שאלה חשובה לגבי הפרק 23של ארה"ב

boogy747

New member
שאלה חשובה לגבי הפרק 23של ארה"ב

ששודר אתמול...אני לא מוצא אותו באינטרנט..זה פעם ראשונה שזה קורה שאני לא מוצא פרק ששודר יום קודם לכן בארה"ב...הם מישהו הצליח למצוא אותו איפשהו.. מדובר בפרק 23 של העונה השנייה ששודר אתמול בארה"ב.."THE O.SEA" פלייזז מישהו!!

f10

New member
LOL

זה THE O.C. (ולא The O.SEA) בכל מקרה, לשאלתך - כן. מצאתי.

P o i s o n ivy

New member
הצילוו מישהו יכול לעזור לי במסרים?

האתר הקבוע שלי של הטורנטים ירד! אתר אחר מהיר לטורנטים של האו סי (פרק 23)

שלחתי לכולכם מסר

לכל מי ששאל אותי לגביי הפרק או פנה אליי בפרטי- שלחתי מסר. אם עוד מישהו צריך עזרה-תפנו במסרים.

הפרק שודר

ראיתי דיונים לגביו ב"פאן פורום" וחוץ מזה הוא מופיע בתוכנות השיתוף.

אכן-שבוע הבא../images/Emo7.gif

ולפי מה שקראתי זה הולך להיות חבל"ז !!! אחרי שאצפה ב223 אני אפרסם תקצירים וטריילרים, שמעתי שהשבוע הטריילרים היו מאודדדדדדדדדד מותחים.(אבל עוד לא ראיתי אני מחכה לראות קודם את הפרק)

Aviad1987

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני כבר ב220 ולמרות שהשבוע הקרוב יהיה לחוץ ביותר (מגנים בגרויות ועוד כל מיני שטויות) אני אנסה להשלים את הכל עד יום חמישי
נקווה שהשלישית תגיע כמה שיותר מהר.

קודם-../images/Emo50.gif בבחינות

ודבר שני- אם הצלחת לראות 20 פרקים תוך פחות משבוע אמממ יש לי הרגשה שתספיק לדחוס עוד שלושה במהלך השבוע הקרוב...

Aviad1987

New member
קודם כל ../images/Emo51.gif

דבר שני - אם כבר כל החברים שלי נשארים בבית כדי שיהיה אפשר ללמוד כמו שצריך מחר - אז אני אטפל בעניין כבר עכשיו ואלך לראות את 221 ו222

Angelus

New member
או. סי 223 ../images/Emo58.gif

פרק נחמד.. אבל יש מן הרגשה של חוסר התקדמות בכל העונה הזאת. אז קיילב מת (ולא, לא בגלל ג'ולי), קירסטין שתיינית, לריאן יש (כנראה) תינוק, סת' וסאמר ביחד, מריסה וריאן ביחד.. לא יודע. בקיצור, אני רק חייב לציין שאני אוהב את ג'ולי קופר. זהו. שבוע הבא, סיום העונה

../images/Emo58.gif223../images/Emo58.gif איזה פרק !!!

וואו, אוקיי עכשיו סיימתי לראות את הפרק וגם את הטריילרים ששידרו פוקס ו-CTV (הטלויזיה הקנדית) וזה פשוט. וואו!!
אל תדאגו אני לא אספלייר אותכם פה, אני תיכף אפתח שירשור חדש לטריילרים. קירסטין
קצת מוזר שהיא עשתה תאונה כל כך רצינית והיא בסך הכול עם שריטה על הראש
, אבל הקטע שריאן וסת' באו לבקר אותה בבית החולים היה כל כך חמוד (Awwwww so so cute), ואיך שהיא צעקה על קיילב זה היה כל כך מגיע לו, והיא אמרה שלאמא שלה היתה גם בעיית שתיה, מעניין... זה מחזיר אותי קצת לפרקים הראשונים בעונה הראשונה, שראיין רק הגיע לניופורט היא בהתחלה לא רצתה שהוא ישאר, אבל אחרי שהיא ראתה את אמא שלו שיכורה... מעניין !!!!, אבל לקראת הסוף ממש ריחמתי עליה, אבא שלה נפטר והדבר האחרון שהיא אמרה לו זה שהוא הרס את כל המשפחה. קיילב+ג'ולי
קיילב
-לא ציפיתי שאני ארגיש רע על זה שהוא מת, אבל באמת קצת הרגשתי רע עבור כולם, עבור ג'ולי, קירסטין, הכוהנים..
,אני שמחה לפחות שהוא מת באופן טבעי. אהבתי את הסצנה עם ג'ולי וקיילב בבריכה היתה לי הרגשה שהיא תתחרט, היא לא עד כדיי כך רעה, היא לא מסוגלת לרצוח אותו, אני מתארת לעצמי שבעונה השלישית היא תהיה איכשהו חשודה ברצח שלו, אולי יגלו את הגלולות, את הכוס שבה היה המשקה ובטח גם יצצו להם התמונות שלה עם לאנס. סת+סאמר+זאק
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה על סצנה עם סאמר וסת' אבל פשוט היה משעמם
, אני כבר כל כך רציתי שהסיפור יעבור לריאן/מריסה/טרי או לג'ולי/קיילב או לקירסטין. כמו פרק שעבר הם קיבלו יותר מידי זמן מסך- אוקיי אז סת' וסאמר נפרדו שוב, וסת' עוד פעם הצהיר שהוא אוהב אותה, וזאק סוף סוף ויתר, ואז הם התנשקו...ביג דיל...זה כבר שחוק !!! כאילו, אנשים נאנסים,משתכרים,עושים תאונות ופאקינג מתים !!!! למי אכפת מסת' וסאמר כבר, אני רוצה לדעת מה יקרה הלאה שהעלילה תזוז כבר. ושמרתי את הטוב לסוף-ריאן/מריסה/טרי/תרזה
אוקיי אז קצת מאכזב שריאן לא גילה עדיין על טריי ומריסה, אבל איזה חמוד שהוא האמין לה, ואיזה חמודה היתה תרזה שעזרה לו להבין שמריסה לא תשקר לו בעוד שטריי כל החיים שיקר לו. וגם גילנו שריאן שמר איתה על קשר כל הזמן הזה ושלח לה מכתבים...איזה חמודי.
והקטע שכמעט ראו את התינוק, היה מעניין.... בטח גם את זה ימשכו לעונה שלישית, אמא שלה אומרת שהתינוק דומה לאבא שלו... אבל מי זה האבא ???? אוףףף איזה מתח !! לפחות אנחנו יודעים שזה בן, נו זה גם משהו. אוקיי טרי
- אני עדיין לא החלטתי אם הבחור טיפש או פשוט מניאק ?!?!? איזה חתיכך נבלה הוא שהוא האשים את מריסה. הקטע הכי הכי טוב בפרק מבחינתי היה שריאן
הגיע לבסוף לנשף וראה שם את מריסה
ואז הם התחבקו ורקדו. זה הזכיר לי קצת את פרק 4 בעונה הראשונה ה"קטיליין" שמריסה בורחת מחוץ לאולם וראיין בא אחריה. וגם את הקטע שהם רקדו ביחד בחתונה של ג'ולי וקיילב...סוף סוף הרגשתי אחרי עונה שלמה שיש בינהם איזה כימיה.
פרק טוב !! סיום טוב !!! חכו שתראו את הטריילרים....אני חוזה שתהיו

Jason2

New member
../images/Emo58.gif223

היא לא ניסתה לרצוח אותו, רק להרדים אותו עד שיעבור התאריך, משני כדורי שינה לא מתים.

למעלה