שאלה חשובה

arem12

New member
לפי מיטב הבנתי

טובת הילד מעל כולם ואם הבת שלך ניפגשת עם הסבתא וניפגעת אז אסור שזה יקרה. וקוראים לי ענת נעים מאוד וברוכה הבאה

מה, הוא דפוק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הוא לא מבין שהמזונות הם עבור הילדים
איך הוא בדיוק רוצה שהילדים יקבלו את כל מה שהם זקוקים בלי המזונות
אף פעם לא הצלחתי להבין את הגברים האלה שלא מוכנים לשלם מזונות, בגלל שהם חושבים שהאישה אולי הולכת לשרוף אותם על בילויים או מותרות!!!!!

sholy1

New member
כן הוא וההורים שלו דפוקים

דרך אגב אמא שלו הנחמדה היתה עגונה 15 שנה אבל לי לא מגיע גט עד שישב קצת באבו-כביר התקרר ונתן גט בלי ההסכמה של אמאלה

כנראה שזו הבעיה

היא רוצה שגם את תעבירי מה שהיא עברה, למה שרק היא תסבול??? יש אנשים כאלה שעד שהם לא עושים קצת רע לאחרים הם לא נרגעים וכנראה שהיא אחת מהם!!!! אולי הצו מאסר יזעזע אותם קצת, אמן!!!!!!!!!

sholy1

New member
נקווה

צו המאסר הוא על כל גובה החוב 3000 לחודש כפול שנתיים שלא שילם נקווה שיהיה גם לו זמן להתקרר ולהבין שכדי לו לחתום על ההסכם כי שם הוא מקבל הנחה רצינית מאוד....

עציון

New member
התגובות פה היו מאוד קשות.

ואני הייתי מאוד ניזהר משום שנראה לי שמדובר באדם אלים. תלותי. הפכפך. אני הייתי עושה כל פעולה נגדו בליווי צמוד של עו"ד. פעולה אחת לא זהירה, ואנחנו עלולים לקרא על כך בעיתונות. בעיקר שמדובר בהתגרות באגו. זהירות!!! נ.ב. לאילו שמציעות להוציא את הנ"ל "מועד ההורים", תחשבו פעמיים. האם הייתם גם אתן עושות מה שאתן מייעצות לאחרים לעשות?

omizu

New member
עציון, יש צדק בדבריך מה עוד

שלצערנו בישראל זה גם עדן לאלימים למיניהם.......

sholy1

New member
הסר דאגה מליבך

הכל נעשה ביעוץ וליווי של עורכת דין מדהימה מקסימה ומאוד מנסה להגיע לפשרות. תקצר היריעה לשבח אותה ממש עבודת קודש (דרך אגב היא עובדת דרך נעמת ונותנת שרות יותר טוב מהפרטי לפחות איתי)לגבי ,להוציא מועד הורים" חבל"ז הבחור יצא מהארון הוא קרוס דרסר שזה מילה יפה לכזה שרוצה להיות אישה (אפילו ברבנות בדיון על הגט אמר" אני כזה זה לא סטיה אלה נורמלי היא אשתי הלא נורמלית שלא מרשה לי...) חבל שלא ניתן היה לצלם בוידאו את פרצופי הדיינים....מדובר בבחור ממשפחה דתית שחזר בשאלה אני מסורתית ושומרת שבת כשרות וכ´

sholy1

New member
קוקסינל בשפת העם..

ניסיתי להשתמש במינוח פחות גס לשון נקיה .

דייייייייייייייייייייי, הרגת אותי

נו לפחות מקצוע יש לו אז על מה את מתלוננת בדיוק
תזכירי לי
נו., ועונש יותר קשה מזה יש
לפחות ה"זיבה" מקבלת את עונשה
(רק שלא יגנוב לה את השימלה
)

אז מאיפה זה התחיל../images/Emo35.gif

רבתם על שפתון
מצטערת, מצטערת לא מתכוונת את פשוט הכנסת אותי ל"פלונטר" רציני, אני רצה הביתה לעשות ספירת מלאי דחופה.

sholy1

New member
סיפור ארוך.....

עם מענין אותך אשלח לך את הטלפון שלי במסר....

arem12

New member
אנחנו רוצים לשמוע גם../images/Emo8.gif

|זה מענין. בנתיים קבלי ממני המון

sholy1

New member
בפעם אחרת

אני צריכה לצאת עכשיו אבל מאוחר יותר או ביום אחר בכיף...

sholy1

New member
השמלה שלה לא תעלה עליו ..שלי דווקא

עכשיו ברצינות כל מי שקורא את פרוטוקול הדיון ברבנות מתפוצץ מצחוק יותר טוב ממערכון של הגשש ורק אני בכיתי שם...
חבל שאי אפשר היה לצלם ישר לפרס הראשון אצל שילון פיספוסים...
הבעיה היא שאני והילדים ממשיכים לבכות מהבושות שהוא עושה בפומבי.
משפחה מסורתית וחינןך דתי כבר אמרתי?

הגנובה

New member
בחייך בושות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif... הבושות הם

שלו ולא שלך או של ילדייך... את לא יכולה להרחיק את הילדים מהסביבה הזאת
אולי זה היה מקל עליהם קצת...

למעלה