שאלה חשובה

y e t i

New member
אקדח מחורבן ..

שוקל טונה ביום טוב ,מגושם עם לא מעט תקלות ורתע שיכול לגרום לאדם נורמלי לנקע בפרק כף היד .

ebi83

New member
דווקא אני נהניתי ממנו...

למרות שהוא לא בטופ... ואי אפשר להשוות אותו לגלוקים. אבל אני כבר לא נוגע בנשקים, אז עזוב את זה

y e t i

New member
טופס שצריך להביא מקו"ח שלך עם הגעה לבי"ח

למיון או למחלקות אחרות שנמצאות שם . לא הבנתי איזה דרמה עשתה מזה , גם אם הטופס היה הולך לאיבוד אין בעיה להשיג אחד נוסף כזה גם דרך הטלפון .

soofgania

New member
אולי לא דרך הטלפון אבל

אם תבואי לקופ"ח ותגידי שאבד לך הטופס אני מאמינה שיביאו לך חדש

soofgania

New member
ועוד משהו..אצלי זה בדר"כ עובד

תתחילי לשחזר במוחך מה עשית עם הטופס כשקיבלת אותו בקופ"ח הנחת אותו בתיק?שקית?לאן הלכת אח"כ?הביתה,לחברה? כשנכנסת הביתה מה עשית?לאיזה חדר הלכת?היכן הנחת את התיק,השקית? האם הוצאת את הטופס באיזשהו שלב בכדי להציץ בו? קיצר ככה אני מוצאת לרוב דברים שנעלמו לי...

יקירתי, תקראי בהמשך השרשור...

האבידה נמצאה והיא כבר בדרכה חזרה למשרדי הקופה, פשוט זה קורה לי לא מעט עם דברים חשובים וחשובים פחות, ועד כה נוכחתי שהדרך הכי טובה למצוא משהו היא להשיג חדש...

RVD18

New member
אף פעם לא התחרפנת כשלא מצאת משהו?

קרה לי די הרבה...

לי זה לא קורה

אני לא מתחרפנת, אבל כן מבקשת עצות מחברים, אני לא חושבת שלשאול חברים לדעתם זה נקרא להתחרפן או לעשות דרמה.

אשרייך שאת לא יודעת

בכל מקרה, זה לא כזה נדיר אצלי שדברים מתחבאים לי, חברי הפורום כבר עזרו לי בעבר למצוא את דף ההנחיות לעבודה לאונ', כרטיס הנבחן שלי, תרופות מרשם ודברים אחרים שונים ומשונים. אני רק מקווה שכשיהיו לי ילדים אני לא אזדקק לסיוע חברי הפורום כדי למצוא אותם.

y e t i

New member
בסה"כ שאלה אותך מה זה טופס 17 ..

איך הגעת לילדים שלך ..

למעלה