שאלה....ה-למה

*יערית

New member
את יודעת עלמה...

לפעמים אנחנו טובים יותר בלתת לאחרים גבולות ולא לקרובים שלנו{אקס,אחים,הורים,ילדים} באמת שדיברתי איתו אין ספור פעם... ואני לא ממש רוצה לערב את מעוף שישוחח איתו כי אז באמת יופר הסחבקיות...{מעוף אמר שאם זה מזיק אז הוא יתקשר אליו וישוחח איתו על כך} ואני באמת לא יודעת מה לעשות? מצד אחד זה מפריע לי שהוא לא מתייחס לדברים שלי ומצד שני אני לא רוצה שיהיו יחסים של דיסטאנס... גם בנשואים הוא לא כיבד את דבריי{עשה מה שבראש שלו} אז למה לי לצפות שעכשיו?

עלמה 3

New member
כן, עכשיו אתם גרושים ../images/Emo70.gif

אז הציפיה ליצור משהו אחר ואחד מהציפות שתציגי בפניו, זה תכבד את מילתי! את נשמה טובה, ואני מבינה כמה זה קשה. את יודעת, בשיחות שלי ושל המורכב......... ולא פעם גם בדימיון, עלה, שאם לא נהיה יחד.... אז בטוח שלנו לא תהיה מלחמה וניכור וכו'... ועכשיו שאת מעלה את זה ...זה אכן נראה לי קשה, איך ליצור את הדיסטאנס ושאף אחד לא יפגע ??????????????????? אני יחשוב על זה, ויחזור בערב, עלמה

oehhe

New member
אצלי

אצלי זה קצת שונה. כשאני בא לקחת את בתי (16) היא מחכה לי בחוץ, אלא אם כן אמא לא בבית, אז היא רוצה שאכנס לראות את החדר שלה. מדי פעם יש חלון לתקן או משהו קטן אחר לסדר. בהתחלה נקראתי פעם לסדר איזו מנורה, ולפעמים שאלות איך מכוונים את הבוילר וכו', עכשיו זה נפסק. אבל כאמור, אצלי זה שונה, פעם אספר. oehhe

יערית

קראתי יותר מפעם את הדברים. לדעתי הקשר לא סגור מצידך,אני חושבת שיש כאן כפילות של רמזים,מצד אחד את מאד רוצה שהגבולות יהיו ברורים ומצד שני את לא רוצה דיסטאנס. צריך לחשוב מה הסיבות ,לדעתי יש איזה פחד מצידך שהוא לא יתעצבן או יכעס עליך... את משלמת את המחיר שאולי קצת מפריע לך אך לא עד כדי כך שאת תכעסי עליו. לדעתי אחרי שתביני בדיוק מה הרווח מכך שהמצב הוא כזה אפשר יהיה לנסות למצוא פיתרון. אם לא נעים לך מהאקס? או שאת חוששת שאחרי שתשימי גבול ברור שהוא לא ישתמש בביתך כבביתו,אני בעד לבקש ממעוף לעשות זאת במקומך. לי באמת נראה שזה הקושי שלך ,יתכן ואני טועה אבל זה חומר למחשבה. אגב לי אין בעיה לעשות זאת במקומך ,רק תביאי נבוט

עלמה 3

New member
יערית,

מכל השיחה הזאת לא הבנתי, מה מעוף אומר ומגיב ? אם יש בינכם חיי שותפות, איך מעוף מקבל את הגעתו והתנחלותו, בבתיכם ? יחד עם זאת אני חושבת שמי שצריך לדבר ולשים את הגבולות - זאת "רק את"....ללא התערבות מעוף. כשאני ומורכב עברנו להתגורר יחד ה- אקסית היתה משאירה הודעות במשיבון של תגיע מהר... נשבר לי , נפל לי, התפוצץ לי , תתקן לי..אני חולה... באופן מיידי, ללא מחשבה מיותרת - דרשתי ממורכב "לאלתר" שהסיפור הזה יפסק, לא נראה לי ולא מסכימה , כמובן שמלבד הידברות לגבי מזונות ובעיות קרטיות לגבי ילדיו, מקובל... עלמה

*יערית

New member
נאמר ואת...

הפסיכולוגית שלי לרגע זה ושואלת אותי אתה אותה שאלה... זו התשובה שלי ואין אמת אחרת: אני לא אוהבת מריבות {למרות שיש לי אותם כמו לכל אדם נורמלי בחיים} לא אוהבת סכסוכים,רוצה לראות הכל כמאין תמונה מושלמת, תמונה שאין בה חורים...הכל על מיי מנוחות,יש כבוד הדדי, כולם מרוצים מהמצב...וגם כי...כי אני בתוכי יודעת שאני זו שרציתי את הגרושים..הוא נמצא במצבו היום בגללי {כמובן שיש לו יד רצינית בעיניין}אני פוצצתי לו את התמונה שלו גם עם היא היתה מעוותת.. אני אולי מנסה לפצות אותו? כן..יכול להיות..פיצוי הכי הולך איתי. ומעוף מאוד מחבב אותו{זה מדהים לראות אותם משוחחים כאילו היו חברים מהפלמ"ח}אבל..הוא שם את הגבולות שלו לפתיחות בפניו, וגם אמר לי שהוא לא רוצה להתערב...רק וכאשר זה יפגע בי ואני יבקש זאת. תודה יונתינו
היית לי אחלה של פסיכולוגית..ועוד בזול

פיצוי

אני פשוט מכירה זאת מקרוב. כשיש לנו את הצורך לפצות זה בדרך כלל כתוצאה של רגשות אשם.... אני בטוחה שכאשר יגיע הזמן שתביני ותרגישי שמספיק לפצות זה יהיה הרגע שתצליחי לשדר את הגבול ,עד אז זה המחיר.

*יערית

New member
עוד הארה שלך עבורי../images/Emo51.gif

אכן...אני מרגישה שאולי גם הוא מבקש פיצוי..... הוא לא היה מוכן לגרושים...אבל הסכים עימם ובכבוד! תודה וברוכה הבאה

רולן

רק טעיתי בכרטיס זאת אני ,אבל לא מתנגדת להכנסת אורחים .... היכן העוגה והקפה?

1נתי 1

New member
ב ב ק ש ה

בינתיים............. העוגה עדיין בתנור תתאפקי קצת

נתי יקרה

תגידי כמה אפשר להתאפק? כל החיים זה איפוק? ראבק נמאס לי תבאי כבר עוגה..................

1נתי 1

New member
חסרת סבלנות שכמותך

לוקח זמן לאפות מבחר שיהיה מעניין יותר בתיאבון ושבת שלום

וואלה איזה טעים

נראות עוגות שמרים חולה על שמרים ,רוצה עכשיו עם פרג,והרבה הרבה. תגידו אולי אני בהריון?

rolan

New member
אופסססס בוקר טוב יונה שחרית...

ואני כ"כ התלהבתי ושלחתי לך מסר אישי לא חשוב איך תמיד אומרים לנו העיקר הכוונה אז בוקר טוב או... בוהוריים טובים לכולם

למעלה