שאלה חשובה

sholy1

New member
שאלה חשובה

אני גרושה, מותר לבכות ולקטר גם על חמות לשעבר? אני כבר לא יכולה יותר...

sholy1

New member
תודה על התמיכה

אחרי שנים שהייתי מסורבת גט בתמיכת חמותי ולאחר שנים שלא קיבלתי מזונות הX שלי הסכים בשעה טובה לחתום על הסכם מזונות. נקבעה ב"ה פגישה להיום ובפגישה אמר הדפוק אני חוזר בי מהכל כי:" אמא שלי אמרה שלא מגיע לך מזונות (לילדים שלו והנכדים שלה)כי את ז...."והכל התבטל. ושוב אין מזונות ואין כלום חזרנו להוצאה לפועל...

על אחד כזה הייתי מוותרת בכבוד

ואפילו על דמי מזונות. אבל... האיש בזוי! איש שאנו מעריך את אם ילדיו ולא את ילדיו אינו ראוי לדקת אויר באפו. תמסרי לו מימני: זאת שילדה אותו היא הז... ! ובגלל זה תקרעי אותו בהוצל"פ ואל תותרי לו על שקל ושעד סוף החיים יקלל את הרגע שהכיר אותך. ב ה מ ה ! עכשיו התעצבנתי לאלללה

omizu

New member
אסור לותר על המזונות!

זה לא שלך זה של הילדים ואחריות שני ההורים לדאוג שלילדים יהיה אוכל, ביגוד, לימודים וכו´ בנושא של רגש - אי אפשר להכריח אף אחד לאהוב ולצערנו כשלהורה לא אכפת מהילדים שלו זה מלווה אותם כל החיים, רוצים לדבר על דחיה? מילא חמותי אבל אבא שלי, טוב זה כבר נושא ממש כבד.

sholy1

New member
הקטע הוא...

שהיתי מוכנה לוותר על מזונות תמורת הדירה! אבל לא מגיע לי כידוע... אחרי שיצאנו מהפגישה הלכתי להוצל"פ וביקשתי להפעיל את צו המאסר שכבר מוקפא חודשיים כי אוטוטו יש הסכם ונתתי את הכתובת של אמא שלו בצרוף ההודעה שבשבת הוא אצלה השופטת נתנה צו לביצוע מידי. אני מקווה שהמכשפה תבין מה מגיע למי... הבעיה היא שהיא עושה לי את המוות במיליון דרכים נוספות כמו להגיד לבת שלי נכדתה " זה מספיק גרוע שאת מכוערת כמו אמא שלך אל תהיי גם מטומטמת כמוה ועוד פנינים (הילדה בת 13 והיום לא מוכנה להפגש עם סבתא בשום אופן ותנחשו את מי מאשימים???????????????)

דוסטו

New member
זה הספור. כשמתחתנים

צריך לבחון טוב טוב אם בן/בת הזוג זה מישהו שאפשר יהיה להתגרש ממנו. ל -X זכר שלך צריך למעוך את השקדים. גם את אלה שבגרון (שיחנק) וגם את אלה שבין הרגליים (שיכאב לו ושלא יהיה לו שמוש חוזר בהם). ה - X שלך הוא ההגדרה להשחתת זרע לשווא.

שולי, עד כאן ../images/Emo88.gif

קחי את עצמך בידיים ונתקי כל מגע בין ילדיך לבין ה"זיבה" (להלן "סבתא"). כמה ילדים יש לך? וכמה זמן כל הסיפור המכוער הזה נמשך? יש לך אפשרות לנטוש את הסביבה פיזית. (למקום מרוחק יותר)

sholy1

New member
הלוואי ויכולתי..

אבל זה נושא לדיון אחר על עו"סים, בתי משפט ועוד...יש לי שני ילדים מקסימים בת 13 ובו 8 שרק רוצים לתפוס מרחק מאבא (אלימות) וסבתא (מכשפה..) אבל זה סיפור ארוך כבר 4 שנים....

