שאלה חדשה.......

blackcat2

New member
מאד משעשע השרשור../images/Emo9.gif

הזה שהתחיל מהערה מיותרת ונגמר בדיון על סגנון כתיבה ראוי או לא ראוי. התשובה שנתתי לבחורה האובדת ניתן מהלב ומתוך רצון להיות כנה. התשובה באה ממקום נכון ומתוך רצון לסייע ולא להרע. לאורך הכתיבה ניתן היה להבחין כי אני נותנת את עמדתי שהרי לאמת פנים רבות והאמת שלי אינה בהכרח האמת של השואלת. אני נותנת פרשנויות להרבה מאד פריסות ומעולם לא נתקלתי בתגובה מכוערת כ"כ. כעת נדון הדיון באם הסגנון שלי ראוי או לא ראוי ואם מילותי חדות מידי או לא. אני מבהירה באופן שאינו משתמע לשני פנים כי כתמיד אמשיך להיות נאמנה לעצמי. אמשיך לפרש את הפריסות כראות עיני מתוך רצון לסייע. דבריי, גם אם יהיו קשים ייאמרו בצורה טובה ונעימה כפי שאני נוהגת. אנשים עם עיניים בראש ולא ב*** יבינו כי פרשנות הינה לעולם אישית. שיהיה לכולם שבוע נפלא.

חמודתי

כל מה שאני יכולה להגיד לך זה תודה שפירשת את הדברים בנאמנות ובלי להסתיר את תשובת הקלפים כפי שנראתה לך. אם אמרתי את מה שאמרתי אתמול על האופן שבו אמרת את הדברים, הרי שזה היה משום שניסיתי לקרוא את זה מעמדה של מישהו שאינו פתוח לקבל פירוש, ובאמת, הצירוף "תרמית של עצמך כנגד עצמך" יכולה ליצור מחסום כשהיא מופיעה במשפט הראשון בפריסה. אמרתי זאת במיוחד בשבילך, כדי שתשימי לב לזה. אין לי אליך ושום טענה כלשהי בכלל וכלל וכלל. אני חושבת שהתגובה של אבודה בתרגום היא מכוערת מאוד, אבל... אתמול נזכרתי בפירוש מכוער מאוד שניתן לי בפורום אחר לפריסה יפהפיה, שניתן לאחר כמה פרשנויות ממש טובות של אחרים. היה די ברור שהפירוש ההוא בא לפגוע בי ולא לפרש לי את הפריסה. לקח לי הרבה זמן להתאושש מהרוע של משהו שבאתי אליו מתוך תמימות. כיוון שהייתי מאוד עסוקה עם השטן אתמול, והתגובה שלה הייתה: "פירוש שטני", הקריאה שלי את מה שכתבת היתה יותר ביקורתית מהנדרש. הבוקר כשאני קוראת את זה שוב, ובמיוחד אל מול תגובתך הנכונה והאמיצה, אני מוצאת שההשלכה שעשיתי איננה ראויה. לכן, זוהי התגובה האחרונה שלי לשרשור הזה, לא התכוונתי להיות כאן מלכתחילה, הסתבכתי כאן במשהו שהוא לא שלי, האינטראקציה היא בינך לבין השואלת, את בחרת לענות לה כפי שענית, היא בחרה להגיב כפי שהגיבה, אני חושבת שיש מה ללמוד מתוך כל זה, אבל כל אחד ילמד לעצמו, מה לעשות ומה לא לעשות, מה להגיד ומה לא להגיד, והראשונה שהולכת ללמוד את הלקחים האלה היא אני בעבודת צוות עם עצמי. שבוע נפלא עפרה של הפרחים.

הוא שאמרתי

"נאמנה לעצמך" - זה הכל. זהו בדיוק העיוורון שלך. אגו-טריפ זה השם השני, היותר מדוייק, של אנשים שמה שמעניין אותם זה להיות נאמנים לעצמם ולאמת שלהם. אני כבר עייפתי מהדיון הזה. ורק זכרי - לקורא יש לא פחות (אם לא יותר) משמעות מאשר לכותב. טקסט שנכתב נועד להיקרא ולהתפרש. שלך מן הסתם נועד להיפרש.

למעלה