שאלה חשובה לגבי הפרק 23של ארה"ב

../images/Emo58.gif223

היו שם קצת יותר מ-2 כדורי שינה ואפילו אם היו רק 2 קיילב הוא אדם לא בריא, יותר מכדור אחד יכול להרוג אותו (זוכר שהוא מגיע לאחוזה לקחת את הכדורים, ג'ולי אומרת לו "אל תקח יותר מאחד") וחוץ מזה- אם היא לא ניסתה לרצוח אותו, למה היא פתאום נבהלה רגע לפני שהוא שתה את המשקה שלו וחטפה לו אותו מהיד ?
 

STA1

New member
יוו...כמה אתם מדברים על הפרק ואני

רק ב46% איזה באסההה..אני מת לראות את הפררקקקק
 

f10

New member
../images/Emo58.gif

ידעתי שאני לא היחיד שהקטע של ריאן ומריסה הזכיר לו את הסצינות האלה בעונה שעברה
 
זה היה גם בדיוק באותו מקום ../images/Emo58.gif

כמו בקטיליין, שהיא יצאה אחרי שהביאו לאבא שלה בוקס, גם אני נזכרתי בזה כשראיתי את זה. והקטע עם קירסטן כ"כ לא אמין.. כשאני נופלת מהמיטה יש לי יותר מכות ממה שיש לה (©סם), ומעכה אותה משאית אוקי?! זה לא שסתם התנגשה בה מכונית, המשאית לגמרי מעכה אותה הפכה אותה מרחה אותה מכל הכיוונים וזה מה שהיא יוצאת איתו? אחרי יום אחד היא כבר יוצאת מבית חולים.. לא אמין לגמרי. אהבתי את ג'ולי... יפה שהיא לא עשתה את זה בסוף. וזה ממש עצוב שקיילב מת, בשביל קירסטן, לא בגללו.. ובטוח יאשימו את ג'ולי ברצח לדעתי. טריי זבל, אחרי כל מה שמריסה וריאן עשו בשבילו.. פשוט זבל. תרזה לא הייתה ממש מעצבנת וזה היה מוזר. זהו.
 

dalida1988

New member
ספוילרררררררררררררררררררררררר

פרקקק יפההה מאוד אהבתי שהם סוף סוף התקדמו עם העלילה... כל הכבוד לריאן שככה העביר למריסה ולטריי על העניין מבלי אפילו לדעת מה באמת קרההה איזה חמודה תרזה.... פרק מדהים עם סאמר וסת' יואו איך אני אוהבת אותם בתור זוגגג פרקקקק יפה מאודדדדדדדדדדדדדדד
 

STA1

New member
אני חייב להודות שהכותבים התעלו על

עצמם..4 הפרקים האחרונים כולל האחרון שיהיה שבוע הבא למרות שלא ראיתי אותו אני בטוח שהוא יהיה מעולה אז כולם פשוט מעוליםם..נקווה שהעונה השלישית תהיה עוד יותר טובה.. ולגבי הפרק אז ספויילר למטהה... הקטע שסנדי אמר לקירסטן שכיילב מת ואז היה כזה רגע של עצב והיא לקחה את הבקבוק אלכוהול לחדר שלה אני התחלתי לצחוקק..חח..איזה מרושעעע שכמוני..
 

Angelus

New member
חח כן.. וזה היה גם דיי טיפשי|ספוילר

אבא שלי מת. היי, אני אשתה. לחיים! קירסטין is really messed up העונה, מעניין איך סת' יגיב לזה שאמא שלו שתיינית. (למרות שתמיד היו סימנים, היא תמיד היתה שותה יין יותר מדי. וכל הזמן יין. אפעם לא ראיתי אותה שותה מים.) ובאמת הפרקים נעשו טובים.. אני חשבתי אפילו להפסיק לצפות בסדרה אחרי כמה פרקים באמצע העונה.. אבל כל הכבוד להם. הם יודעים בדיוק מתי להציל את המצב. אה כן, ג'ולי קופר! (הייתי חייב להוציא את זה) שבוע טוב
 

f10

New member
../images/Emo58.gif

דווקא לא הראו שהיא הולכת לשתות. חשבתי שהיא הולכת לזרוק את הבקבוק לפח, ואז פתאום התחלפה הסצינה.
 

