שאלה חשובה...למתנדבי אזור דן

עידן כץ

New member
שאלה חשובה...למתנדבי אזור דן

יש באיזור דן פיזור מתנדבים לבתים? אם כן, איזה תנאים יש לזה?...מתי מפזרים?...לאן מפזרים?...איך מפזרים? אני ישמח לקבל תשובה מפורטת..תודה רבה

עמיחי נ

New member
יש..

הפיזור אמור להיות למתנדבי נוער לאחר השעה 23:00,לפי מה שהבנתי ההסעה היא עד לגבולות האזור.

עידן כץ

New member
אפשר יותר מפורט בבקשה?

במקרה שהתורן נשאר עד השעה 23:00 לא בגלל נסיעה...אין לו פיזור?

super nothing15

New member
בדר"כ מוצאים סידור כלשהו...

אם אתה גר בגבולות ת"א יארגנו לך פיזור. או שהנהג שעבדת איתו או הנהג של המשמרת לילה. מסדרים את זה עם המוקד.

eranlevi1984

New member
עידן

נכון שיש לנו ולדן אותו מנהל אבל זה לא אומר שבדרים משתנים כל-כך מהר. כמו שהוא אמר הם מסדרים את זה עם המוקד וזה נכון לגבי נתניה אבל אנחנו חדרה וזכרון לא ליד המוקד אז זה בעייתי אתה צודק וצריך להעלות את זה במיוחד אתם במזכירות אני כבר נלחמתי על זה משנת 2000!!!! ושום דבר לא זז אם תצליח לעשות משהו זה יהיה הישג גדול.תתחיל עם עמית ותעלה למעלה ואל תשכח את עזרא כי שום דבר לא זז בלעדיו(ואתה יודע את זה!)

עידן כץ

New member
ערן תודה

מזל שאתה פה אחרת לא הייתי יודע מה לעשות... אנחנו מנסים...מאוד...ואני יודע בדיוק דרך מי להפעיל את זה...בגלל זה שאלתי...ידעתי שבדן יש פיזור...וזה אותו מנהל...והדבר הקודם שמנע את העניין זה היה המנהל הקודם שהיה לפני המנהל הנוכחי...אז אנחנו מנסים לסדר מה שאפשר...העובדה שבדן יש פיזור עוזרת לנו מאוד... ביתנים אם נצליח זה יהיה רק לחדרה ולאנשים שגרים בחדרה...(מצטער שזה ככה ולא לכל האזור של חדרה...אבל אין מבצ שיסכימו לזה בינתיים)...אז אחננו מנסים לאט לאט...מקוהו לטוב

דן54

New member
כעקרון...

לפי התקנון ההסעה היא רק ממשמרת ערב וכן רק בגבולות האיזור. המתנדב צריך לבקש הסעה לא יאוחר מ22:30 מקווה שעזרתי. תכלס אפשר להתקמבן לחזור הביתה בד"כ אבל זה החוק היבש...

d d s s

New member
עידן לי יש שאלה שונה

למה כי הבעיה אצלנו לא רק פיזור אלא עוד בעיה שאנחנו כמזכירות לא מסתדרים איתה ולא מסכימים בגללה. השאלה שלי היא לכככככככל האזורים וככככככככככל התחנות. יש אצלכם תורנויות שישי שבת בתחנה? אם כן מה שעות התורנויות הללו והאם זה בשבת בשבע בבוקר? תודה מראש על התשובות

tapuach

New member
כן, שבת 15:00 - 07:00

ויש אפשרות לאיסו, למי שמבקש ... אני ועוד שני חבריי ממשרת שבת בוקר התארגנו ומגיעים עצמאית לתחנה וזאת ע"י איסוף של אחד המתנדבים (
)

עידן כץ

New member
אנה...

מה זה קשור עכשיו? הנושא יטופל...אל תדאגי...זה עדיין ניסיוני...נראה מה יהיה...תחשבי על מה שאת כותבת... אני מנסה לסדר שיהיה פיזור מתנדבים מאז שנכנסנו...עכשיו שנשים תורנויות בשישבת אפשר להקדיש לזה יותר זמן השקעה ויש אפשרות הפעם באמת לסדר משהו...כרגע זה לא קשור אחד לשני... ואת תמדי מוזמנת לדבר איתי ועם כל אחד אחר מהמזכירות לגבי האי הסכמות שלך...הכל אפשר לסדר...

d d s s

New member
מה אתה רוצה עכשיו?

השאלה מופנת לשאר האזורים נכון? לא לתחנה שלנו אלא לשאר התחנות (כולל נתניה דרך אגב) ואני רוצה לדעת. זכותי בסה"כ וזה ממש לא קשור למחלוקת שלנו במזכירות

עידן כץ

New member
אנה....

גם בנתניה יש תורנויות בסוף שבוע...לפחות פני כהמ חודשים ראיתי לוח שהיה...לא נראלי ששינו את זה מאז

אם את מתכוונת למשמרות אז כן ברור

בכל האיזור יש. ד"א פיזור מגיע לכל מתנדב עד 10 או 12 ק"מ בין השעה 22:00-23:00

עידן כץ

New member
לא משמרות עובדים

תורנויות של מתנדבי נוער...שמי שתורן חייב לבוא לתורנות שלו ואז כל הנסיעות באותה תורנות הן שלו...יש כזה דבר בכל התחנות?

דן54

New member
אצלנו...

רמת גן אין דבר כזה תורנות מתנדבים מגיעים ללא תורנות או משהו כזה פשוט מגיעים עצמאית או שמדברים עם הנהג שיאסוף אותם...

d d s s

New member
חחח יפה

הנוער שלכם לא מכיר במושג תורנות? זה חדש בשבילי

למעלה