שאלה חשובה מאוד

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני מסכים שהמוניטין שלה הוא גורם מכריע יותר לעובדה שהתנפלו עליה במקרה הזה, אבל אני חושב שהשאלה הזו קשורה לפורום הזה בדיוק באופן שבו היא קשורה ל... קומונת החרוזים של מעיין...

יו באמת ?

איזה כיף לדעת שיש אנשים שחושבים ככה והאמת אני גם אמרתי לה את זה אם חושבים שיש את זה- אז יש את זה, וכדאי לנצל את הרגע, לפני שהוא יעבור.

דבר ראשון, אלו כמה שאלות! ../images/Emo123.gif

האם אתם חושבים שסקס בפגישה ראשונה יכול להרוס? לפי דעתי לא. כשזה מתאים, זה מתאים. הסטטיסטיקה הלא ממש מקיפה שערכתי בנושא אומרת שלא יהיה עתיד לאחר כזה דייט. אבל זה כי אנשים גרועים בדרך כלל
כאילו זה מוריד מהערך של הבחורה? זה מוריד מהערך של הבחורה לחשוב ככה. והכי חשוב - האם זה מוריד מהסיכויים של שני אותם אנשים להיות יחד בקשר רציני אם הבן יחשוב שהבחורה קלה להשגה? אם הבחור יחשוב שהבחורה זונה... כן, הקשר לא יהיה רציני... בשורה התחתונה, זה לא יכול להרוס ולא יכול להועיל בכלום. אפשר להתאפק וזהו.

סלוניק

New member
אויש תעשו לי טובה.

רוב התשובות של השרשור הזה כאילו מיניות היא לא משהו שקיים בעולמכם היא בואו נאמר - מהווה קצת יותר מדי רחמים עצמיים. עם כל ההגדרות שאנשים מנסים לעשות כאן למושג "חנון" לא זכורה לי התוספת של "אי-יכולת להכנס למערכת יחסים" או חרדת ביצוע כל כך מוגזמת שלא מאפשרת לענות על השאלה הזו. וגם אם אף אחד מכם לא היה במערכת יחסים אני לא חושב שזה אמור למנוע ממנו את היכולת להתייחס ברצינות לשאלה. לשאלתך, אני חושב ש"סקס בפגישה הראשונה" הוא הגדרה כוללת מדי. האם אותה בחורה נכנסת לזה כי היא רוצה "למצוא חן" בעיני הבחור איתו היא יוצאת? כי לצערי בהרבה מקרים זה כן קורה. האם זה בהכרח רע? לא יודע, אני מניח שאם זו באמת אהבה ממבט ראשון זה יהפוך את הפגישה הראשונה לפגישה מהסרטים. הקטע הוא שבד"כ אהבה ממבט ראשון לא קיימת במציאות. בסופו של דבר, בהנחה שזה לא ערס טיפש, אני גם לא חושב שהוא יחשוב את הבחורה לקלה להשגה ואני גם לא חושב שזה ישנה משהו בדיעה שלו לגביה.

סלוניק

New member
קשה לי לרדת לסוף דעתך

"התנהגות" זו מילה כוללנית מדי. בכל אופן אם לדעתך הוא ערס זה מספיק, אני לא חושב שזה כזה פשוט להגדיר את זה.

הממ

קודם כל, אקדים ואומר שאני אישית קצת שמרנית בנושאים כאלו. אני מאמינה שהאלמנטיים הפיזיים בקשר צריכים להיות הדרגתיים ולהתפתח ביחד עם האלמנטים הרגשיים. לשאלותיך - את צריכה להסביר מה את מתכוונת ב"להרוס". אני בטוחה שזה יכול להיות מאוד כיף, אבל אני מניחה שברוב המקרים לקשר לא יהיה עתיד ארוך (וזו השורה התחתונה שבקשת). לא הייתי שופטת מישהי ששוכבת עם בחור בפגישה הראשונה, אבל אני לא רואה את עצמי עושה משהו כזה. אני מנחשת שרוב הבנים יחשבו שאכן בחורה ששוכבת איתם בפגישה הראשונה יתפסו אותה כ"קלה להשגה", אבל שוב, אני לא שופטת, אני רק אומרת מה אני חושבת שהם יחשבו... ואם לא הבנת את זה עד עכשיו, אז אני בחורה

למעלה