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif פרק 23

לא אהבתי בכלל. התובנה היחידה שיצאתי איתה מהפרק היא שמלינדה קלארק כ-ו-ס-י-ת אבל ברמות עולמיות. זה מפחיד פשוט, מה זה הגוף הזה? היא בין הנשים הכי מהממות שראיתי בחיי וכשאני אהיה גדולה, אני רוצה להיראות כמוה. שמחתי כל כך שראיתי בכתוביות של ההתחלה שנבי בפרק, אבל אז ריאן לא גילה על התינוק
יכול להיות ששומרים את זה לפרק האחרון בעונה כדי שיהיה איזה דרמה או משהו אבל... בכל מקרה, ציפיתי. היה צפוי שזאק יילך לפרום עם סאמר ואז הם יתחלפו. היה צפוי שריאן יבוא למריסה בסוף הפרום וינשק אותה. היא הייתה צריכה באותו רגע לספר לו. אני שונאת שמושכים דברים כאלה יותר מדי זמן. היה חמוד שתרזה גרמה לריאן להאמין למריסה, אבל אני, אני רואה את זה בסימן רע שריאן צריך שהחברה שלו לשעבר תגרום לו להאמין לחברה שלו, זה פתטי, ואם הוא לא סומך עליה בגרוש, ועוד שהוא יודע בדיוק איזה מין בנאדם אח שלו -
האמת שגם כל הקטע שסאמר רוצה שזאק וסת' יבחרו לה עם מי להיות דפוק ביותר. הלו, אישה, תפתחי עמוד שדרה, מה זה הדבר הזה? הרי זה ברור לכולנו שהיא מאוהבת בסת' (ולמה היא לא אומרת לו את זה כבר? הוא אמר לה העונה הזאץ איזה שלוש פעמים שהוא אוהב אותה והיא אף פעם לא אמרה בחזרה). אז נכון שהיא כועסת עליו כי הוא הלך מכות עם זאק, אבל ה-ו-א החבר שלה, והיא עזבה את זאק בשבילו, אז מה הקטע העלוב הזה שהיא עוד חושבת ללכת עם זאק לפרום? היא עזבה את זאק. בשביל סת'. זה לא ברור מה הבחירה צריכה להיות? זה ממש עלוב שהיא לא בוחרת לעצמה את מי שהיא רוצה אלא נותנת להם לבחור, ואז עוד מתאכזבת מהבחירה. קיילב... אה. שיערתי שהוא ימות ולא יהיה בסכנת חיים או משהו כזה כי השחקן קיבל תפקיד בסדרה אחרת אז... ולא נורא, נראה לי כבר מיצו את הדמות שלו, היה איתו מספיק דרמה. לפחות עכשיו ג'ולי תקבל את הכסף!
 

vini3

New member
פרק ענק

בעצם כל הפרקים טובים חוץ מהפרקים 7 עד 13 שהם סתם אבל מפרק 14 באמת כאילו זה ענק(פרט לפרק 16 שהוא גרוע) טוב אז ככה זה היה ממש ממש מרגש שסת' בא ל"פרום" והתנשק עם סאמר, זה היה די ברור שזה מה שיקרה. ריאן ותרזה- ראין הוא לא האבא אני חותם על זה אין מצב! אבל יהיה מזה סיפור כי ראין יחשוב שהוא כן האבא. מאוד עצוב הסיפור עם קירסטן,גם הייתי שונא את אבא שלי עד כדי כך הייתי מאוד עצוב אם המילים האחרונות שהייתי אומר לו זה היה שהרסת את כל המשפחה. טוב עכשיו אני לא יודע איך אני יחכה עד שתחיל העונה השלישית.. אגב זה נכון שהיא מתחילה ב23 באוגוסט?.
 

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אהבתי את 7-8 גם. אני חושב שהגרועים הם 10-13. והעונה מצויינת פרט אליהם...
 
למעלה