שאלה חשובה מאוד יקיריי

Snake Bandage

New member
אז אחותך לא פמיניסטית רדיקלית.

היא פשוט פמיניסטית שדורשת שלא נצטרך להתפשר כדי להגיע לשיוויון. זה העיקר בפמיניזם - השיוויון בין המינים. פמיניסטיות רדיקליות לא רוצות שיוויון בכלל.

crysania

New member
אחותך ילדה חכמה.

לא אכפת לי מה זה פמניזים בדיוק . אם זה כל כך מפריע אני אקרא לדיקטטורה שלי "משטר טוטאליטרי של שלטון נשים". מטש"שןD:

פמיניזם רדיקלי מבייש את המין הנשי

כמו ששוביניזם מבייש את המין הגברי. ופמיניסטיות רדיקליות הן הסיבה העיקרית למיזוגנים, שהם, כמובן, שוביניסטים, כמו ששוביניסטים הם הסיבה ליצירת פמיניסטיות רדיקליות. הכל מובן עכשיו, אני מקווה

crysania

New member
זה כל כך לא נכון.....

תחזור חזרה לימי הבורגנות ונדבר
הפמיניזם, רידיקלי או לא, נוצר עקב האפליה.. ולא האפליה עקב הפמניזם><

זה לא מה שאמרתי.

אמרתי שבחורות כמוך יוצרות מיזוגניה. יודעת מה זה? שנאת נשים, ומי ששונא נשים, מן הסתם יהיה שוביניסט. וככה את גורמת לבעיה שאת רוצה לפתור. אז יאללה, מספיק עם הפרובוקציות.

crysania

New member
אני אוהבת את העמדה הפוליטית שלי.

D: אבל אני לא שונאת גברים>< אני עד כדי כך לא שונאת אותם עד שאני רוצה שאחד מהם יהיה אל
.... למרות שהוא לא קיים וכאלה, זה לא חשוב.

או בקיצור, את רוצה לראות ז*ן.

תסלחו לי על השפה, אולי יצטרכו למחוק את ההודעה הזו, אבל זה פחות או יותר מה שקלטתי ממך (יחד עם עוד כמה דברים). מה הקטע של "זה לא פייר שילד קטן מגיל צעיר יכול לבוא ולראות איך נשים נראות כשבנות יכולות רק לנחש"? זה מצדיק את הכותרת שלי, למי שתהה. בקיצור, תקשיבי: זה לא פורום פוליטיקה, זה לא פורום נשים, זה לא פורום "גברים זה חרא" (למרות שעם קצת לחץ אני בטוח שהנהלת תפוז תפתח כזה, הם עושים מלא שטויות כאלה בזמן האחרון) וזה לא פורום סקס, סרטים כחולים, או מיניות הגבר. או שאת מדברת על דיג'ימון, ולא על איברי המין של הדיג'יגורלים או הדיג'ימונים, תודה רבה, או שאת יכולה סתם להישאר ולקשקש על דברים, שהם לא איברי מין, כמו שאורנית עושה, והיא בכלל לא ראתה את הסדרה. ומצטער אם נעלבת עם הכותרת, אני ככה בדרך-כלל, וזה פחות או יותר הרושם שקיבלתי מההודעה שלך, כמו שאמרתי. אם תרצי, אני בטוח שליסטה תמחק את התגובה הזו.

crysania

New member
הי זה לא אשמתי. היא אמרה לי לכתוב:)

אז כתבתי. אמרתי לכם שעדיף שאני לא אכתוב את זה כי זה לא קשור וכאלה... ואם באמת הייתי רוצה לראות זין אז לא הייתי מופקרת רק בצורה תאורתית במסנג'ר (כלום. לא משנה. ממש ממש לא משנה.
). ושוב, אם הייתי כל כך רוצה לראות זין לא הייתי זורקת את פיליפ>< ודאמיט, תצטרף לרומה"ד. ופשוט הראתי שמשפילים נשים ומפלים אותן. ואני רצינית לגבי עניין הצוללת>< לא מרשים לנשים בצבא הישראלי לעלות על צוללת בגלל שזה לוקח הרבה זמן ולגברים יש יצרים מיניים.... אז אין להם כוח להתעסק עם זה.

עקרונית, כולנו יודעים שאם יעלו אישה

על צוללת אז יש סיכוי שיאנסו אותה. זה נכון, כמו שיש יותר סיכוי שיאנסו אותך אם תלכי עם חצאית מיני וסטרפלס בסמטאות תל-אביב בלילה. וזה לא מזכה את האשמים, אבל עדיף כבר שיהיו צוללות רק לנשים, אז הבעיה תיפתר. אבל אתן לא יודעות לנהוג, אז אתן רוצות צוללת? XDDD אני פמיניסט, רק בשביל הרקורד.

