../images/Emo13.gif

הגיע החוצפן עם הילדים ...טוף..תקלחי אותם, תרדי למטה יש לי עוד כמה דברים להביא לך.... מה למשל? כסא הרכב של הילדה.... אבל יש לי כבר שניים..מה אני מחסן? לא מסכימה!תשמור אצל הוריך{וזה באמת סתם היה לשם הבדיקה עד כמה הוא שומע את הלא שלי}הוא בכל זאת ניסה לשכנע אותי..ואל תהיי רעה..וכו' וכו'...אמרתי לא זה לא! עשה פרצוף כועס...הילדה כבר בכתה ממנו כי רצתה אותי.. הילד חיבק חזק..אמר לילה טוב..ואני שאלתי שוב על החוב שלו אלי, ואני מדברת אל קיר! אני יודעת שאולי אני לא שמה גבולות כי אני רוצה לתת לילדים שלי הרגשה שאבא חופשי אצלינו...אך בתוך תוכי הבן אדם הזה מנצל כל ציפורן שמושטת אליו..ואני יודעת שצריך סבלנות של פיל...בסה"כ הוא לא אדם מזיק.. אך גם לא מועיל
המינימום של המינימום. בהחלט קשה לי לראות אותו עם פרצוף של מסכן....

*יערית

New member
חוצפן../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

סתם הסתובבתי רגע אחד בבית... ופתאום אני רואה... כן כן ..הוא שם את הכסא של האוטו למרות שאמרתי לא...והלך! אתם מבינות...אין לי עם מי לדבר..שם קצוץ! הפעם..מעוף ייכנס לתמונה

1נתי 1

New member
רגע רגע .........

סליחה על ההתפרצות - אבל למה לערב את מעוף ? קחי את הכסא - שימי לו בפתח ביתו בלי דיבורים ובלי התנצחויות נראה לי שאחרי זה - הוא כבר ייזהר יותר האמת - גם אצלי בתחילה הוא ניסה לנהל את חיי תקופה מסויימת זה עבד עד - ששלפתי ציפרניים ומאז הוא ניזהר לא לעבור את הגבולות

יערית את בשבילו חלשה אפשר לסובב

אותך ואת עוד מבינה מה כל ההצגה שהילדים יראו שאתם יודעים להיות חברים את מאמינה שאת ילדייך אפשר לסובב במשחקים את חושבת שהם לא רואים לא מרגישים את כעסייך, ושומעים בלחש את קיטורייך עזבי את המשחקים ושימי על השולחן את הקלפים ותעמידי פה את התנאים החדשים להתקשר ולהזהיר שתוך יומיים עד שבת שלא ישאר אצלך שום חפץ זר נקודה ואת התנאי מה את בוחרת בזבל, בבית שלו, בחצר וכמובן תעשי את זה שידע שהמילה שלך שווה זהו עד כאן יערית משתנה אם לא תכבדי את עצמך איך בדיוק יכבדו אותך אני בטוחה שתפתרי את הסבוכה הזו על הצד הטוב אז שיהיה לך לילה טוב ובוקר יותר טוב אילנה

diana1973

New member
כמה מוכר

אני גרושה כבר 4 שנים בעלי ואני יודעים בדיוק מתי לגרוש שלי יש חברה ומתי לא (כמובן לפי ההתנהגות עם הילד), ובקשר לחוצפה שלהם על הבית, אצלנו אנחנו גרים בבית שהיה שלי ושל הגרוש שלי והיום הוא שלי ורק שלי אני משלמת הכל והוא על שמי בלבד. בהתחלה "בשביל הילד" ובשביל השקט היינו מקבלים אותו לתוך הבית (_בסלון) עד שהילד היה יוצא עד שיום אחד בלי חוצפה ירד גשם והוא ביקש לבקר את הילד בבית בכדי לא לצאת בגשם, אנחנו הסכמנו ופתאום הוא נכנס לבית עם חברה שלו היו חצי שעה והלכו והחדר היה פוגרום כשבפעם הבאה הוא ביקש שוב להיות בבית ואמרתי לו על הסדר של הבית הוא אמר לי בשביל זה את אמא שלו, זו הייתה הפעם האחרונה שהוא דרך בבית שלי, מאז בעלי פותח לו את הבית והוא מחכה לילד בפתח הדלת, לא מעיז אפילו להציץ פנימה.

