שאלה חשובה בקשר לטקס פרסים

PURPLE CHICKEN

New member
נכון.... וחבל!!!

כי יש להן יופי טבעי!!! הן הרבה יותר יפות בלי כל הבגדים הקיטשיים האלה והאיפור הנורא, המאפרים שלהן לא שמעו על איפור טבעי??? מה שכן- השיער שלהן היה יפה בטקס! והן עצמן היו חמודות!

מריה2002

New member
נכון

כנראה המאפשר שלהן לא ראה את הפרק בצער גידול בנות שבקי סיפרה לדיג´י על איפור טבעי

אם אני לא טועה...

לא מבטאים את האות G בשם משפחה שלה ואז זה נשמע לוין או אם את רוצה לבטא את זה באנגלית אז כאילו מבטאים את זה ככה - Lavain משהו כזה... בכל מקרה לא מבטאים את האות G...

RinRan

New member
כן.....

כן אני יודעת שלא מבטאים את ה- G כי תמיד כשיש G לפני N אז לא מבטאים- כמו במילה Sign. בכל מקרה- בקשר לפורום- אני הולכת להציע את זה בפורום משוב.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo6.gifסבבה!

איזה כיף- ואנחנו נהיה המנהלות? חי חי חי, אני כל כך מתרגשת!!!!

RinRan

New member
מנהלות../images/Emo35.gif

יא רייט... מוטי אמר לי שמראיינים אותך אם אתה מתאים לתפקיד וצריך למלא טופס בקשה ולתת טלפון וכתובת וזה עסק ממש ממש ממש מסובך
בינתיים הצעתי בפורום משוב ואתם יכולים לראות את ההודעה שלי שמה, ואם מישהו רוצה לקחת על עצמו את כל זה מוזמן להציע את עצמו בתור מנהל הפורום על אווריל.

PURPLE CHICKEN

New member
במחשבה שניה...

אולי לא כדאי להיות מנהלת... אופס כתבתי כבר בפורום משוב שאני מוכנה להיות... טוב לא נורא כתבתי שאני לא יכולה להבטיח להיות שם הרבה.... אז הם בטח לא ירצו.... ומקסימום אני אגיד שהתחרטתי.... חחחחח....

M ar y K at e

New member
בעמוד הפורומים, את ../images/Emo15.gif

יורדת למטה ושם יש לך להוסיף פורום.

RinRan

New member
לא מה פתאום!! ככה לא מוסיפים פורום!

ניסית את זה פעם? אני כן- זה טופס בקשה לנהל פורום. צריך ללכת לפורום משוב ולהציע פורום... וזהו...

מריה2002

New member
שאלה חשובה בקשר לטקס פרסים

יש לי את הקלטת מתי הן מגישות פרס? כלומר אחרי מי?

אחרי שג´ניפר

לופז מקבלת פרס או משהו כזה... יש הפסקה קצרה ואז הן נכנסות ונותנות את הפרס לאיזשהי להקה לא מוכרת אני חושב בקטגוריית הלהקה הפורצת של השנה

PURPLE CHICKEN

New member
אממממ...

אני לא זוכרת אחרי מי הן הגישו אבל הן הגישו את הפרס של "BREAKTHROUGH" (פריצת דרך) וזה היה בערך באמצע הטקס....
יו כמה פרסומות היו באמצע! השתגעתי!! חחח....
ובקשר לטקס- איזה כיף! הוא היה ממש יפה! היו אחלה הופעות! (של פינק הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה!!) וכמעט כל מי שרציתי שיזכה זכה!!!
אווו איך שמחתי שנוו דאווט, פינק , ג´ניפר לופז, אמינם ואווריל לוין (AVRIL LAVIGNE)-(יווו אצלה הכי שמחתי! אני מתה עליה!!) זכו!!!!
והתאומות היו ממש חמודות רק הן לא נראו משהו- הרבה יותר מדי איפור וגם הבגדים לא היו משהו אבל סה"כ היה כיף לראות אותן שם!!
אני יודעת שזה לא יפה לשים תמונה של מישהו אחר בפורום של התאומות אולסן, אבל אני חייבת לשים תמונה של אווריל!!! לכל מי שלא מכיר אותה השיר שלה הוא COMPLICATED שרץ עכשיו בכל מקום, וחלק מהמילים שלו נמצאות בחתימה שלי..
, אז שימו
אליה, כי היא ממש מדהימה ויש לה אחלה שירים!

gntk

New member
היא ../images/Emo59.gif שחבל"ז אבל...........

התאומות יותר

היא לא כזו יפה אבל זה ברור שהיא...

משקיעה את הנשמה שלה בשירים יותר ממה שהתאומות משקיעות בסרטים למרות שאני אוהבת את הסרטים שלהן במיוחד הסרטים מגיל 6-12 ואני גם אוהבת את חופשה בשמש בגיל 15

PURPLE CHICKEN

New member
נ-כ-ו-ן!

היא ממש משקיעה וזה משתלם- השירים שלה ממש יפים! חוץ מזה, היא כותבת את החומר שלה בעצמה!!! לעומת אחרים.... חוץ מ- COMPLICATED אני ממליצה להוריד את השיר שלה ANYTHING BUT ORDINARYו- SKATER BOY שהם פשוט מ-ה-מ-מ-י-ם!!!! לי עוד אין את הדיסק שלה כי עוד לא מצאתי אותו בארץ... אם מישהו יודע איפה אפשר בארץ לקנות אותו שיגיד לי בבקשה!!! מקסימום אני אזמין באינטרנט...

shlomit feehily

New member
anything but ordinary מהמם!

אני חורשת על השיר הזה כבר שבוע... ו-ske8ter boy- ממש יפה, הסיפור בשיר ממש מגניב.. לי יש את השירים שבאלבום וכל אחד ממש יפה(חוץ מ-my world שלא הבנתי מה היא רוצה) והיא באמת משקיעה, ושומעים את זה..

למעלה