שאלה חשובה בקשר לטקס פרסים

וואווווווו!!!!!

הרגע ראיתי את התאומות בטקס!!!!! אשלי ל-א השמינה!!!!! לפחות אני לא ראיתי! איזה חמודות, מהממות, מתוקות, יפות!!!!!!!!!!!!!!

*Ginny Weasley*

New member
היא כן השמינה קצת....

אבל.... מותר לה.... וכן, זה בהחלט היה טקס מהמם... למרות שלא ראיתי אותו עד הסוף.... :(

lolalit

New member
קצת השמינה ???!

השמינה מאוד היא התלבשה כמו דודה ... יש לי תמונה שלהם על הספר "sweet sixtin" והם השתנו נורא... ולא לטובה... ואני חושבת שאיפרו אותם יותר מדייי

WOW

אז הן השמינו אז מה
הן בנות אדם מותר להן להנות מהחיים הן גם נורא נמוכות אז זה לא כזה קל זה לא שהן דומגיות הם יותר משחקות וזה, :)

PURPLE CHICKEN

New member
לא נכון!

הן לא מכוערות- פשוט שמים להן כל הזמן מלאאא איפור והבגדים שלהן מכוערים אבל תסתכלו בתמונות עם נורא מעט איפור ובגדים יפים- הן ממש ממש יפות!!

ברבורה

New member
ואהו!

אתם יודעים הם מתבגרות! כמתבגרים הבנות נהיות עגלגלות יותר ונשיות יותר הם לא יכול להיושאר הילדות בנות ה-12 לנצח! ודרך אגב מה הגובה שלהן?

מריה2002

New member
בדיוק

אתם יודעים הם מתבגרות! כמתבגרים הבנות נהיות עגלגלות יותר ונשיות יותר הם לא יכול להיושאר הילדות בנות ה-12 לנצח! ציטטתי את זה וזה נכון לדעתי יותר יפה להן עם איזה טי שרט ולא בגדי מעצבים בגלל כל הקטע עם ההתגברות

ברבורה

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo42.gif

הכי פצצה עליהן לדעתי יהיה ג´ינס מגניב וטי צמודה מגניבה לחלוטין! וחצאית ג´ינס מגניבה עם טי או חולצה אחרת בסגנון צעיר! והם ממממממממממממממש לא שמנות!

מריה2002

New member
נכון

יותר מה שאנחנו לובשות מאשר בגדי מעצבים כי סך הכל הן נערות כמונו..

אמממ...

זה רק אני או שכשחושבים על זה, אשלי ומרי קייט היו הבנות הכי מאופרות בטקס... תחשבו על זה... האנשים שעובדים איתם על עיצוב חיצוני (איפור, בגדים וכו) פשוט הפכו אותן לברביות!!!!! !!!sad but TRUE

מריה2002

New member
זה מה שאני

אומרת..... הן נראות כמו בובות עם איפור כבד ובגדי מעצבים יפות אבל כמו בובות

RinRan

New member
בקשר לשיר של Avril../images/Emo70.gif

במילה אחת: מדהים מדהים מדהים
(טוב, נו... 3 מילים...) היא כזאת יפה
ויש לה קול כזה יפה
ואני מתה עליה

PURPLE CHICKEN

New member
וואו.... ../images/Emo9.gif מעריצי AVRIL להיכנס!!!

הייתי בטוהח שאני היחידה שאוהבת אותה!!! אני ממש שמחה לגלות שיש פה אנשים שמסכימים איתי!! כי הבחורה פשוט כישרון!
אני מסכימה שהיא ממש יפה, ויש לה קול מדהים ונעים, ושירים מדהימים, אבל עוד דבר שאני ממש אוהבת אצלה זה המילים של השירים- תקשיבו פעם למילים ותראו שלא כל השירים שלה הם על אהבה ואינדפנדט וומן (חחח...), אלא שירים אמיתיים שבאים מה-
, על העמדות פנים וצביעות, ועל להיות שונה ועל החברה שלנו... וכל אלה!! שירים שגם אנחנו, פשוטי העם, האנשים הרגילים, יכולים להזדהות איתם!!! וכמה שאלות לכל המעריצים שלה- 1. מה דעתכם שננסה לפתוח פורום עליה? 2. יש פה מישהו שרוצה להקים איתי אתר עליה? תיצרו איתי קשר...
לא נראה לי שיש לה אתר ישראלי.... אהה ודבר אחרון- אני חייבת לדעת איפה אפשר לקנות בארץ את הדיסק שלה? לא מצאתי בשום מקום!!!! אז זהו... AVRIL RULZ

RinRan

New member
לצ´יקן../images/Emo70.gif

אני בהחלט מקשיבה למילים של השירים- וזה פשוט מהמם
בקשר לפורום- כן, כן, ועוד פעם- כן
וחוץ מזה- גם אני רוצה לקנות את הדיסק שלה
...
ועוד משהו- אני עדיין לא מבינה איך מבטאים את השם משפחה שלה... מה זה אמור להיות הלוויגנה הזה
(Levigne)

PURPLE CHICKEN

New member
אממממ....

האמת שגם אני לא יודעת בדיוק, אבל זה או לוין או לויין! זה שם יהודי, לא? זה נשמע יהודי....
לא שומעים את הג´י!! לא למדת דקדוק באנגלית? חחחח סתם...
וואי היום לפני שראיתי את הטקס , אמרתי לעצמי, הפעם אני אקשיב איך אומרים את השם שלה ואז כשהיא הגיע שכחתי!!! חחח...
אז יאללה- איך פותחים פורום?

למעלה