Snake Bandage

New member
אתה לא מצחיק, מיליהו. P=

בטח שאנחנו יודעות לנהוג! אפילו אני יודעת לנהוג. כלומר, אני רק התחלתי, אבל בסך הכל אני עושה עבודה לא רעה בינתיים. המנוע נכבה רק פעמיים בשלושת השיעורים הראשונים!

crysania

New member
טוב. אני לא אתחיל להמציא בשביל לזכו

לזכות את הנשים בנקודות ב"מי יותר טוב". אתה צודק שנשים נוהגות פחות טוב מגברים, אבל זה בגלל מבנה ביולוגי של העין (אל תשאלו אותי מאיפה, קראתי על זה מאמר מדעי><) ובגלל שגברים חזקים יותר וקל להם יותר לשלוט בהגה. אבל, רייסט אהובי, תדע לך שלא יכניסו אדם (גבר או אשה) לצוללת אם הוא לא ידע לשלוט מספיק טוב במצב. ואני חושבת שפשוט לא צריך גברים על צוללת אם זאת הבעיה. נשים יכולות לשלוט על היצרים המיניים שלהם וגברים לא. אז למה שאנחנו נדפק? תרתי משמע.

אמרתי שאני פמיניסט.

והויכוח הזה ממש לא לרוחי. אני לא חושב שהוא שייך לכאן, או לפחות לא צריך להיות בכתום חדש, אלא (עד כמה שאת מתנגדת, ליסטה, זו דעתי) להיות משורשר לאוף, כי זה מה שהוא.

star_female

New member
זה לא המקום לדיון הזה...

אני גם לא לוקחת צד, אבל אני רק רוצה להגיד שלהכשיר צוללת רק בשביל נשים זה קרוב לבלתי אפשרי. זה לא שיש מאות או עשרות צוללות ואפשר לקחת אחת ולהכשיר לה צוות שמורכב רק מנשים. אם כבר, פיתרון יותר הגיוני זה לעשות הפרדה בתוך הצוללת. אבל הצבא זה ארגון יותר מדי בירוקרטי כדי שמשהו כזה באמת יקרה בלי לחץ חברתי מטורף. ואני באמת לא רוצה להיכנס לזה יותר עמוק (וגם אם הייתי רוצה, אני לא ממש בקיאה בנושא הזה אז אין לי יותר מה להגיד).

crysania

New member
אז תשרשרו את זה לאוף... מה הבעיה?

שאחד המנהלים יכתוב תגובה מעל. משו בסגנון, "הדיון על הפמיניזם".

מה את לא קולטת? אנחנו לא רוצים

לשרשר את זה לאוף! אנחנו לא רוצים את הדיון הזה בכלל! תעשי אותו במסרים עם מי שכן רוצה! מספיק!

Apikachu L

New member
זה לא נכון מילי.

זה בכלל לא נכון. האמת, אני חושבת שהסיכוי אז יותר קטן. מי שהוא אנס הוא אנס. זה בדיוק כמו לומר שמטרידים מינית בנות שמלבשות חשוף. אני לא מתלבשת חשוף. בכלל. ואני לא אכנס לפרטים. לא בפורום שהנושא שלו הוא דיג'ימון, בכל מיקרה.

לא אמרתי שזה מזכה את האשמים.

בדוגמא שנתתי, אמרתי שצריך לדעת איך להתלבש ומתי. אין שום רע בלהתלבש חשוף (אני לא מת על זה), אבל ברור לך שאם תלכי בתלבושת חשופה במקום שהוא מועד לפשע, הסיכוי שיאנסו אותך מזנק למעלה בעשרות אחוזים. ולא, זה לא יזכה את האשמים. אם הם ילכו למשפט הם יצאו אשמים והם צריכים לצאת אשמים, אבל את תצאי מפגרת, כי התנהגת בטיפשות. זו אתיקה, לדעת איך להתנהג בכל מקום ובכל זמן. בקשר לצוללת, אנחנו רואים מה הולך בבתי כלא, אז אני לא אפרט מה יכול לקרות בצוללת שנמצאת מאות מטרים מתחת לפני המים, כשאף-אחד לא רואה ולא שומע. אמרתי שאם רוצים לתת לבנות להיכנס לצוללת, שזו תהיה צוללת שמאוישת בבנות בלבד, ושיהיו צוללות שמאוישות בבנים בלבד. ככה אף-אחד לא ייאנס והכל יהיה בסדר. ואם עדיין לא הבהרתי את עצמי, אני לא מת על הויכוח הזה, בלשון המעטה. פמיניסטיות לוחמות ממש לא עושות לי את זה, אני אפרוש בשלב הזה, עם רשותך, והתנצלות

Apikachu L

New member
אה. טוב. אני לא פמיניסטית בכלל

אני נורא שוביניסטית. אבל אני לא אומר את מה שהייתי רוצה לומר, לגבי לבוש חשוף וכאלו. לא אכפת לי מהויכוח, אז זה לא משנה.

למעלה