שאלה חשובה

kika24

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם, אני פונה לא בשמי אלא בשם חברה מאד טובה שלי שאני מלווה כבר מספר שנים. חברתי סובלת מבעיה פיזית שמונעת ממנה לקיים יחסי מין. היא בת 27 ולכן לא היה לה מעולם בן זוג והיא מאד מאד מתוסכלת מכך כפי שניתן לתאר. אני פונה אליכם לאחר שקיבלתי את רשותה. לאחר ההבנה שהיא כנראה לעולם לא תוכל לקיים יחסי מין, היא החליטה לבדוק את האפשרות ליצור קשר שהוא יותר חברי ורגשי שהמין לא יהיה דבר משמעותי בתוכו (היא כן מעוניינת בקרבה פיזית, נשיקות, חיבוקים וכד' אך ללא קיום יחסי מין במלואם). אני ממש מבקשת את עזרתכם והדרכתם אם למישהו יש רעיון איך ניתן לערוך הכרות בינה לבין גברים שיכולים לענות על הדרישה הזו, זה יעודד אותנו מאד. רוב הגברים שאנחנו מכירות לא מבינים כלל את הבעיה ולא היו מסכימים להיות במערכת יחסים כזו. מדובר בבחורה מקסימה, מצחיקה בטירוף, מוכשרת ומלאת שמחת חיים (כשזה לא נוגע לתסכול שלה מחוסר היכולת לחיות חיים שלמים). משמח מאד לכל רעיון או עצה. תודה.

Tristitia

New member
הדבר היחידי שעולה לי לראש כרגע- זה

שהיא תפרסם מודעה בלוחות למעלה בפורום הזה(בסרגל הכחול יש אפשרות לוחות) שתשאיר שם לפחות אימייל ליצירת קשר ואולי יפנו אליה..לנסות לא עולה כסף בכל מקרה

korpiklaani

New member
מעניין...

קשה לי לתאר ולהבין למה להיות מתוסכל או מתוסכלת בגלל חוסר בקיום יחסים מין
שיהיה לה בהצלחה בכל מקרה.

kika24

New member
הסבר

היא מתוסכלת גם כי אין לה חיי מין (בניגוד למה שראיתי כתוב כאן, היא כן היתה רוצה לחוות את זה) איך בגלל שאינה מסוגלת, מתוסכלת כי היא לא יכולה למצוא קשר בעיקר. רוב האנשים מקשרים אוטומטית קשר עם יחסי מין.

Limbonic Art

New member
טוב מה זה משנה טעמך/דעתך?../images/Emo13.gif

היא הביאה מצב נתון שאמנם לא קשור לפורום , אבל הלוחות פה גם ככה מלאים בדו מיני, סאדו מאזו ושלל ירקות אז שתנסה גם לפרסם אולי מישהו יפנה וזהו....

Limbonic Art

New member
זה די פשוט להבין...

תנסי לחשוב על משהו שאת מאוד רוצה וזקוקה לו , אבל לא יכולה להשיג בגלל נגיד חוסר אמצעים כספיים או נגיד להרשם לאיזה חוג של ספורט, אבל המצב הפיזי שלך אינו מאפשר לך ... שורה תחתונה- רצון להשיג משהו מאוד מאוד , אבל לא יכולה להשיג מסיבה כלשהי (שלא נדבר על משהו שהוא אינו זמני אלא לכל החיים) = תסכול.

kika24

New member
תודה על הנסיון להבין

כתבתם פה שזה לא קשור לפורום שלכם, אבל דווקא לדעתי אתם יותר מכולם אמורים להבין מה זה שאנשים לא מבינים את מה שעובר עליך. בכל מקרה, אנחנו לא מתייאשות וכמובן שנשמח לעוד תגובות והתייחסות, כי הבעיה היא אמיתית ומד כואבת. ואם יש מישהו שחושב שהוא מכיר מישהו שיכול להתאים בצרכים שלו, אנחנו נשמח לשמוע.

Tristitia

New member
זה לא יבוא משמיים..

