נטשה שלום לך
האם את קטינה או לא ? כי אם את מתחת לגיל 18 זה עבירה פלילית , אני ערבי נוצרי ולא מחבב המרת דת (גם מאיסלם או יהדות לנצרות) גם כן לא אוהב שבניי ובנותי יתחתנו מחוץ למסגרת הערבית נוצרית (גם לא מחוץ למדינה אפילו לא נוצריות מירדן) , מן הסתם את באת מברית המועצות לשעבר לא? (חלק רב מהם) נקרע בין הזהות (לרוב שהיתה אתאיסטית) שם לבין הדקדקנות כאן בארץ אם אתה יהודי או רוסי וכל הבלגן הזה לזהותו של האדם, והיה לי חברים עם בעית זהות כזאת (בן לאבא יהודי ואמא נוצריה למשל מאוקראינהף סבל שם ממוצא אביו, ובארץ בגלל היותו נוצרי!!!! כן ,,, עד שעשה ריברס וחזר לשם , כמה חבל? היה אדם נדיר מאוד עבדנו ביחד ,,, פשוט אבידה האמת, אני לא מחבב מעבר בין דתות ( לא בישראל לא בירדן ולא במזרח המסריח כאן) אולם כן זה עובד במערב, וכן נוצרים משנים את דתם שמה בלי כל מיני הוצאות להורג כמו במצרים או איזה יד לאחים בארץ (זה לא מזרח מעפן?) כמו כן אני חסיד גדול לזוגות לא מעורבים (יענו לא ערביה עם רוסי או יהודי, או נוצרי עם יהודיה או רוסיה או אמריקאית) אם את בת לאמא נוצריה (אבא יהודי) את בבעיה כאן, את טוענת שאת יהודיה , אם כן למה את צריכה את המרת הדת, אל תחשבי שיש דת טובה בארץ כאן (ובמזרח בכלל) שקופים וחביבי כסף מחו'ל , ואני מאמין גדול שאין הרבה צדיקים בארץ היום (מכל דת) אפילו אתאיסטי מבחינתי קרוב יותר למלכות שמיים... (משל השומרוני) ולשאלתך אני מכיר כנסיה במגדל העמק לנוצרים יוונים אורטודוקסים (איש הדת = ח'ורי בערבית ולא כומר) הוא דובר רוסית ויש לו קהילה רוסית מהאזור שמתפללים שם, תעשי חיפוש בפורום על שאלה דומה , ונראה שיש כתובת כזאת בחיפה... נ.ב בצער רב אני לא אוהב המרת דת כלשהי, אבל חובתי לענות כאן ולהגיד את האמת (למרות שפרה פוזלת ודמותיו לא מתאמצים לקבל רוסים בארץ כי הם גויים , וגם כן ח'ברה זה לא פורום להמרות דת (תקראו בתקנון) , תכף יגידו פורום מסיונרים ושאר ירקות משוק נצרת בימי שישי