שאלה ורעיון לסקר

רגע אבל...

אם יש לי שערות חלקות על החזה? (לא תלתלים) אז להוריד או להשאיר?

dudusch

New member
השאלה היא כללית...

אין משוואה האומרת מתולתל = הורדה, חלק = השארה... השאלה היתה באופן כללי, מה דעתם של הגברים והנשים על הסרת שיער חזה. הדבר האחרון שאני אעשה, זו הסרת שיער (במיוחד עם שעווה
). יש כאלו מאוהבים את המראה והתחושה של גוף חלק. לי זה מזכיר צלופח, מה לעשות... וד"א... ברוך הבא, לא ראיתי שמישהו קיבל פניך בשער. יש הודעת מנהלת, אותה יש לקרוא, כדאי לקרוא הודעות ושרשורי עבר כדי ללמוד להכיר את הנפשות הפועלות, להציג עצמך, יש תחרות "הנחשק/ת הוירטואלי" שאתה יכול להשתתף עדיין (מהר מהר אחרת ייגמר). זהו...
(הבנות כבר ידאגו לפרחים...)

babe10

New member
במקרה הזה

זה כן כמות ולא איכות. שיער חלק אבל בכמויות של שטיח אנגורה או חתול פרסי או ההיפך... זה מוגזם. שוב - בטוב טעם. וזה עניין של טעם

Yaniv-DC

New member
סליחה על ההתערבות

אבל אני מטורף על האנלוגיות המדהימות שלך. ואני חשבתי שהשאלה הזו היא נחלתם של ההומואים
כל יום מגלים משהו חדש. אצלינו בגולה אגב, יש NAIR, מורחים על החזה (או על כל מקום אחר שרוצים להשיר את השיער), ממתינים 6-8 דקות (ובשום אופן לא יותר מ-10), נכנסים לאמבטיה, מיים פושרים בשילוב מגבת, והופ - השערות נופלות. בניגוד לגילוח, זה לא חותך את השיער, זה שובר את השערה ונותן עוד כמה ימי חלקלקות שאין בגילוח. ולא כואב כמו שעווה, אז מי שכואב לו הפלסטר של התרומת דם יכול לנשום לרווחה. זה נמכר בכל הסופרים כאן, ובניגוד למשחות הלא עוזרות של IGEA שבטח גם אצלכם רואים את זה בערוץ הקניות שלא עוזרות, זה דווקא יעיל ועולה רבע מהמחיר. סתם ככה, מנסיונו של האקס - ממש שטיחים אנגורים ושאר מטפורות של בייב - תשקיעו קצת בלייזר. התוצאות מ-ה-מ-מ-ו-ת.

ליאן.

New member
בייב היא משלנו !! ../images/Emo8.gif

לי אישית יש טראומה מבנים שמורידים שיער.. (ומתייפחים כצומחת שיערה מחדש..) גבר אמור להיות גבר!!! שיער חזה זה גברי.. כמובן שכל דבר במידה.. בארץ יש כמה משחות הממיסות שיער בכמה שיטות.. זה לא כל כך שונה מגילוח.. זה רק גורם לשיערה לא להחתך בקצהה ולכן גם לא לדקור. לגבי לייזר.. אומרים שזה יעיל רק לתקופה מסויימת ולאחריה זה צומח מחדש.

r i p l y

New member
אני בעד חזה גברי...

הוא יכול להיות חלק ויכול להיות קצת שעיר לדעתי זה סקסי --שידעו שהבחור גבר.!
(אבל אני לא בעד... סוודר!!!!)יצא חרוז... הענין הוא מה שמשנה >> לאיזה גוף הוא מחובר...

למעלה