שאלה חשובה!!!

מרי kate

New member
לכולם! אני יוצאת עכשיו מהפורום

ומהאינטרנט בכלל אז בבקשה תמשיכו לכתוב כתובות ותאריכי לידה. מי שרוצה יכול לשלוח לאימייל: [email protected] אז אני מחכה לתגובות. ועוד הפעם לגבי הכסף אני עדיין לא יודעת אז צפו לעידכונים בקרוב!

OLSEN TWIN

New member
כן../images/Emo98.gif

בשמחה למה את יכולה לסדר לנו משהו כזה? חוץ מזה תלוי כמה זה עולה ומה יהיה שם

מרי kate

New member
פרטים על העיתון ../images/Emo124.gif

לגבי הכסף עוד לא דיברתי עם אריאלה אבל אני חושבת שהעיתון יעלה בין 4-2 ש"ח, והעיתון יצא פעם בחודש, כנראה לא בטוח. בעיתון יהיו כתבות, מדורים מעניינים, פוסטרים, חידונים, מבצעים ותמונות נדירות ואולי אפילו נמנה ילדים (מי שרוצה) להיות כתבים בעיתון! צפו לעוד עידכונים ותכתבו
גם שם ומשפחה

לפחות אם זה עולה כסף אז תישלכו

לכולם את העיתון הראישון בחינם כמו שכל העיתונים עושים עיתון ניסיון וגם שניראה איך העיתון נגיד אם הוא משעמם ואין בו כלום אז כאילו סתם שילמנו ואם לא אז כולם יראו שזה ממש מעניין ויירצו אם זה עולה כסף ואתם לא שולחות עיתון ראישון בחינם אז אני לא רוצה כי יכול ליהיות שזה סתם יהיה משעמם בלי להעליב

omer wild

New member
הגעתי רק עכשיו,אני יכולה לקבל גם???

כאילו יש לי זמן לשלוח את הפרטים שלי ולקבל עיתון ?!

תגובה

הכתובת שלי היא: שם: אושרת שם משפחה: נעים גיל:14.5 אימייל:p[email protected] עיר: חולון רחוב: המכבים 11 דירה: 4 מיקוד: 58335 תשלחי את העיתון בהקדם ו... איך נשלח לך את הכסף כל שבוע? איפה את גרה?

SHIRA2811

New member
הכתובת שלי:

[email protected] שם+שם משפחה- שירה לב אם התכוונת כתובת בבית (עדיין לא הסברת), אז אני ישלח לך במסרים...

Mary Kate14

New member
../images/Emo41.gifכן הייתי רוצה לקבל......

כן הייתי רוצה לקבל עיתון על התאומות בדואר מרי קייט שלחתי לך מסר אם קיבלת אותו........

מרי kate

New member
עוד פרטים על העיתון

כנראה שהעיתון יצא כל חודש או כל שבועיים. מכיוון שאני ואריאלה עושות את העיתון אז אנו כבר נחליט כמה למי לשלוח את הכסף כל פעם. בכל אופן הכתובת שלי היא: אליסה כץ יציאת תש"ז 3/5 קריית גת 82000 נ.ב העיתון הראשון ישלח בחינם

מרי kate

New member
של מי הכתובות?

של מי הכתובות הללו: בראזני 12 רמת אביב ג´ רקנאטי 4, רמת אביב, תל אביב תאריך לידה: 4.7.90 הכרכום 9 אורנית 44813 תרצרו איתי קשר בפורום ותכתבו את הכתובת המלאה ואת שמכם ומשפחה!

למעלה