אני טרפיסט
אני עובד עם ילדים מיוחדים כבר 3 שנים בשיטת לובאס(ABA), אני גם מגיע מתוך העולם של רפואה משלימה. כך שעם הזמן נוצרה אצלי כיוון מחשבה קצת "אחר" בכל מה שקשור לנושא. הילד שאני עובד איתו (נקרא לו א.)מטופל בהומופטיה כבר כמעט שנה קשה קצת להגיד את השינוי שזה עושה לו מכיוון שהומופטיה עובדת ברמת האנרגיה ולא ברמת החומר. להלן תשובה שנתתי לאורית בנושא: "יש 5000 סוגים שונים של תרופות הומופטיות, החכמה זה לבחור את הנכונה. הומופטיה עובדת בבסיס כל הבסיסים ברמה האנרגטית ששם הכל קורה, יכול להיות שאת לא תרגישי שינוי מהותי בהתנהגות של בנך אבל השינוי יקרה שם, את תצתרכי לסמוך על זה." המלצתי לה (ואני ממליץ גם לך להיכנס יחד עם הילד לתהליך בכדי לחוות את הרמה שבה התרופה עובדת. הרבה אנשים חושבים שתרופה הומופטית זה כמו תרופה קונבנציונלית כלומר יש בעיה לוקחים כדור וזה עובר (או שלא). שוב אני מתעקש לשתף מתוך הניסיון שלי,עד הים לקחתי 4 סוגים שונים של תרופה הומופטית. כאשר לקחתי את התרופה לא ידעתי מה אני לוקח אבל 3 חודשים אחרי שהלכתי להומופט, לפגישה, נדהמתי לגלות שהשינויים שהתרחשו אצלי בתקופה הזאת, היו מקבילים 1 ל1 לרמה שבה התרופה עבדה. (לדוגמא:היתה תקופה שהרגשתי שהיצר המיני שלי תופס כיוון חדש, הפסקתי להסתכל על נשים במבט רעב כאילו בא לי לטרוף אותן, כמו שעשיתי בערך מגיל 17 (אני בן 34) אלה הרגשתי, ותנסי להתייחס לזה מבלי לשפוט את זה, שהמיניות שלי הפכה לאנרגיה. אפשר להגיד שבראשי עברתי שינוי, מפורנוגרפיה לאהבה. התרופה שלקחתי עבדה בדיוק על זה) עכשיו איזה שינוי זה עשה בי? קשה להגיד! סביר להניח שמבחוץ כמעט ולא ראו את השינוי אבל בפנים, אצלי, היתה בי הרפיה . חשוב להבין שבהומופטיה צריך להתמיד (ולא לנסות לראות אם זה עובד) כי זה תהליך (בשבילי תהליך לכל החיים אני מקווה).