שאלה חשובה: לווארטי וקרלוצה

קרלוצה

New member
חחחחח ענק!!../images/Emo6.gif הנה רעיון>>>>

"מקורבים לזוג התקשרו אליי ואמרו לי מרצונם כי ג'ניפר ומייקל היו אמורים לעבור לגור ביחד לאחר שהגברת מכרה את ביתה הקודם שהיה שלה ושל בעלה, הכל היה נראה טוב ויפה עד שג'ניפר מצאה לעצמה אחוזה חדשה לקחה את הדברים שלה מביתו של מייקל בזמן שהיה בצילומי הסרט מפלצות בע"מ, והיו בקשר טלפוני תמידי עד אשר...מייקל חזר לביתו והזדעזע לגלות כי ג'ניפר לקחה איתה גם את הפן לשיער שהיה שייך לשניהם ולא רק זאת אלא גם את הקרם לחות!!!!!
מייקל חשב שהוא מאבד את שפיותו באותו הרגע ושלח לג'ן SMS חריף שאם היא לא תחזיר לפחות את הפן אין להם מה לדבר יותר...." כן כן עצוב לשמוע אבל ככה זה
לאחר המקרה הזוועתי הזה ולאחר שג'ניפר התאכזבה מה SMS ושמייקל לא טרח בכלל לדבר איתה ישירות היא החליטה ליצור עם המקורבים קשר ושיפיצו את השמועה עליה ועל בן אפלק למרות שהם שמועות לא נכונות אבל רק כדי לעצבן את מייקל וכדי שיקנא, לאחר שהתברר שזה לא נכון וראתה שלמייקל זה לא הזיז החליטה ג'ן לפנות לראיון ברדיו ולזרוק את המשפט שהיא רווקה עכשיו.... המשך יבוא....(תלוי בהתפתוחיות!!!
אל תדאגו אני יעדכן אותכם!!! הם צריכים להתקשר אליי שוב בכל רגע
)

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

יש לך דמיון פרוע..
*ממתינה לשמוע עידכונים משיחת הטלפון*

RenanaD

New member
../images/Emo6.gif את ענקית!!!

ואהם אהם אהם... זה לא מזכיר לך משהו במקרה?!?

varty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענק!!! חוצפנית. לקחה לו את הקרם לחות...חחחחח מחכה לעדכון.

קרלוצה

New member
עזבי את הקרם, את יודעת מה זה....

להעמיד את השיער שלו בלי הפן???? איך הוא ירשים את וויס אח"כ כשירצה להתנחם אצלו???

varty

New member
פן...../images/Emo6.gif

וייס וורטי...הם...דרימי...
זוג מדהים. ווייס באמת אוהבת את ורטי רק אם פן...

קרלוצה

New member
המשך ההתפתחויות.....

המקורבים התקשרו סוף סוף!!! (שיעול*וארטוש*שיעול)
מייקל נפגע מאוד והבין שגם ג'ניפר נפגעה כשאמרה שהיא רווקה שוב
והחליט לשלוח לה זר של פרחים ירוקים וכרטיס עם מזל טוב על הזכייה בגלשן (שמישהו יסביר לי את זה
) ושזה בסדר ושהיא יכולה להשאיר אצלה את הפן ואת הקרם, נכון לארג' מצידו?? מתוק!!! היא התלהבה מהמחווה והחליטה להפתיע אותו בביקור קצר עם מתנה ומסתבר שהיא קנתה לו ערכה שלמה של פנים וקרמים שונים לא רק לשיער אלא גם לגוף ולידיים ולרגליים (שיהיה לאחרי הגילוח
) והם השלימו מיד והתנשקו ואז ג'ניפר לסיום אמרה לו שיבטיח לה שיפסיק להתנחם אצל וויס כי היא מקנאה והוא אמר לה שהיא גם כן תפסיק עם ויקטור.....
כל זה קרה מחוץ לדלת ביתו של מייקל והפפארצ'י ראו את הכל מהמסוק לכוחות המיוחדים בעזרת אחת היחידות המסוכנות בארה"ב "רצים אחרי JM בדרך לדירה" המשך יבוא....

varty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאשכרה. יחידות מיוחדים!!

איכס! דמיינו את מייקל מורח קרמים על כל הגוף. כרגיל את ענקית המשך!!! קרלוץ....(אף אחד לא רואה כאן, כתב שקוף)...אם תשמעי זמזום במשקפי שמש שלך, ניפגש במקום הקבוע לעדכונים נוספים

RenanaD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ה-"מקורבים" ממש שומרים על סודיות, הא?!

varty

New member
מה המקור לכתבה??

אני גם כבר מאמינה שהם לא ביחד. אין שום תמונה שלהם ביחד, אין תמונה של ג'ין יוצאת מהבית של ורטי. מעניין אז איפה היא גרה עכשיו? והרעיון לעשות שמועה חדשה ולהפיץ אפשר להגיד שלג'ין יש רומן עם ויקטור גרבר....הם כל הזמן מתגפפים...חחחח

gilmorefreak

New member
../images/Emo5.gif בבקשה לא..../images/Emo3.gif

הוא משחק את אבא שלה..
בעעע..לא..

varty

New member
../images/Emo124.gifהם נפרדו!

כל הסימנים מעידים. ולי אישית לא אכפת כי אף פעם לא אהבתי את ג'ניפר. היא נראית לי צבועה וכל מה שחשוב לה זה הקריירה שלה ויוצא שהיא דורכת על אנשים מסביבה כתוצאה (רק ספוקלציה שלי) אז ורטי ימצא לו מישהי שיודעת לאהוב וג'ין תמצא לה איש עסקים נחמד והכל בסדר בקשר להצעה של ג'ין וויקטור...הלוווו....זה בצחוק!!!! (למרות שנראה שהם מאוד אוהבים אחד את השני, אבל כנראה אפלטוני) ריפ, מקווה שאת בסדר...את יודעת אלו רק אנשים שאפילו לא יודעים מקיומנו. אז אל תתני לזה להעסיק אותך יותר מדי, טוב מותק?

Moreiro

New member
ואם למייקל כבר אין את ג'ניפר..../images/Emo121.gif

אז הוא מוצא נחמה ב...........

למעלה