../images/Emo58.gif פרק 23
לא אהבתי בכלל. התובנה היחידה שיצאתי איתה מהפרק היא שמלינדה קלארק כ-ו-ס-י-ת אבל ברמות עולמיות. זה מפחיד פשוט, מה זה הגוף הזה? היא בין הנשים הכי מהממות שראיתי בחיי וכשאני אהיה גדולה, אני רוצה להיראות כמוה. שמחתי כל כך שראיתי בכתוביות של ההתחלה שנבי בפרק, אבל אז ריאן לא גילה על התינוק
יכול להיות ששומרים את זה לפרק האחרון בעונה כדי שיהיה איזה דרמה או משהו אבל... בכל מקרה, ציפיתי. היה צפוי שזאק יילך לפרום עם סאמר ואז הם יתחלפו. היה צפוי שריאן יבוא למריסה בסוף הפרום וינשק אותה. היא הייתה צריכה באותו רגע לספר לו. אני שונאת שמושכים דברים כאלה יותר מדי זמן. היה חמוד שתרזה גרמה לריאן להאמין למריסה, אבל אני, אני רואה את זה בסימן רע שריאן צריך שהחברה שלו לשעבר תגרום לו להאמין לחברה שלו, זה פתטי, ואם הוא לא סומך עליה בגרוש, ועוד שהוא יודע בדיוק איזה מין בנאדם אח שלו -
האמת שגם כל הקטע שסאמר רוצה שזאק וסת' יבחרו לה עם מי להיות דפוק ביותר. הלו, אישה, תפתחי עמוד שדרה, מה זה הדבר הזה? הרי זה ברור לכולנו שהיא מאוהבת בסת' (ולמה היא לא אומרת לו את זה כבר? הוא אמר לה העונה הזאץ איזה שלוש פעמים שהוא אוהב אותה והיא אף פעם לא אמרה בחזרה). אז נכון שהיא כועסת עליו כי הוא הלך מכות עם זאק, אבל ה-ו-א החבר שלה, והיא עזבה את זאק בשבילו, אז מה הקטע העלוב הזה שהיא עוד חושבת ללכת עם זאק לפרום? היא עזבה את זאק. בשביל סת'. זה לא ברור מה הבחירה צריכה להיות? זה ממש עלוב שהיא לא בוחרת לעצמה את מי שהיא רוצה אלא נותנת להם לבחור, ואז עוד מתאכזבת מהבחירה. קיילב... אה. שיערתי שהוא ימות ולא יהיה בסכנת חיים או משהו כזה כי השחקן קיבל תפקיד בסדרה אחרת אז... ולא נורא, נראה לי כבר מיצו את הדמות שלו, היה איתו מספיק דרמה. לפחות עכשיו ג'ולי תקבל את הכסף!