שאלה חשובה

Limbonic Art

New member
../images/Emo45.gif זה גם מה שידוע לי.

אבל לכי תדעי , אולי אצל קהילת הלהט"ב זה אחרת . מזל שאין לנו את כאבי הראש האלה

../images/Emo122.gifשברתי את הראש עד שהבנתי(?) את האי הבנה

הכוונה פה לחדירה בגברים בפי הטבעת. רוב מוחץ של גברים סטרייטים יסרבו להיחדר למרות שאנטומית הם בנויים להנאה מחדירה שם (ראה נקודת ג'י). זה מעין צו תרבותי שרואה בכך פגיעה בגבריותם ולכך הכוונה שרק לגברים לגיטימי לא להיחדר אבל אם אישה לא מעוניינת להיחדר אז זה נחשב חריג וקיצוני וש"משהו איתה לא בסדר" (למרות שכשחושבים על זה - אין בעצם הבדל). תקנו אותי אם לא הבנתי נכון. ו-80% זה המון. זה לא הופך 80% מיחסי המין לעונש עבור אחד הצדדים? מאיפה המספר הזה והאם הוא מבוסס?

Tristitia

New member
לא הייתה כוונה שהן סובלות

הן פשוט מעדיפות יותר את הדברים שההוא למעלה ציין (שוקי הרזה )יותר מחדירה ,כי 80% מנשים לא מגיעות לאורגזמה בכלל מחדירה . לא אמרתי סובלות , לא יודעת אם סובלות. סביר להניח שרובן לא סובלות ואל מרגישות בעונש , אבל גם לא בשיא ההנאה אם זה רק מה יש ביחסים שלהן וזה בטח לא העיקר עבורן. הנתון 80% מבוסס על כמה מחקרים מפורסמים בכל מיני עיתונות כתובה , מחקרי סקסולוגיה וכו' הנתון הזה באחוזים חוזר על עצמו הרבה פעמים בכמה מחקרים ממקורות שונים . כמה זה נכון או לא .אין לי מושג וגם לא מעניין אותי- תחפש את אותם חוקרים מודרנים של היום ושל אז- כולל פרויד בעבר ותשאל אותם
אם כי -זה די נשמע הגיוני ,כאשר ריכוז העצבים ונקודת הג'י נמצאת במקום חיצוני (כוונה לדגדגן) ולא בתוך הנרתיק, כך שזה ממש לא משונה שמדובר באחוזים גבוהים כל כך...

למעלה