שאלה חשובה מאוד

שאלה חשובה מאוד

טוב הפעם יש לי שאלה ממש חשובה אבל אני מדגישה שהיא לא באה בעקבות מקרה שקרה לי ממש לא
אז השאלה היא
האם אתם חושבים שסקס בפגישה ראשונה יכול להרוס
כאילו זה מוריד מהערך של הבחורה
והכי חשוב - האם זה מוריד מהסיכויים של שני אותם אנשים להיות יחד בקשר רציני
האם הבן יחשוב שהבחורה קלה להשגה
אה ועוד משהו - כשאתם עונים בבקשה תגידו אם מי שענה זה בן או בת וכאילו אני יודעת שזה תלוי באותם אנשים וזה ... אבל בכללי - כאילחו יכולים להיות הרבה הסברים אבל בשורה התחתונה בבקשה שתהיה תשובה אחת - או שזה הורס או שזה יכול להועיל
תודה רבה שוקולד

תמיר1991

New member
סקס בפגישה ראשונה?../images/Emo2.gif

איפה את חיה?
כאילו, את בעולם משלך? את מסרבת להפנים שזה 1427 ולא 1438? תמיר.

noname202

New member
בואי נסביר את זה בדרך שבה תביני את

העניין. חנונים [בלי להכליל, יש יוצאי דופן] הם בד"כ אנשים שאחרים לא רוצים להיכנס איתם למערכת יחסים שכוללת מגע.

noname202

New member
וד"א,

תעשי טובה לעצמך ולסביבה ותיגמלי מה"כאילו" - 3 בהודעה אחת זה הרבה יותר מדי לעיניים...

MajorWinters

New member
רדו ממנה...

שוקולד מריר אולי יצרה לעצמה מוניטין מפוקפק, אבל זה שאלון לגיטימי. זה שאולי לרב אין נסיון לא אומר כלום. הפורום עוסק בחנונים, ותוך כדי כך גם בחיי אהבה של חנונים. לא שיש לי נסיון מדהים, אבל אני די אמביוולנטי לנושא... אם יש מצב, אז למה לא? אני חושב שזה אינדיבידואלי לכל בחורה. אם שני האנשים רואים שזה זה, אז למה לא? לפעמים הבת קלה, והבן סתם מנצל, ואז זורק, ולפעמים זה באמת יגיע כי רוצים. ככה שאי אפשר לשפוט. אני לא אמהר ללכת על בחורות קלות, אבל מי יודע מה צופן העתיד? אם באמת יש שניים שיש ביניים, אני לא אגיד אהבה, אבל קליק ממבט ראשון, וזה פשוט קורה, ואז ממשיכים להיות יחד, אז זה לא רע. מצד שני אין הרבה "פסגות לכבוש", ואין את ההתרגשות מ"הפעם הראשונה"... לסיכום, אינדיבידואלי. כל בן אדם הוא רובד של תכונות שמרכיבות אותו, גם בנושא הזה. ולנפש של משורר אין מה לחפש בעמק הסיליקון...

למעלה