לדעתי האישית בלבד../images/Emo10.gif

את נמצאת במילכוד שהרבה נשים (לצערי) בארץ נמצאות בגלל אלימות פיזית, התעללות נפשית וכו´. אני מקווה שאת פונה אל המוסדות הנכונים שנותנים תמיכה ואוזן קשבת. הכאב הגדול בסיפור הוא הילדים ועליהם תמיד נותנים את הדעת אבל מה עם ה אם? האם לא די בזאת שחיי משפחתה נהרסים וילדות ילדיה מתפוררים מול עיניה? הסבתא (חלילה מלקרוא לה כך, סבתא זה ערך מקודש) הבת ז..... מעודדת את בנה להתנהג כמו אביו? אכן סיפור לא פשוט ואני תקווה שתצאי את הדרך אל המנוחה והנחלה.

sholy1

New member
תודה את נשמה../images/Emo39.gif

לצערי הרבה פעמים מי שאמור לתת תמיכה ועזרה כמו העו"סים פקידי הסעד דווקא לא נותנים אבל זה כבר נושא אחר עם את מתעניינת תפני אלי במסר. יש לי הרבה תמיכה מהמשפחה חברים ועוד.בגדול את מאוד צודקת מי שמשלמת את המחיר הכבד ביותר היא האשה ולא משנה עם היא בוחרת להשאר במערכת רעה ואלימה או לצאת ממנה בכל מקרה את נענשת.. תודה שוב על התמיכה והאהבה.

לפחות אינך מרגישה בודדה במערכה|חיבו

אני? תמיכה? נראה לי שאם חלילה וחס אקלע למצב כזה (לא עלינו, טפו, טפו) בעלי הוא זה שיצטרך לקבל תמיכה
ומהנישואין אני אצא בכמה אופציות: גרושה, אסירה או אלמנה
(קצת הומור נשמה, גם כך עשה לי רע בנשמה הסיפור הזה) שתהיה לך שבת נפלאה ומלאה באור ואהבה נשיקות לילדיך ודעי לך שכאן יש לך בית.

sholy1

New member
../images/Emo9.gifהומור הוא דבר נפלא

את התמיכה קיבלתי ממך ושוב תודה....
מצטערת שעשיתי לך רע על הנשמה.

הגנובה

New member
אני כבר אמרתי לבעלי ששיטת הפעולה

שאני תומכת בה במקרים כאלה היא לפי השיטה של גברת בוביט.... אני פשוט יעביר אלי את "שרביט" המלך
שתהיה שבת נהדרת לכולנו

הגנובה

New member
באמת אכפת לך את מי הם מאשימים../images/Emo35.gif

מה זה משנה בכלל מה הם חושבים
הילדה שלך מספיק גדולה להחליט לבד איפה היא רוצה או לא רוצה להיות
ואם היא מדברת אליה כך.... הרי היא לא שווה יריקה
... היא הרי זבל של אישה.... בדיוק כמו הבן שלה
לגבי המזונות... כל העניין בכלל לא נתון בידו. מדינת ישראל היא מדינת חוק, והחוק בה קובע שעל הבעל לשלם מזונות עד שהילדים הופכים מקטינים לבוגרים. את פנית לערכאות משפטיות - ועשית טוב
.... זה אמנם לא לוקח יום או יומיים.... אבל בסוף הילדים את שלהם יקבלו
ושהוא והמשפחה שלו ילכו לאלף.... .....
איך זה מעצבן
ברוכה הבאה

arem12

New member
אל תוותרי

לכי לביטוח לאומי הם ישלמו לך מזונות ואותא יעצרו בגלל החוב שיתפח שם. הילדים שלך לא צריכים להיות בקשר לא עם האבא ובטח לא עם הסבתא. ושיאשימו אותך שאת לא מסכימה להפגיש בינהם אז מה שיקפצו לך אף אחד לא יכול להכריח את הילדים לפגוש את מי שהם לא מעוניניםובטח לא כשפוגעים בהם.לא מגיע להם לא ילדים ולא נכדים אז תשללי את זה מהם.

sholy1

New member
ארם יקרה

ביטוח לאומי משךמים מזונות רק עד גובה שכר מינימום גרוש מעל וכבר מפנים אותך להוצל"פ. כך שמבחינתי 250 גרוש מעל זו לא אופציה. לצערי בעינין הפגישות עם האב את גם טועה לעו"סים יש יכולת וסמכות על פי חוק להכריח את הילדים עד גיל 16 כך שזו בעיה כואבת וההגיון שלי ושלך לא עובד שם... אשמח לספר יותר במסר... תודה על העידוד והרצון הטוב.

למעלה