שאלה חשובה!!!

שאלה חשובה!!!

צ'סטר הוריד את העגיל

מה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה? מתי? איפה? שמתי לב שכבר אין לו אותו... ד"א - זה כזה יפההההה

i got u aj

New member
לפני שהם צילמו את הקליפ...

בערך,אפילו קצת לפני... כן זה ממש יפה!! חבל שהוא הוריד.

Cupid In Hell

New member
באמת חבל

עם העגיל היה יותר יפה אבל גם אני אולי עושה בשפה!! השראה מצ'אזי...

coka

New member
עגיל בשפה זה מהמם.....

ובמיוחד על צ'סטר!!! הייתי בשוק כשראיתי שהוא בלעדיו... הוא לא יכול לעשות לנו את זה!! קופידון, לך על זה! גם אני רוצה לעשות, אבל בגלל ההורים אני נאלצת לחכות לגיל 16... למרות שבגיל 15 (עוד 3 חודשים) אני עושה שוב עגיל בלשון!

כיף לך!!!!!!!!

אני כל כך מתחננת להורים שלי! רציתי לעשות או בלשון אם בשפה... או גם מתחת לשפה.. אבל לא מרשים לי!!!
בלעעעע

coka

New member
גם לי לא מרשים..../images/Emo4.gif

עשיתי עגיל בלשון לפני בערך חצי שנה אחרי שהם לא הרשו לי, והם גילו והכריחו אותי להוריד.. זו הייתה באסה לא נורמלית ולא רציתי לחכות עד גיל 16 בשביל עגיל בלשון, אז סיכמתי איתם שאם אני עולה בלימודים ומתקבלת לתיכון טוב הם ירשו לי, והתקבלתי.. ועכשיו אין להם ברירה=) אבל בכל זאת, אני מתה לעשות בשפה (כמו של צ'סטר) או בגבה... ובשביל זה אני עדיין בריכה לחכות שנה
אבל לא נורא... נתגבר.. אם את ממש רוצה, תנסי להציע להם משו כזה, שאת יודעת שאת יכולה לעשות ושהם רוצים... ואז פשוט לא תהיה להם ברירה=) זה ממש כיף

אממ...

קודם כל... אני חושבת שעגיל בגבה זה לא משו אבל תעשי מה שבא לך
ב-ה-צ-ל-ח-ה! דבר שני... אבא שלי מסכים לי לעשות עגיל אבל הוא יותר תלוי באמא שלי. ואם אני יעשה עגיל בלשון... בואי נגיד את זה בצורה יפה - היא תתלוש לי את הלשון עם העגיל...
אבל נתת לי רעיון יפה עכשיו... תודה!

coka

New member
בבקשה=)

גם אני חושבת שבגבה פחות יפה, בכלל לדעתי פשוט אין על עגיל בשפה, אבל אני לא בטוחה שעגיל בשפה יתאים לי, וזה השיקול היחיד שלי...

iRoNBaLLz

New member
בעעעע רותםםםם

זה לא יפה לדעתי עגילים כאלה...... בטח שלא בסנטר ( מאיפה הבאת את זה??? ) אם אתם אוהבים כאלה דברים אז סבבה.... לדעתי כל עוד אתם עושים את זה כי אתם רוצים ולא בגלל מישהו מסוים אז סבבה.... רותמושית.... לדעתי זה לא יתאים לך... עגילים כאלה... תשארי כמו שאת
אבל איך שאת רוצה..... רק אמרתי מה שאני חושב...... דרך אגב...... לי אין עגילים בכלל.... לא אוהב את זה.... כי אני פוחד מזיהומים ואין לי כוח לטפל בזה וכי אני חושב שזה לא יתאים לי....

coka

New member
עגיל בסנטר=צ'סטר

ושאלה.. אתה לא אוהב עגילים כי אתה פוחד מזיהומים ושלא יתאים או שאתה פשוט לא אוהב את זה? אגב, אם אתה עושה במקום טוב וסטרילי ודואג לחטא בפרק זמן שצריך אין שום סיבה שיהיו זיהומים.. מנסיון

ArSiT

New member
עגיל בסנטר = שולטטטט

אני לא יודעת אם זה ממש מתאים לי...מקסימום אני יוריד מה שבטוח - בלשון מתאים לי ֿ אלעד אני חושבת שאתה פשוט לא אוהב את זה... עזוב את הזיהומים כי זה שטויות...

iRoNBaLLz

New member
מממממ

עגיל בלשון מתאים לכל אחד בדוגרי כי פשוט לא רואים אותו.... נכון אני באמת לא אוהב את זה אני חושב שזה שסתם לדאווינים... לדעתי זה כמו איפור.... סתם תוספות מיותרות.... אם מתאים אז סבבה עגיל בלשון זה ממש מצחיק כי מה את תלכי עם לשון בחוץ שיראו? זה מוזר..... אהה עגיל בלשון זה מתאים לבנים או בנות? ורותם - אם את חושבת שמתאים לך אז תעשי מה שאני יגיד לך מי שיפריע לך זה רק ההורים שלך...... רותם =
?

ArSiT

New member
עגיל בלשון מתאים לכל אחד...

וזה הקטע - זה מתאים לכל אחד... טוף אלעד אני יהיה באייסיקיו יותר מאוחר אני פשוטלא בבית וכן אני

למעלה