שאלה חשובה!!!

Cupid In Hell

New member
אני

אולי יעשה אמא שלי בטוח מרשה לי הבעיה זה אבא שלי אבל חפיף נעשה שנה הבאה או בחופש

iRoNBaLLz

New member
אז אומרת לי לעשות עגיל?

חחחחח זה מגעיל לדעתי.... אבל כל אחד בדעתו שלו... שנה שעברה בבית ספר הייתה תקופה שמישהו התחיל עם זה אז כל השפוטים שלו עשו גם.... וזה דווקא יותר ילדים ערסים והחרא הזה... והיה ככה גם עם עגילים בגבה... מישהו עשה אז חצי עולם אחריו... אנשים עלובים...
=

coka

New member
לא כולם זה בגלל החברה

אני חולה על עגילים בלי שום קשר לסביבה.. בכל אופן, אחרי העגיל בלשון נראה כבר מה אני יעשה.. ואגב, רותם, עגיל בלשון זה לא כזה כואב. פשוט אל תתני לאנשים להפחיד אותך, כי אותי הפחידו רצח וכשבאתי לעשות אותו כמעט ברחתי משם... ומומלץ לעצום עיניים...

לא כואב?

עשיתי לא מזמן 2 עגילים באוזן אחת ועוד אחד באוזן השניה ככה שיש לי 2 ו- 3. אבל באוזן זה לא ממש נחשב וזה בכלל לא כאב לי... אמרו לי שבלשון זה ממש ממש כואב ובואי נגיד שכן הפחידו אותי מוות... ושמעתי סיפורים מגעילים על כאלה שניהיה להם חלודה בלשון ובלה בלה בלה... ות'אמת... זה דיי מבהיל

baby steps

New member
חלודה??? אשה, אל תאמיני לכל מה

שאומרים לך!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
קוראים לזה מוגלה.. ושוב, אם מחטאים לא יקרה כלום. אני עשיתי עגיל בחלק העליון של האוזן ימין, ויש לי עוד אחד בתנוך ועוד 3 בתנוך באוזן שמאל, ו..אחרי כל אלה ועגיל בלשון, אני יכולה לומר לך שזה סוג אחר לגמרי של כאב... אולי בגלל שבאוזן זה עם אקדח ובלשון עם מחט.. לא יודעת.

baby steps

New member
אגב, אני במחשב של חברה שלי, זו coka

ואם כבר... גם חברה שלי היא מעריצה שרופה של לינקין והיא חדשה בפורום=)

קודם כל...

ברוכה הבאה
! חברה שלי אמרה שבלשון זה ממש לא כואב... אבל אני שואלת אותך דוגרי זה כואב?

iRoNBaLLz

New member
יש לי רעיוןןןןן

רותם!!!!! בואי נעשה עגילים בפיטמות!!!!!!! זה הכי מגניב!!!!!!! אהההה תגידו...... שמעתי שיש כזה דבר שאפשר לעשות עגיל בזין בביצים........ יש כזה דבר?? אני יודע בדגדגן אפשר חחחחחחחחחחח ראיתי תמונות וסרטים ( אני חרמן ( בעיקר על רותם :) ) ..... עגיל הכי מוזר שזה לא בעצם עגיל.... ראיתי בטלויזיה מישהו שלקח מן מקל כזה ודחף בין הלחיים לתוך הפה וללחי השניה זה מוזר......

coka

New member
תראי, ברור שכואב...

אבל באופן נסבל. עובדה שאחרי שעברתי את זה ואני יודעת מה מצפה לי אני לא ממש מפחדת ללכת לעשות שוב.. יותר מתרגשת=)

למעלה