אם כך, לדודה המתוקה נקרא "שמעון", שהיא טוענת שרק שמועות שמעה ולא טעמה מהראובניות.
ג גנגי New member 14/11/04 #17 אם כך, לדודה המתוקה נקרא "שמעון", שהיא טוענת שרק שמועות שמעה ולא טעמה מהראובניות.
ה הדודה המתוקה New member 14/11/04 #19 הגדירי נא טוענת. זו לא טענה. זו עובדה מוצקה. אפילו הנחתומה לא יכולה כאן להעיד על עיסתה. לא היה זמן להכין עיסה בכלל.
הגדירי נא טוענת. זו לא טענה. זו עובדה מוצקה. אפילו הנחתומה לא יכולה כאן להעיד על עיסתה. לא היה זמן להכין עיסה בכלל.
ג גנגי New member 15/11/04 #28 זמן היה. כוח לא. אבל זה רק כי גררו את הנאשמת אל ספסל המתוקים ב"פינאלה".
ג גנגי New member 14/11/04 #23 תשתוק. מה אני אשמה שבחרת לנסוע בחזרה לצורפת בדיוק כשהפחזניות של המפגש היו מוכנות!
א איזבלה גרדנר New member 15/11/04 #29 בהשאלה מאבא אחימאיר ומדורו הבלתי נשכח "מיומנו של פשיסטן" (היו זמנים בברית הבריונים) אני מציעה את התואר פחזניסטן ומי שתוהה מה לי ולתקופת הישוב- זאת פרנסתי כרגע
בהשאלה מאבא אחימאיר ומדורו הבלתי נשכח "מיומנו של פשיסטן" (היו זמנים בברית הבריונים) אני מציעה את התואר פחזניסטן ומי שתוהה מה לי ולתקופת הישוב- זאת פרנסתי כרגע
א אסתרא בגרוש New member 15/11/04 #31 מבלי לפגוע באף אחד המומחה לפחזניות אינו אלא הסטרא אחרא, שנאמר: הפחזון מן השטן (נא להגות במבטא האשם תמיד).
מבלי לפגוע באף אחד המומחה לפחזניות אינו אלא הסטרא אחרא, שנאמר: הפחזון מן השטן (נא להגות במבטא האשם תמיד).
ג גנגי New member 15/11/04 #32 כבוד גדול! יש לנו בפורום כאן Lאחד, ועכשיו גם סטראחרא, לאיזון ולפחזון. עולמושלם!