שאלה חשובה מאוד!!

בת יפתח

New member
אי אפשר

אי אפשר לפתוח את השחור בלי לפתוח קודם את הלבן. ניסיתי, לא הלך.

lital_helmer

New member
נכון מאוד!! הם מחוברים ככה

שחייבים לפתוח את הלבן..ואסור להשאיר אותו כדי למנוע חנק!!!

lital_helmer

New member
במהדורת החדשות האחרונה

בערוץ 2. קראתי במו עיני.. לפתוח את הפקקים במסנן ולהרכיבו על המסכה.. בהתחלה גם אני הבנתי שרק פותים את הערכה בלי לגעת במסנן, אך זה לא נכון המסכה צריכה להיות מוכנה לחבישה מיידית. ללא סכנה של חנק כפי שקרה במלחמה הקודמת.

אז אני לא מבינה מה לעשות:

המסיכה שלי כבר מחוברת למפוח ומוכנה לחבישה: הפקק השחור והפקק הלבן כבר הוצאתי. להשאיר את זה ככה? או להחזיר את הפקקים?

lital_helmer

New member
קודם כל אני - בטוחה אם כבר

ולא בטוח...
דבר שני, אני אומרת לך מה שראיתי ושמעתי בטלויזיה.. לא יכול להיות שרק אני ראיתי את החדשות בערוץ 2..או ערוץ 10..או משהו דומה..נכון?!

בת יפתח

New member
אמרו לי ...

שפעם מישהו נחנק כי הוא בטעות לא פתח אחד מהפקקים ומאז מחברים אותם ליתר ביטחון . אז פתחנו את שניהם ואחר כך החזרנו רק את השחור שאפשר להבריג אותו.

ailag

New member
רגע, האטם הלבן.. (והמשקפיים)

הוא לא היה מחובר לכלום. המסנן היה מכוסה בנייר דבק, מכיוון שלא שמעתי שום "תשאירו את זה סגור", הורדתי את המדבקה, פתחתי את המסנן וחיברתי. 1. האטם לא היה שם. הוא אמור? זה מה שהוא עושה? (כי הוא לא מתאים לכלום) 2. להשאיר את המסנן על המסכה? 3. חוץ מעדשות וממשקפים מחוץ למסכה, יש פתרון לבעיית המשקפיים? (למשל, עדשות מסכה עם מספר)

ailag

New member
ועוד הבהרונת:

- המסכה: למבוגרים - האטם אליו התייחסתי: חצי גליל עם תחתית עגולה אחת (פתוח בצד השני) וחור באמצע. באמת קריטי להחזיר את האטם?

למעלה