שאלה חשובה ביותר!

נחמן78

New member
אני כמקובל אסור לי לכעוס

ואם אכעס אסור לי ללמוד קבלה כי כעט הוא אבי אבות הטומאה חסין קדוש . חסד אדוננו מורנו ורבינו ישוע המשיח ומוחמד שליחו הנאמן המקודשים בקדושת הצלב ומריה הבתולה בכח האב הבן ורוח הקודש בחסדו הרב של פילימון הקדוש ושאר השליחים אמן . הללויה .

לשאלה 3

מאתר משיחי: מה רשום ליהודי משיחי בתעודת הזהות? אם אמו יהודיה לפי דרישות הרבנות, בסעיף של הלאום רשום: יהודי. כך שהיהודי המשיחי אינו מאבד את זהותו היהודית, ואת השייכות לעם היהודי כאשר הוא מאמין בישוע. כאשר יהודי אשר לא נולד להורים משיחיים מחליט בגיל מבוגר להאמין בישוע, סעיף הלאום אינו משתנה בתעודת הזהות.

lion 7

New member
נטשה שלום לך

האם את קטינה או לא ? כי אם את מתחת לגיל 18 זה עבירה פלילית , אני ערבי נוצרי ולא מחבב המרת דת (גם מאיסלם או יהדות לנצרות) גם כן לא אוהב שבניי ובנותי יתחתנו מחוץ למסגרת הערבית נוצרית (גם לא מחוץ למדינה אפילו לא נוצריות מירדן) , מן הסתם את באת מברית המועצות לשעבר לא? (חלק רב מהם) נקרע בין הזהות (לרוב שהיתה אתאיסטית) שם לבין הדקדקנות כאן בארץ אם אתה יהודי או רוסי וכל הבלגן הזה לזהותו של האדם, והיה לי חברים עם בעית זהות כזאת (בן לאבא יהודי ואמא נוצריה למשל מאוקראינהף סבל שם ממוצא אביו, ובארץ בגלל היותו נוצרי!!!! כן ,,, עד שעשה ריברס וחזר לשם , כמה חבל? היה אדם נדיר מאוד עבדנו ביחד ,,, פשוט אבידה האמת, אני לא מחבב מעבר בין דתות ( לא בישראל לא בירדן ולא במזרח המסריח כאן) אולם כן זה עובד במערב, וכן נוצרים משנים את דתם שמה בלי כל מיני הוצאות להורג כמו במצרים או איזה יד לאחים בארץ (זה לא מזרח מעפן?) כמו כן אני חסיד גדול לזוגות לא מעורבים (יענו לא ערביה עם רוסי או יהודי, או נוצרי עם יהודיה או רוסיה או אמריקאית) אם את בת לאמא נוצריה (אבא יהודי) את בבעיה כאן, את טוענת שאת יהודיה , אם כן למה את צריכה את המרת הדת, אל תחשבי שיש דת טובה בארץ כאן (ובמזרח בכלל) שקופים וחביבי כסף מחו'ל , ואני מאמין גדול שאין הרבה צדיקים בארץ היום (מכל דת) אפילו אתאיסטי מבחינתי קרוב יותר למלכות שמיים... (משל השומרוני) ולשאלתך אני מכיר כנסיה במגדל העמק לנוצרים יוונים אורטודוקסים (איש הדת = ח'ורי בערבית ולא כומר) הוא דובר רוסית ויש לו קהילה רוסית מהאזור שמתפללים שם, תעשי חיפוש בפורום על שאלה דומה , ונראה שיש כתובת כזאת בחיפה... נ.ב בצער רב אני לא אוהב המרת דת כלשהי, אבל חובתי לענות כאן ולהגיד את האמת (למרות שפרה פוזלת ודמותיו לא מתאמצים לקבל רוסים בארץ כי הם גויים , וגם כן ח'ברה זה לא פורום להמרות דת (תקראו בתקנון) , תכף יגידו פורום מסיונרים ושאר ירקות משוק נצרת בימי שישי

