שאלה ורעיון לסקר

SENDA

New member
שאלה ורעיון לסקר

בעיקבות השאלה מתוך התחרות עלו לי מחשבות, סך הכל חיים רק פעם אחת, אולי לנסות ולראות איך זה
ומה בנות חושבות על חזה מגולח
אז עכשיו שאלה לכן הבנות וגם לבנים: חזה מגולח - טוב/סקסי/מגעיל/סתם, ובקיצור מה אתן/ם חושבות/חושבים על זה. אם יהיה רוב גדול אז... אולי עד המפגש אני כבר יהיה נטול דיווח מצולם מובטח

ליאן.

New member
מגולח ??

מה פיתאום! זה דוקר... ואחר כך יגרד לך.. מילא אם היית שחיין או דוגמן.. אז שיגרד קצת, לא נורא.. אבל ככה בשביל הקטע, גילוח ?. אולי נסה שעווה ?

SENDA

New member
כמובן שעווה

בשום פנים ואופן לא משהו אחר. המפעל שלנו חושב להתחיל לקנות ולהפיץ שעווה אז יש לנו המון קופסאות שממתינות לניסיון. מצויין או מסוכן

dudusch

New member
אני פשוט מזווועזע!!! ../images/Emo5.gif

בתור תורם דם אני חייב לאמר לכם, שהקטע שהכי כואב (לי) זה הורדת הפלסטר איתו מדביקים את הגזה... אז לעשות לעצמי את זה על החזה/ערווה?! נראה לי שאפילו הסורים לא השתמשו בשיטות האלו מתוך רחמנות...

אח... ניב... ניב...

אתה משהו אתה... היה סקר בנושא מתישהו...לא זוכרת תוצאותיו. אני באופן אישי בעד להסיר שיער לא נחוץ ומאד בעד חזה חלק. אבל... אל תעשה על עצמך ניסויים רק בגלל שמישהו אחר או הרב חושבים שכדאי... בא לך להסיר-תסיר, בא לך להשאר עם-תשאר עם, מה זה חשוב מה אנחנו חושבים שצריך לעשות? מי אנחנו בכלל?

SENDA

New member
אני תמיד עושה מה שבא לי

אבל סתם מעניין אותי מה דעתכן על זה. אני יחשוב על זה ואני בעד לנסות, צריך לנסות כל דבר בחיים לא
אני גם ינסה לארגן תמונות של לפני ואם יצא, גם אחרי.

babe10

New member
../images/Emo12.gifמגולח?!

מאיפה הרעיון הזה?.... גם שעווה אפעס... שיער על החזה זה גברי וסקסי כשזה בטוב טעם. לא על מקומות אחרים. ושוב - הכל עניין פרופורציוני. אני בעד מגע של עור. לא של תלתלים.. אני מעדיפה להעביר יד על גבר ולהרגיש את חום הגוף, העור ולא לעשות פילניג לכפות הידיים.. אבל גם חלק מדי זה מעוות לטעמי. גבר צריך להיות שעיר בטעם. חזה חלק של גבר נראה לי פדופילי. חזה שעיר מדי נראה לי ניאנדרטלי.. והכי חשוב - הכל לגופו של עניין (תרתי) כבר היה לי חבר שעיר - רחמנא ליצלן - שבשלב כלשהו כבר לא שמתי לב לזה. כל כך אהבתי אותו שזה לא שינה כלום. והיה גם בחור אחד.... שהוריד מהגב בשעווה.. יותר דוחה משיער על הגב זה קוצים על הגב. זה היה פשוט מחריד. בקיצור - לך על המראה הטבעי - אם הוא קצת מוגזם או מפריע *לך* תמיד ישנה אופצית הדילול. יודע מה? בהזדמנות - אני מוכנה לבדוק מקרוב ולחוות דעתי
מבטיחה תשובה כנה.

SENDA

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

ואני מתכונן לבדיקה של כדאיות הגילוח
סך הכל במכסימום, הכל עניין של מצב רוח, לנסות תמיד אפשר, זה יצמח.

principeza

New member
גילוח??

אתה מתכוון להוריד עם סכין?? עיצה שלי - לא כדאי לך אם אתה כבר הולך על זה תוריד עם שעווה.

SENDA

New member
מממ, מתי שתרצי

כמובן שבתור התחלה אפשר להגיע ביום רביעי לפסטיבל הבירה
אבל אני תמיד פתוח לשמוע רעיונות חדשים

night mistress

New member
עוקץ לאללה..

ומשום מה אני תמיד נתקלת באילו שאוהבים להחליק את עצמם ולא עם שעווה.. זה עוקץ, לא נוח וזה כמו לעשות סקס עם מיטת מסמרים..

night mistress

New member
זה רק מניסיון..

גבר צריך להוריד עם שעווה או לא להוריד בכלל..(זה לגביי החזה) אבל לגביי האיזור האסור.. אני מרשה ואף ממליצה לגברים שלי לגלח...

למעלה