שאלה חשובה

מצב
הנושא נעול.

shelly1975

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif

שאלה חשובה

האם על כמה ימים בודדים של עבודה שכשלה אני צריכה להביא מכתב פיטורין ללשכת התעסוקה? פשוט שהתחלתי עבודה, והיה איזה בלגן עם אחד הבוסים, עניין של כוחניות ובגלל זה (כנראה) מחפשים לי מחליפה, מגיעים קורות חיים בפקס לתפקיד שלי ועוד מעזים לומר לי שמרוצים ממני בינתיים. ואני חושדת שהם מפחדים להיות בלי מזכירה אז הם מחזיקים אותי באשלייה כדי שלא אקום ואלך, כי לפני שאני באתי כל יומיים הייתה להם מזכירה אחרת. ואני בגלל זה רוצה לקום ולהשאיר אותם ככה כי הם פוגעים באינטליגנציה שלי, ואני רוצה במקום לבזבז את זמני שם, לחפש משרה חדשה.

שיר ורד

New member
האם לפני התחלת העבודה הזו

שאלה חשובה

האם על כמה ימים בודדים של עבודה שכשלה אני צריכה להביא מכתב פיטורין ללשכת התעסוקה? פשוט שהתחלתי עבודה, והיה איזה בלגן עם אחד הבוסים, עניין של כוחניות ובגלל זה (כנראה) מחפשים לי מחליפה, מגיעים קורות חיים בפקס לתפקיד שלי ועוד מעזים לומר לי שמרוצים ממני בינתיים. ואני חושדת שהם מפחדים להיות בלי מזכירה אז הם מחזיקים אותי באשלייה כדי שלא אקום ואלך, כי לפני שאני באתי כל יומיים הייתה להם מזכירה אחרת. ואני בגלל זה רוצה לקום ולהשאיר אותם ככה כי הם פוגעים באינטליגנציה שלי, ואני רוצה במקום לבזבז את זמני שם, לחפש משרה חדשה.
היית כבר מובטלת רשומה בלשכת התעסוקה? האם נשלחת לעבודה זו מטעם לשכת התעסוקה?

shelly1975

New member
כן. הייתי רשומה בלשכת התעסוקה

היית כבר מובטלת רשומה בלשכת התעסוקה? האם נשלחת לעבודה זו מטעם לשכת התעסוקה?
ולא. לא נשלחתי לעבודה הנוכחית מטעם לשכת העבודה. וחוץ מזה, בינתיים דברים השתנו ושמחתי לגלות שטעיתי. אבל רק לידע כללי, אשמח עדיין לדעת, האם במקרה הנ"ל אני צריכה להביא מכתב פיטורין?

שיר ורד

New member
במקרה כזה

ולא. לא נשלחתי לעבודה הנוכחית מטעם לשכת העבודה. וחוץ מזה, בינתיים דברים השתנו ושמחתי לגלות שטעיתי. אבל רק לידע כללי, אשמח עדיין לדעת, האם במקרה הנ"ל אני צריכה להביא מכתב פיטורין?
במקרה כזה
תקופת האבטלה שנקבעה לך בביטוח הלאומי לאחר הגשת הבקשה לדמי אבטלה, תקפה למשך שנה ממועד ההתיצבות הראשון בלשכה ואין צורך במכתב פיטורים/התפטרות נוסף במהלך השנה. במידה ובחודש מסוים תעבדי חלקית ואחר כת תתיצבי בלשכה, יפחיתו מדמי האבטלה המגיעים לך בגין חודש זה, את השכר שקיבלת באותו חודש, גם אם אין חפיפה של התיצבות בשלכה לימי העבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה