שאלה חשובה לגבי הדברה!

djembefolla

New member
עכשיו נהיה לי נחיל ענק במחסן,

אי אפשר לעבוד שם,הם נושכות ברגליים.וגם במטבח פתאום קטנות כאלה מה הם רוצות ?

מחסנים ועבודה מתאים לנמלים

אם אתה תסיר את הספק ותכבד את נוכחותן תדע שהן באות לומר לך דבר מה. זה לא שהן באות אליך באופן סימפטי לביקור נימוסין. המהות שלהן באה אליך, אל תצפה שיתפתחו ביניכם יחסי ידידות
. מיד לאחר שהבחנת בקיומן אמור להן תודה על המסר וסלק אותן אחרת יפגעו בך. בשביל שתוכל לנצל את הסיטואציה ולהתאמן בפיתוח גישה שאמנית עליך להזכיר לעצמך שהסיטואציה הזו היא למעשה תמונה בחלום שחלמת. והחלום ולשונו הם : - אני ישן ובחלומי אני רואה ש"נהיה לי נחיל (נמלים) ענק במחסן. אי אפשר לעבוד שם, הן נושכות ברגליים.וגם במטבח פתאום קטנות כאלה מה הם רוצות ?". נגיד שהתעוררת בבוקר וזכרת את החלום וכעת אתה רוצה להבין את פישרו. בשביל להבין את הפשר צריך לדעת להסתכל על הדברים כעל סימבוליקה, מטפורה, פראפרזה חץ מטרה למשהו אחר שקשור בך. מה הן רגלים בעיניך, מה זה מחסן בעיניך, מה זה מטבח, מה זה נמלה ומה ההבדל בין נמלים גדולות לקטנות, מה משמעות של נשיכה בעיניך. צא מנקודת הנחה שבחלום הנמלה באה לתת לך ידע או להדגיש דבר מה שמעסיק אותך ללא הרף או שאתה מתעלם מקיומו. נסה ותראה אם תגיע להבנה כלשהי. מותר לך גם לשאול שאלה ולקבל תשובה מתוך עצמך. אל תתלבט הרבה כי התשובה שתעלה ראשונה היא הנכונה ביותר. ספר לי. אסף, למה התעניינת בשאמניזם ?

נצל"ש הופעת חיות בחיינו...לא חלום

סיפור אמיתי שבת, לפנות בוקר....שעה 05:30....אני פותחת את עיני ולצידי...על הכרית...עומדת ניצבת יונה. כן, יונה! חשבתי שזה חלום...אולי בגלל הרמדי החלומות הופכים למציאות
מה אני אגיד לכם.....מתחיל מרדף....המחשבה שלילה שהתחיל חצי שעה לפני הולך להסתיים בניקיון הבית, מטרידה מאוד. חצי שעה של מרדף...שהתנהל בקור רוח מפתיע (בטוח שזה תוצאה של הרמדי
) הסתיים במעופה אל החיים האמיתיים בחוץ. כשקורים דברים מסוג זה, אפשר להשאיר את המקרה ולהתייחס אליו כמקרה חסר כל קשר אישי ואפשר גם לשאול שאלות. כמובן שאני בחרתי לשאול את השאלות למה היונה הזו הופיעה במיטתי...אחרי ערב מדהים....מה היא באה להגיד למי שיש רעיון מוזמן לעלות

יונתי תמתי

לא שכחנו איך בגשם ובסער. דנה לתיבה אספת את כל חיות היער שתים שתים מכל מין, האריה והממותה הגמל והשיבוטה וגם ההיפופוטם איך פתחת את הצוהר ומתוך התכלת הלבנה באה היונה. דנה, כמה זמן נמשיך לשוט על פני המים. כל החלונות סגורים כמעט חודשיים. וכבר אין לנו אויר. פתחי לרגע את הצוהר ואל תוך התכלת הלבנה שלחי את היונה.מה את דואגת הן כבר חדל הגשם, פתחי את החלון אולי הופיעה קשת. שיראו אותה כולם, הגמל והשיבוטה והממותה והאריה. פתחי את הצוהר ושלחי את היונה. דנה, היונה כבר שבה עם עלה של זית, תני לנו לצאת ולחזור לבית, כי כבר נמאסנו זה על זה כולם. נפתח את הצוהר ונעוף אל התכלת הלבנה, כך עם היונה. יש לי תמונה בבית של יונה עם עלה של זית וילדי מתבונן ומקשה, תגיד מה יש לה בפה? היונה של השלום סוף מלחמה היא מבשרת. יונה משולמת של שלום בתוך מסגרת.יש לי תמונה בבית של יונה עם עלה של זית. מזכירה לי השכם והערב שבחוץ על הברוש יש עורב. היונה של השלום ךאף מקום אינה ממהרת. יונה תיירת לעולם אינה נשארת. יונה עם עלה של זית, צאי מן התמונה, השיבי את האמונה שהשלום יבוא בעקבותייך. מתי כספי ותלמה אליגון

djembefolla

New member
אולי....

היא באה לחזק,להגיד לך שמותר "לחזור הביתה",למצוא שלוווה. לא יודע , זה מה שעלה לי בראש

djembefolla

New member
יש לי גם עם הנמלים

(למה לא נמלות דרך אגב ?) אז עוד כשברחתי משם מנקה אותם מהרגליים , עבר לי בראש שהן באות להזכיר על הדברים שאני מזניח. בעולם השלישי,איפה שיש מחסור גדול,כל דבר מנוצל עד הסוף,כלום אבל ממש כלום לא מתבזבז וזה ניכר בבני אדם ובעלי חיים. שכחת פרור על הריצפה,לא תלית את השקית עם האוכל,הם יגיעו לשם. נמלים חולדות או מה שלא יהיה,אין חוכמות. הבוקר הלכתי לגרש אותם כמו שאמרת אבל הם כבר הלכו,אז ישר התיישבתי לעבור על הניירת האינסופית,עשיתי קצת סדר. אולי בערב הם יחזרו....

MAYDA

New member
הדברה ירוקה...../images/Emo115.gif../images/Emo105.gif

לכל המתעניין! בפורום גינון יש כמה עצות מעשיות ופתרונות להדברה ללא כימיקלים. נסו ותהנו. מידה.
תן עם שכחה וקבל ללא שכחה

למעלה