1ysrat

New member
אני מבינה את הרגשה של נטשה

ואני חושבת שהיא עושה את הדבר הנכון היא לא מתחברת כלל לזהות היהודית כלל היא רוצה את הזהות שבו היא גדלה להכירה נצרות האורטודוקסית כדי להיות שלמה אם עצמה

NatashKa123

New member
תשובות לאלה ששאלו

למה להמיר את דתי? א' אני לא מתכוונת להשאר בארץ אני כנראה עובת לארץ שהרוב שם נוצריים וככה יהיה לי יותר קל להשתלב בחברה בלי לשמוע "יהודיה מסריחה". ב' יש לי חבר נוצרי וכול החברים שלי הם נוצריים כמעט אבל זה כבר לא קשור. ג' התאכזבתי מהיהדות קשות אני לא רוצה להיות קשורה יותר לדת הזאת. ד' נצרות הדת השולטת והפשוטה ביותר (לפחות ככה לי נראה). תודה לעוזרים! נ.ב- למה אתם מופתעים? הרי זה לא סוד שיהודים שחיו בארצות כמו רוסיה (וברית המועצות לשעבר) ואירופה התנצרו ולפימים כך ניצלו חייהם. תודה שוב.

בקיצור אלוהים הוא לא המטרה שלך

אלא לחפש מפלט נוח.. בכל אופן נראה לי שכומר אמור להטביל אותך לאחר שקיבלת את ישוע המשיח והוא רואה בך כמאמינה דת יהודית נוצרית זוגות מעורבים לא מבין איך אפשר להאמין בישוע ולתת לדברים האלה חשיבות ישוע הסיר את המחיצות והמלכות פתוחה לכל למה לחיות לפי תבניות של בני אדם ולא של אלוהים

1ysrat

New member
דעתך לא נכונות

היא בא מרבות אחרת וכל הרדיפות שמקבלת יום יום הזה גורם שלא שייכת לשם היהודי היא הכירה את התרבות הנוצרית ומאמינה לכן לא מחפשת דת אחרת תסביר איזה יהודי היה מוכן להתחן בכנסיה? חוץ מי זה גם הכנסיה לא תאפשר חתונה מעורבת!!!!!

היא רוצה להמיר את דתה

לשנות את הת.ז רק בשביל שלא ירדפו אותה הנוצרים בחוץ לארץ כמו שרדפו אותה היהודים כאן זה נבלה וזה טרפה אותו חרטא והיא סתם בורחת לכל מפלט אגב יהודי יכול להתחתן עם לא יהודיה או להפך אם עם שניהם בני האור שמאמינים בישוע אין שום בעיה זה שהיהודי נטבל לא הופך אותו לנוצרי לישוע לא אכפת מכל השטויות שאת מדברת על תרבות על דת על מסורת וכו' הוא אמר תאמינו בי פשוט וקל ועם זאת דני אדם מוצאים את זה קשה ומסבכים את העיניינים יותר עם הגדרות ותבניות

1ysrat

New member
למה היא היגע למסכנה זאות??

כי היהודים התנהגו אליה מאוד לא יפה זה הספק לה רוצה לשנות זאות ולא מרגישה נוח אם הזהות יהודיה שוב בגלל התנהגות הלא יפה היהדים אליה

ואם מספר של נוצרים יגרמו לה עוול

אז היא צריכה להמיר את דתה לאיסלם? לזה ולאמונה אין שום קשר בכל מקום יש אנשים רעים תפסיקי להכליל ולומר "היהודים" ככה השואה התחילה

1ysrat

New member
נוצרות זה דת שהכירה עוד שהיה ברוסיה

מכירה את חגים אך הכירה את הנוצרות אוטודוקסית אז היא תבחר את הדרך הטובה לעצמה אני באמת האחלה להצלחה נתפלל שהצלקות הגרמולה עברו לה במהירה אמן