שתפרסם את עצמה כמחפשת קשר ,לא משנה מאיזה סוג- בלוח מודעות או בכל מיני אתרי היכרות . יש בעולם כל מיני אנשים, היא תתפלא ותכיר אנשים חדשים , גם אם לא בדיוק למטרה שהיא חיפשה ...לבנתיים זה יכול להנעים את זמנה עד שתמצא לפחות בערך מה שהיא חיפשה. זה לא שלא מבינים את המצב , פשוט זה באמת לא קשור לכאן. מישהו א-מיני שנגיד מחפש קשר- יעדיף קודם מישהי כמוהו שחושבת ומרגישה כמוהו פחות או יותר. אז למה שלא תחפש מישהו עם בעיה דומה לשלה גם?

היא דיברה עם מומחים על זה?

גם על הבעיה שגרמה לזה וגם על חיפוש פתרון. אולי רופאים לעניינים מיניים מכירים פתרונות שיעזרו לספק אותה גם במובן הפיזי.

kika24

New member
כן, היא בטיפול

היא הרבה זמן כבר בטיפולים, גם פסיכולוגיים, גם טיפול במגע וגם טיפול אצל סקסולוגית. ייתכן ותעבור ניתוח שיפתור חלק מהבעיה, אבל תקופת ההחלמה מניתוח כזה היא חודשים רבים ומדובר בטראומה לא פשוטה, וגם אחוזי ההצלחה הם לא מאד גבוהים. תודה על כל העצות וההתייחסות, אבל המטרה שלנו היא בעיקר להגיע לאותם בחורים שאתם מדברים עליהם, ולא משנה לנו אם הם לא מעוניינים במין בגלל בעיה רופאית או בגלל כל עניין אחר. אז אם יש רעיון יותר מעשי או הכרות אישית אפילו עם מישהו שיהיה מעוניין, נשמח מאד.

korpiklaani

New member
בלוחות יש לפחות 5 בחורים שיכולים להתאים לה

אבל זה משהו שצריך לבדוק ... למה לא להתחיל לבדוק הנה הלוחות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Luhot_main.asp?id=1493 הרוב שם אגב לא פעיל בפורום , כלומר לא משתתף. רק מחפשים בת זוג מתאימה בתקווה שמישהי תענה להם . לזה קוראים לזרוק כפפה ובחירתך אם להרים אותה
שיהיה בהצלחה!

avi1283

New member
לדעתי זה די קשור לפה

אני יודע שאני ארצה בעתיד למצוא בת זוג ולהקים משפחה, אז נכון שאעדיף א-מינית אבל לא מאוד ישנה לי אם זאת תהיה מישהי שיש לה בעיה רפואית, והיא בהחלט יכולה להתאים לא-מיניים שמחפשים קשר זוגי, כי בסך הכל מחפשים את אותו הדבר שזה קשר זוגי ללא מין. אז כמו שכתבו פה היא יכולה להיענות למודעות ולשים מודעה בעצמה, ניסינו ליצור שתהיה אפשרות לקשר זוגי ללא מין באתרי היכרויות לבינתיים זה לא כל-כך הלך, נקווה שבעתיד כשיהיה יותר מודעות לעניין זה כן ייצא לפועל, את גם אולי יכולה לברר אם יש גברים שיש להם בעיה רפואית שבגללה הם גם לא יכולים לקיים יחסי מין, והם גם יוכלו להתאים לה. בהצלחה!

יחסי מין מלאים = חדירה?

כי אם כן, יש המון בני אדם שנהנים מיחסי מין ללא חדירה, רובם גברים אבל חלקם נשים. חבל שבחברה שלנו לא נותנים לנשים לגיטימציה לזה, רק לגברים זה בסדר לא להחדר. יש נשים שנהנות מיחסי מין כאשר הן לבושות לגמרי. בחברה שלנו רואה יחסי מין כחדירה בלבד. מין זה כלכך הרבה יותר מזה. ולפעמים נשיקות וחיבוקים יכולים לתת תחושה הרבה יותר מינית מחדירה.

Tristitia

New member
לפי סטיסטיקות

80% מהנשים בכלל לא נהנות ולא מגיעות לאורגזמה בכלל מחדירה. אז איך הגעת לזה שהרוב המדובר זה גברים? לא שזה מעניין בכלל , אבל סתם...פעם ראשונה אני שומעת דבר כזה מצד גברים.

למעלה