שאלה חשובה...למתנדבי אזור דן

אנחנו נה"ז קטנה וחמימה ומסתדרים בלי

תורנויות...אגב שמעתי שעד לא מזמן גם בלוד היה ככה

והסיבה לכך כנראה הייתה

שמספר המתנדבים שהיו בלוד שווה למספר המתנדבים שיש במצפה...

וזה..

צריך להזכיר לכל מי שלא יודע, כמות מאסיבית ביותר של מתנדבים!!! אחח.. לוד.. כמה מעפנים הם יכולים להיות?!

afiksambol

New member
תומר,

בוא תסביר לי בבקשה לאט (כי בתור מתנדב מעפן מתחנת לוד קשה לי להבין כשמסבירים לי מהר מדי) מה הקשר בין מחט לתחת ומה עניין שמיטה להר סיני ? רק לידיעתך, תחנת לוד היתה אחת התחנות היותר טובות באיזור (אם לא בין כל תחנות מד"א בארץ) בכל הקשור למתנדבים (כמות, פעילות התנדבותית, פעילות חברתית) ובזכות החומר האנושי המעולה שבה היא תישאר כזו (ועובדה היא שמגיעים אלינו אנשים, שעזבו תחנות מכל איזור המרכז ובאו להתנדב דווקא בלוד...) אפיק (שמתנדב רק 14 שנים בתחנת מד"א לוד...)

גם בראשון

גם בראשון אין משמרות בכל הנוגע לאמבולנסים הרגילים..לכל מתנדב יש יום..שיכול להגיע מתחילת המשמרת (15:00) עד ההסעה שמסיעה את כל המתנדבים של אותו יום כמובן שבימי שבת וחופשים המתנדבים יכולים להגיע ממשמרת בוקר בשעה רבע ל- 7 בבוקר...על הנט"ן והאט"ן (משמע 3 מקומות במשמרת של 8 שעות) יש משמרות שנקבעות מראש...כל אחד רושם את עצמו למשמרות שהוא רוצה וככה זה עובד יופי...שלא כמו שבתחנות אחרות מחלקים את המשמרת לשתיים (4 שעות למשמרת) ואז אותו מתנדב עושה בלחץ משמרת פעם בשבועיים ואז מגיע למצב שהוא לא ראה כלום גם אחרי 3 שנים שהוא מתנדב... והתקנון של מד"א קובע שלכל מתנדב (לא משנה באיזה יום- גם בימי שישי ושבת) מגיעה הסעת מתנדבים עד השעה 23:00...נכון שלרוב ההסעה יוצאת כבר ב- 22:00 אבל התקנון קובע שמותר לנוער ליהיות בתחנה עד השעה 23:00..

אה תומר...

ואם אני זוכר נכון לראשון אין פחות מתנדבים מלרחובות...סתם יש לכם חרא של שיטה בכל הנוגע למשמרות... אז חבל סתם להאשים את לוד...

למעלה