נחמן78

New member
האמת והצלב

אין צלב יותר חזק מתפילין והשלמות היא כששומרים שבת ובמקביל מאמינים בישוע השלמות היא השילוב בין בדתות כח של שמירת שבת לא ניתן לתאר ולשער גם הנוצרים מאמינים בתורה ספר בראשית מתחיל במילה בראשית שהיא מתחלקת לשתי מילים : ירא שבת ז"א שמירת שבת ואם התורה מתחילה בזה זה הכי חשוב צריך להקשיב לתורה התורה היא ההתחלה והסוף והאין סוף בלי שמירת שבת אנחנו גמורים אין לנו תקווה אחרת כל הדתות קיימות ומתקיימות בזכות השבת להתנצר ולהיטבל את יכולה 1000 פעמים אבל זה לא ישנה כלום את תמיד תישארי יהודיה כי יהודי זה חי האני החושב המרגיש שנמצא בתוך הראש זה יהודי יהודי זה חיים ובגלל שגם אחרי שתתנצרי אם תתנצרי את תשארי חיה את בעצם נשארת יהודיה ונוצרי פירושו שומר ומגן כמו שישוע הגן על האנושות בכך שמת על הצלב כך גם יהודי ששומר שבת מניח תפילין ומאמין בישוע או סובל יסורים רחמנא ליצלן מגן ושומר על רבים טקסים דתיים כמו ברית מילה או טבילה לאב הבן ורוח הקודש לא משנים את המהות שלנו המהות שלנו היא מעל לטקסים כרגע בעולם הזה בגלל שנוצרי זה שומר כל היהודים שומרים ומגנים כי סובלים יסורים כמו ישוע ושומרים שבת ומניחים תפילין ומתפללים לרחמי השם יתברך ולכן כל היהודים גם נוצרים ומצד שני מקיימים את הדת היהודית ומצוותיה והנוצרים חיים ויהודי זה חי כמו שהוסבר מקודם ולכן כל הנוצרים יהודים מסקנה אם את רוצה להיות נוצריה במשרה מלאה תשמרי שבת ותתפללי תפילת שמונה עשרה שחרית מנחה ערבית ואז את תהיה יותר נוצריה מהנוצרים מבטיח כי הדת היהודית זו הדת בכי מורכבת מתוחכמת והכי אמיתית ותוך כדי תאמיני בישוע כי האמונה בישוע זה הכי חשוב ואל תשכחי כשיבוא משיח וגאולה אנחנו כבר לא נהיה נוצרים ז"א שומרים מגנים כי אנחנו לא נסבול ולא נקיים מצוות ולא יהיו תפילות אבל תמיד נשאר יהודים כי אנחנו נשאר חיים יהודי זה חי וגם נודה להשם וזה סימן שאנחנו מאושרים אם אנחנו אומרים תודה סימן שאנחנו מאושרים כי במילה ישראל יש אותיות "אשר" שזה קיצור המילה אושר אנחנו נהיה ישראל שזו מילה אחרונה בתורה .

lion 7

New member
וזה כמובן הראיה הקבלסטיתית

שלא נוגעת בנצרות ולא בזנב אוסף של חיבורים שלא נוגעים לאמונה סתם בכדי שלא תבלבלו לנו את הפורום דרך אגב איפה שיפרד?

נחמן78

New member
בעולם הזה עד ביאת המשיח והגאולה

השקר מנת חלקם של הרבים והאמת מנת חלקם של המעטים והצלב גנוז כמוס וצפון לעתיד לבוא כרגע אף אחד לא אמור לדעת מה זה צלב ומי שיודע אסור לו לגלות רק ארמוז שהצלב קשור לישוע ומוחמד נ.ב מומלץ מאוד לראות את הסרט "הרוזן ממונטה קריסטו"

1ysrat

New member
נחמן78 אתה פורום נוצרי ממשיחי אז מספק

יש פה אנשים בטוחים מאוד בדרכם אם הוא היה כך לא היו פה בפורום ואפילו מוכנים לחסוף את זהותם אתה כלל לא תשנה את דעתם אבקש לא לגוע יותר ברגשות של האחים שלנו תודה

נחמן78

New member
בין אם תרצו בין אם לא תרצו הצלב ינצח

והארץ תשתנה יעלם הערפל תשקוט האדמה והנצח הבהיר יזרח לעולמי עולמים בחסד התורה ובנצחונה ברוב תפארת וגדולה וכולם יראו שהאמת יראה השם אלקיכם אמת . הללויה .

למעלה