שאלה חשובה מאוד יקיריי

JeeChan

New member
אה?קון! - פרטים סופיים.

הכנס כמו שכולכם יודעים מתקיים יום חמישי הזה (20.7) בגני התערוכה. החלטנו שכל עוד לא תישמע הודעה בטחונית לתל אביב לרדת למקלטים, הכנס ימשיך כסדרו. אתר הכנס הוא: http://con.animeholic.net שם תוכלו למצוא תוכניה, מידע על ההרצאות, ועוד. ישנם אומנם מספר בעיות באתר, אך הם יתוקנו במהרה. כמו כן צירפתי לכם פה פירוט של תוכניית ההקרנות, עם תקצירים לסדרות.

crysania

New member
שאלה חשובה מאוד יקיריי

(כל מי שמכיר אותי. זה לא אני) למה כל הבנים בדיג'ימון מסורסים? זאת שאלה חשובה ורבת משמעות. לבנות יש חזה כשהן משתנות בערום לדיג'י-משו אבל לבנים אין זין.>< איזה עולם DICKLESS... כמה עצוב): איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם עוברים לעולם מוזר דיגיטלי והיו כורתים לכם את האיבר החשוב ביותר בגוף?! אני מציעה שנכתוב מכתב תלונה על חוסר הפרטים בסדרהD:

Serf SaN

New member
הממ..

מעניין מה היו עושים לך עם השאלה הזאת אם הפורום הזה היה מלא בילדים בני שבע.

Snake Bandage

New member
...סליחה?

זו סדרה לילדים בני 6-10! למה שידייקו בפרט הזה?? כאילו שהצנזורה היפנית מאפשרת את זה בכלל. אני בת 17 ושמונה חודשים, למרות שאין לי מושג למה זה אמור לעניין אותך כל כך.

למה שלא תקחי את המוח המעוות שלך

לפורום "סטיות מיניות", "סקס", "זין של יצורים דיגיטליים מצויירים בסדרות לילדים" ושאר פורומים כאלה. יש מספיק בתפוז. אה, ואני לא יודע כמה בנים ראית בחיים שלך, אבל לא רואים לנו את הזין דרך המכנסיים כמו שלבנות רואים את החזה. עצוב, אבל נכון. The Raistlin has spoken

Digi Lista

New member
מזל שקראתי את שאר התגובות...

בהתחלה כשקראתי את הכותרת לא חשדתי בכלום,אחר כך קראתי את ההודעה ושנייה לפני שהגבתי החלטתי לבדוק תגובות של אחרים ולא למחוק כדי לראות איך אחרים הגיבו,אני חושבת שמדובר בשאלה מיותרת ובניסיון גרוע לצאת לא ברור מה...אז אני לא אגיב מעבר למה שהגיבו ואם יבקשו אני גם אמחק,במידה ולא מצידי שהשרשור פשוט ירד לארכיון או ישורשר לאיזה אוף אי שם ברחבי הפורום...

crysania

New member
אוי נו, זה היה בצחוק><

* ישבנו כמה חברה וציפנו מרחוק בסדרה הזאת. הדבר הראשון שחשבנו עליו "למה הוא מסורסר?". חחחחח, יש לנו מוח מעוות מאוד^^ והסבר יותר רציני יראה לכם יותר מוזר מהשאלה אז אני פשוט אסכם אותו ב"פמניזם דיקטטורי". היי! אל תגידו שאני לא מקורית:) * למה שאלתי בני כמה אתם. טוב, זה מעניין לדעת. ואני מצטטת-"זו סדרה לילדים בני 6-10">< לא אני אמרתי את זה-__- אבל אין לי בעיה עם זה, לא שהיה לכם אכפת אם היתה ליD: כל אחד והדברים המוזרים שהוא אוהב^^ * רייסט, למה אתה לא מצטרף לפורום רומח הדרקון? בכל זאת קוראים לך רייסטלין....

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif

אני דווקא ממש בעד לשמוע את ההסבר הרציני,אנחנו בוגרים ונוכל להתמודד עם נימוקים וטענות וככה נוכל גם להגיב עניינית ויווצר ממש דיון עומק וזאת אחת מהמטרות של הפורום, אותי ההגדרה "פמיניזם דיקטטורי" מאוד מסקרנת,הבמה שלך אם תרצי
לגביי גילאי החברים בפורום-מדובר בממוצע לא בבני 6-10(נדמה לי שהכי צעיר שכותב כאן סיים כיתה ו') אלא בהחלט יותר גדולים וגם אם לא בגיל לפחות בתפיסות לגביי דברים ואני בכיף מוכנה להיכנס לעומק של מה שאמרתי כרגע,אני בכלל התחלתי לראות את הסדרה כשהייתי בת מעל 12 ואני חושבת שיש דברים שלקחתי ממנה והשלכתי על החיים ולא בצורה מתלהבת כמו שיש לא מעט אנשים שמעריצים,לא צבעתי את השיער או הסתפרתי כמו הדמויות,לא חשבתי שדיג'ימונים באמת קיימים,לא טענתי שאפשר להפוך בני אדם למחזיקי מפתחות וכו' אבל כן מצאתי "אלמנטים נפשיים"(תכונות אופי ומצבים) שיכולים להתאים למציאות,אני יכולה לספק מלא דוגמאות אבל אני אשמח קודם לשמוע אותך ובאמת לא בטון רע,תמיד טוב לשמוע ולבחון צדדים נוספים ואם החלטתם שזה מה שמטריד אתכם בחיים אני אשמח לשמוע בהרחבה מה היה ויותר מכך לפתח דיון מעניין ותרבותי (פורום פירושו=קבוצת דיון)גם אם בגוון כחול...

crysania

New member
אז למה פמניזם דיקטטורי.... טוב.

