איך קוראים למומחה לפחזניות? התשובות האפשריות שניתנו כללו בין השאר את אלה: פַּחְזַנָּן פַּחְזַיָּן פַּחְזַנַּאי נו? איזו הכי מתאימה לדעתכם? (אני מבקשת שתזכרו שגם רחב היתה בסה"כ מוכרת פחזניות)
הבן שלי הגיע השבוע לפרק על רחב הזונה, ושאלתי אותו בבדיחות הדעת אם הוא יודע מה זה זונה, אז הוא ענה לי בשיא הרצינות: ודאי, מוכרת מזונות. חשבתי שכבר הפסיקו עם השטות הזו, אך מצד שני לא ידעתי איך להסביר לו (הוא בן 9). אז שתקתי.
בן 9? איך באים תינוקות לעולם מבחינה אנטומית הוא יודע? (אם לא, אז הגיע הזמן. מזמן.) מה זה סקס, כלומר שאנשים עושים את זה (וגיפופים אחרים) גם (נגיד גם) בשביל כיף, הוא יודע? (אם לא, אז הגיע הזמן.) מה זה למכור שירות הוא יודע? (הוא היה כבר פעם במכולת? אם לא אז הגיע הזמן) אז זונה זה מישהי שעושה סקס תמורת כסף. מישהי שמוכרת לגברים את הזכות לגעת בה ולשכב איתה. בכל הכנות, לא ברורה לי הבעיה. אם הבעיה היא שאת מרגישה שקיום סקס תמורת שכר היא עובדה שעדין אינך רוצה לחשוף אותו אליה, תביאי רק בחשבון שבעולם שבו אנחנו חיים המידע זמין מאד, ובריא יותר לילד לשמוע את המידע בצורה הנכונה מהוריו מללקט שמועות (מסעירות אך) מבלבלות ברחוב.
מכניס רש"י לתמונה. הבעיה מתחילה שעל המלים "ותורידם בעד החלון" הוא כותב שבחוט זה ובחלון זה העלתה את הנואפים, כלומר כבר לא כ"כ מוכרת מזונות. שמעתי הסבר שבעולם העתיק שהמקצועות מוכרת המזונות וזונה היו קרובים זה לזה.
מה עם מפחז הלכתי אצל המפחז והזמנתי שלושים מפחזניותיו או , כשנסעתי למפחזת הובטחה לי ערמה של פחזניות כמה שפחזתי להגיע.. ולא ראיתי אפילו פחזנית אחת.. הנאמר לעיל מבוסס על האמת לאמיתה ועכשיו לעוף טופיק.. מנהלת יקרה , הכנסי נא לקישור הבא והפעילי את מנגנון הגעגועים הביטי טוב גם בתגובות להודעה הראשונה, עד שתגיעי לאחרונה. אגב, כאן עוד אין.