שאלה חשובה!!!!!

NTL

New member
האמת

שהוא ממש ממש נוח. אבל אני מניחה שצריך לנסות אותו בשביל להאמין אז שיהיה בקיצור כן אני לא יודעת מה יש לי ויש לי אוכף חצי פלסטיק חצי עור שמעור לא נוח ושובר לסוס את הגב

tamar brandy

New member
אבל....

לחווה שמצאתי לא נראה שיש ממש הרבה כסף לעור כי אמרו לי שעור זה די יקר והחווה הזאת עלובה ואין בה אפילו הרבה סוסים, אבל זאת החווה הכי קרובה לבית שלי!!!! נו אז אתם מכירים???

טוי בוי

New member
כן האוכפים עשויים מור פרה...

וגם הראשיות ויש מגנים גם מעור בגלל זה יש אגודה למען בעלי חיים שהיא נגד הרכיבה בגלל שהורגים פרות לעור {זה די אכזרי}....כל השאר אני לא יודעת...

dearanita

New member
הוספה

הרבה אוכפים עשויים מעור פרה אמנם העורות המשובחים באוכפים היוקרתיים הם עורות חזיר ובופאלו.

פרסה

New member
תגובה

אתה מציג את זה שהורגים את הפרה רק בשביל העור. וזה לא נכון. כל העור מהפרות שנשחתות למאכל הולך לזה ולהכנת ספרי קודש ומזוזות. ותפילין...

דרך אגב...

אם הכנת אוכפים מעור זאת היתעללות אז מה קורה לבשר שיש לכם בצלחת??? טוב לא משנה אבל בכל זאת פשיטת העור לאוכפים זה עוד כלום לאומת כל השאר www.anonymous.org.il יאללה ביי

אמירמצ

New member
התעללות בסוסים

אני לא מכיר את החוות הסוסים הזאת אבל על פי מה שציינת אז גשי לשם ותדברי אם האחראי על החווה שלא צריך להתעלל בסוסים אבל אם זה לא עובד אז על תלכי לחווה הזאת וזהו

למעלה