*יערית

New member
ביקור של חצי שעה

היה נחמד..אך אצלינו הוא מתנחל כמעט פעמיים בשבוע לכמה שעות אף אחד לא בבית רק הוא והילדים, יש לו את המפתח לבית לשעות האלו בלבד. מעוף נמצא בתמונה..תמיד אנחנו משוחחים עלכך מה יהייה?מתי הוא ימצא פינה משל עצמו? הוא גר עם הוריו רחוק מאוד..ופעמיים בשבוע במיוחד בחורף זה לא הכי כייף לבלות בנסיעות הלוך חזור, אז שם אנחנו מתגמשים איתו והבית פתוח לפניו, בקיץ..הוא יודע מחוץ לבית עד לשעה 20:00. גבולות....איזה גבולות אני יכולה להעמיד יותר ממה שהעמדתי? ביקשתי שיבקש רשות לפני שהוא פותח מקרר בנוחכותינו והוא לפעמים שוכח{מרגיש יותר מידיי בבית} הוא פתאום בלי לשאול לוקח את כוס השתייה שלי ופשוט שותה... פעם אחת מעוף קם להלביש את הילדים בכדי שהוא יקח אותם לשבת..הוא התיישב במקום שלו בשולחן האוכל והתחיל לאכול מצלחתו..אניהייתי בשוק...ואמרתי לו "איך אתה לא מתבייש זה מוגזם"..הוא התנצל ואמר .. מכורח ההרגל....דיבילי..ואת האמת...רק אם הוא יהייה מחוץ לבית הוא לא יעשה דברים כאלו, ולא נראה לי שיהייה לנו דיסטאנס כזה.

עלמה 3

New member
יערית.....

אני חושבת שהוא עדין לא סגר איתך מעגל, ובנוסף את נונת לו לעשות את מה שהוא עושה........ והוא מה איכפת לו, נוח לו למה לא ? יערית איך את חושבת שהילדים ירגישו - כשהחופש והתנועה הנוחה בביתכם - "תיפסק" איך הם יגיבו ? עלמה

rolan

New member
אולי / יערית

עפ"י בקשת יערית אני מעבירה פוסט מתוקן שלה שהיה כאן קודם אולי הוא לא סגר....אני סגרתי עוד הרבה לפני הגרושים רק השבוע פעמיים שהוא זרק לי באויר"נכון שאת מתה עלי?" הוא אומר את זה בצחוק..ואנחנו {אני ומעוף} עושים מזה בדיחה אחר כך...אבל יש משהו בדברים שלך, גם אתמול אמרתי לו ..אתה אף פעם לא מקבל את ה"לא" שלי ומבחינתך כל דבר שאני מבקשת זה "לא" מראש! ושוב ושוב אני מוצאת את עצמי{המשפחה שלי ממזמן אמרו לי לשים את הגבולות האלו ושאני מוותרת יותר מידיי} מסתבכת עם מילים, מסתבכת עם מעשים. הילדים ..הילדים לא יגידו כלום....אבא יוכל לעלות הביתה אבל לא להשאר.....מתי שהוא לא? סיפור שיש לי אחר ... בקיץ שעבר ..יום שישי..אני ומעוף נחים בחדר השינה הילדים מחכים לאבא שלהם מול הטלויזיה...אחרי כמה שעות התעוררתי כי לא הבנתי מה השקט הזה ומדוע הבן שלי לא העיר אותי כשאבא שלו בא.... אני קמה לסלון ומה אני רואה? הוא נרדם איתם בסלון ...הערתי אותם לפני שמעוף ירגיש בזה....אחר כך סיפרתי לו. עוד אחד...{שמדגיש עד כמה הבן אדם מרגיש חופשי} בזמן שהייתי מובטלת..הילדים בצהריים רצו לנוח מול הטלויזייה..אני ביקשתי שלא יפריעו לי אני בחדר השינה שלי, והם מחכים לאבא שלהם..פתאום מישהו מזיז אותי בפרעות... "קומי קומי..מה את עצלנית וישנה כל היום"? הוא נכנס לחדר השינה שלי..אני מתחת לשמיכה בתחתונים, העפתי אותו משם..וביקשתי ממנו כשאני מתעוררת שלא אמצע אותו בבית. דיברתי עם הילדים בחדר הם הלכו וכך זה נגמר.. אחר כך תפסתי איתו שיחה.. הוא התנצל ואמר שזה לא יחזור יותר.... אכן לא חזר על עצמו...אבל משהו משהו אני מפספסת איתו!