הכל התחיל מבובות ברביות. (אה- אני שואפת לפמניזם דקטטורי. וכן, נקמה. שהגברים ירגישו פעם אחת מזה לא מקבלים גבריםלעבודה בגלל שאשה תאנוס אותו ואין להם כוח להתעסק עם זה. ושירגישו מזה לא מקבלים בנים לבית הספר שלי כי יש יותר מדי בכיתה בגלל מגמת בלט
). לבובות הברביות הקלאסיות יש חזה, במבנה מצוין והכל טוב, זה כמובן נחשב משו מיני. אבל אצל הזכרים הברבים, קן או משו- בחיים לא ידעתי איך קוראים לו, יש מן תחתון דבוק מוזר שמסתיר לגמרי את האיבר המיני של הזכר. זה לא פייר שילד קטן מגיל צעיר יכול לבוא ולראות איך נשים נראות כשבנות יכולות רק לנחש. (או אולי כמו שילדים קטנים ממש אוהבים להכריח את המין השני להוריד את התחתונים ולהשוות
). אח"כ גם בכל הסרטים. כל סרטי המתבגרים מלאים בחשיפת חזה או אפילו חשיפת איבר המין הנשי.. אבל לא ראיתי סרט אחד שהוא לא הוגדר כרשמית פורנו שיש בו איבר מין זכרי. זה נותן הרגשה של "הנשים מופקרות". וגם בסדרות של ילדים קטנים ותמימים, יש אותו סיפור. ואל תגידו לי שזה לא נכון כי במקרה ראיתי פרק מהסדרה (אני מודה, גם אני ראיתי דיג'ימון בגיל 12) שבו הילדה עם הכובע הממש מזוויע הזה התלוננה שיש לה מה להכניס בבגד הים או אין לה מה להכניס בתוכו. לא שמעתי אף ילד בסדרה מתלונן עד כמה הזין שלו גדול. אם יש טעון של - צריך להראות בליטה אצל בנות כי באמת יש בליטה. אז- ומה אצל הבנים אין?!
היו עוד הרבה דברים שקשורים לפמניזם אבל לא קשורים לנושא הזה, אז לא נכניס אותם פה. (למשל- כל העיתון מלא בנשים ערומות מדגמנות בושם- מה לעזאזל הקשר בין בושם לערום?! זה שאת ערומה לא אומר שתריחי יותר טוב). אז זה לא פייר שמתעלמים מהאיברים של הבנים, אבל אין להם בעיה להראות אשה מתקלחת (וראיתי את זה בשינזו אתמול כשאח שלי הסתכל טלויזיה). >< אז זהו. אני רוצה שפמניזם דיקטטורי יעלה לשלטון ונעשה בעולם קצת סדר. ואני לא ארשה לגברים לעלות על צוללת!!!!!!!!!! כל גבר שיעלה על צוללת ישחט. מבטיחה:) *אין לי שום בעיה נגד גברים דר"א. זה פשוט העמדה הפוליטית שלי.

strawberrys

New member
פמניזם פירושו שוויון בין המינים,

ולא שלנשים יהיו זכויות יתר.

crysania

New member
לא נכון.

פמניזם זה או שיוויון (דבר נאיבי ובלתי אפשרי) או שליטת הנשים. תאמינו לי שקראתי על זה כל כך הרבה.

Snake Bandage

New member
פמיניזם זה שיוויון.

הפמיניסטיות הראשונות שהצליחו לעשות משהו לחמו למען מתן זכות הצבעה לנשים. משם זה התפתח לשיוויון בין גברים ונשים, ועד היום הפמיניסטיות האמיתיות מתעקשות על מתן זכויות שוות לנשים ולגברים, כי עדיין מפלים אותנו בעבודה וכאלה. שליטת נשים זה כבר לא פמיניזם, זה... זה כבר שוביניזם נשי (אני בטוחה שיש מילה יותר טובה לזה, פשוט שכחתי אותה). אנשים צעירים שחושבים שפמיניסטיות הן חבורה של נשים לסביות בוצ'ות כאלה ששונאות גברים ודורשות שליטה בעולם מדכאים אותי. ;T_T

crysania

New member
נמ... ביום שאני אהיה לסבית... ... .

את מדברת על סופרג'יסטיות, כן כן. כעקרון את צודקת. אבל זה התפתח מאוד מאז- וזה או או ... תלוי איזה צד בוחרים.

Snake Bandage

New member
פמיניסטית אמיתית רוצה שיוויון.

לדעתי, פמיניזם רדיקלי מבייש את השם של הפמיניזם האמיתי, כי המטרה של פמיניזם מההתחלה היא שיוויון בין המינים, לא דריסה של כל הגברים בדרך לשלטון נשי על העולם. פמיניזם רדיקלי זה לא פמיניזם.

strawberrys

New member
פמיניזם רדיקלי זה לא בהכרח

נשים שוות יותר מגברים. אחותי מגדירה את עצמה פמיניסטית רדיקלית והיא הסבירה לי שבגדול זה חשיבה שהשינוי צריך לבוא ממש מהשורשים של הבעיה, ולא רק מלמעלה. נגיד פמינסטית לא רדיקלית תגיד שמספיק שלאישה יש אפשרות להגיע לתפקידים ומעמד כמו גברים, ופמיניסטית רדיקלית תגיד שצריך שזה יהיה יותר מזה- שאישה לא תצטרך להתנהג כמו גבר בשביל להגיע לתפקיד. אממ.. אז זה העניין בערך.

למעלה