חחחחח ענק!!../images/Emo6.gif הנה רעיון>>>>
"מקורבים לזוג התקשרו אליי ואמרו לי מרצונם כי ג'ניפר ומייקל היו אמורים לעבור לגור ביחד לאחר שהגברת מכרה את ביתה הקודם שהיה שלה ושל בעלה, הכל היה נראה טוב ויפה עד שג'ניפר מצאה לעצמה אחוזה חדשה לקחה את הדברים שלה מביתו של מייקל בזמן שהיה בצילומי הסרט מפלצות בע"מ, והיו בקשר טלפוני תמידי עד אשר...מייקל חזר לביתו והזדעזע לגלות כי ג'ניפר לקחה איתה גם את הפן לשיער שהיה שייך לשניהם ולא רק זאת אלא גם את הקרם לחות!!!!!
מייקל חשב שהוא מאבד את שפיותו באותו הרגע ושלח לג'ן SMS חריף שאם היא לא תחזיר לפחות את הפן אין להם מה לדבר יותר...." כן כן עצוב לשמוע אבל ככה זה
לאחר המקרה הזוועתי הזה ולאחר שג'ניפר התאכזבה מה SMS ושמייקל לא טרח בכלל לדבר איתה ישירות היא החליטה ליצור עם המקורבים קשר ושיפיצו את השמועה עליה ועל בן אפלק למרות שהם שמועות לא נכונות אבל רק כדי לעצבן את מייקל וכדי שיקנא, לאחר שהתברר שזה לא נכון וראתה שלמייקל זה לא הזיז החליטה ג'ן לפנות לראיון ברדיו ולזרוק את המשפט שהיא רווקה עכשיו.... המשך יבוא....(תלוי בהתפתוחיות!!!
אל תדאגו אני יעדכן אותכם!!! הם צריכים להתקשר אליי שוב בכל רגע
)
"מקורבים לזוג התקשרו אליי ואמרו לי מרצונם כי ג'ניפר ומייקל היו אמורים לעבור לגור ביחד לאחר שהגברת מכרה את ביתה הקודם שהיה שלה ושל בעלה, הכל היה נראה טוב ויפה עד שג'ניפר מצאה לעצמה אחוזה חדשה לקחה את הדברים שלה מביתו של מייקל בזמן שהיה בצילומי הסרט מפלצות בע"מ, והיו בקשר טלפוני תמידי עד אשר...מייקל חזר לביתו והזדעזע לגלות כי ג'ניפר לקחה איתה גם את הפן לשיער שהיה שייך לשניהם ולא רק זאת אלא גם את הקרם לחות!!!!!