rolan

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומ...ה/אוהי

וזוהי תגובתו של אוהי יערית איזו סובלנות, נראה לי שאת עוקפת אותי בסיבוב עם הסובלנות שלך. זה מוגזם לכל הדיעות ונראה לי לא בריא. אני חושב שאתם צריכים לשים לזה קץ בצורה מסודרת, אולי בשיחה משולשת. לא יודע, לי זה נראה קצת סוטה. רולן אמרה לי פעם: מה פתאום אתה מתקן לקודמתי את המנורה בבית? (לקח לי חמש דקות)וכאן, זה ממש חריג. סופשבוע נעים anyway oehhe

diana1973

New member
יש אור בקצה המנהרה

הוא גר רחוק ובא פעמיים בשוע!!!!פששששששששש איזה יופי, אצלי הוא גר רחוק אבל חצי שעה נסיעה ללא פקקים והוא לוקח אותו רק פעם בחודש לשישי שבת מיום שישי בשעה 15:00 (כן באמצע שכל המשפחה ישנה צהריים) ומחזיר אותו ביום שבת בשעה 17:00 ואם אנחנו לא בבית (למרות שההסכם הוא עד לשעה 20:00) הוא מחכה איתו בחוץ גם אם יורד גשם ואח"כ הילד שואל אותי "אמא למה את עוזבת אותי ככה ברחוב ואת לא נמצאת כשמחזירים אותי?". את הביקורים של פעמיים באמצע השבוע לא היו אף פעם והפעם בשבוע שהוא היה מגיעה הפסיק אחרי שנפרד מהחברה הראשונה שלו. אבל לנפח לילד את הראש הוא עושה יפה מאוד בפעם בחודש איזה כשרוני נכון?

1נתי 1

New member
לפעמים צריך להיות רעים

אין מה לעשות כמה שאת רוצה להתחשב נראה לי שהאקס קצת מנצל זאת וגם לגבי הילדים - האם המצב שגם אבא וגם מעוף יחד לא מבלבל אותם איך הם מתנהגים כששני הגברים יחד בסלון? (הבנתי שהם מאד צעירים) את רוצה להיות נחמדה - אבל זה בא על חשבונך !!! אז אין ברירה - צריך לשים גבולות

מה לא אמרו לך שנישואים הם לנצח?

בעיקר כשיש ילדים משותפים? ככה זה. לפעמים הלשעבר ובעלי האהוב מדברים על כמה שאני .... לא משהו חיובי . אבל אני אוהבת את שניהם (כל אחד אחרת). הכל ענין של גבולות. את בעצמך מרגישה שהוא מעצבן אבל לא יותר מדי. אז כנראה זה נכון. אם זה היה בלתי נסבל -כבר היית עושה מעשה. חזקי.

עלמה 3

New member
גבולות ל - ../images/Emo128.gifים

אני לא התנסתי בזה אף פעם. לי היו טלפונים וביקורים לא נעימים של ה-
, בבית מגורינו. הביקור הראשון, עוד איך שהו הייתי נחמדה וניסתי לקרב להידבר.... אבל לא היה עם מי לדבר........ בביקור השני, כבר קיבלה צו הרחקה........ יערית, חשוב מאד לשים לו גבולות ושלא ירגיש בביתכם כשלו, אלא כמו כל אורח אחר, שצריך להודיע ולעמוד בזמנים של לקיחה והחזרה. אני חושבת וזאת דעתי, שגם לילדים המשותפים זה חשוב.....שלאבא יש פה גבולות, וגם לא יתלו תיקוות שאולי..... לאבא ואמא יש סיכוי בקצב הזה. אין קשר להידברות בינכם בנושא הילדים , הוא פשוט מנצל את זה. ואת יודעת לשים דברים במקומם, אז יאללה תתחלי ליישם
עלמה

rolan

New member
../images/Emo132.gifאני ממש ממש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא מכירה מצבים שכאלה קרוב לוודאי שזה מבין וקשה
כמו שכבר נכתב ונאמר, גם על ידי אבל תגידי לי... יש גבר בבית הזה - מעוף
מה הוא אומר
אולי תביאי אותו כבר שנשמע את קול התרנגול...

למעלה