שאלה חשובה!!

שלנג

New member
שאלה חשובה!!

החלטתי לקחת השבוע יוזמה והתקשרתי לאולפנים בנסיון לברר פרטים על הצילומים.. ואפילו אולי להזמין כרטיסים.. אבל אני לא מצליחה לתפוס שם אף אחד!! ופה אני מבקשת את עזרתכם.. כל מי שיש לו טלפונים או פרטים או משו' אני אשמח אם יפרסם בפורום או ישלח לי מסר.. אני כבר לא יכולה לחכות לצילומים וכשיהיו לנו כרטיסים מסודרים אני אוכל להרגע ולחייך כל הדרך לעונה החדשה!! :) אז מבצע "השג כרטיסים" יוצא לדרך!! :)) קדימה קדימה! אוהבת המון יעלוווווווווווווווווושי

יעלושי, ../images/Emo6.gif

לאן התקשרת? להפקה או למימד? ניסיתי גם להתקשר כמה פעמים ולא תפסתי אותם... ואני מקווה שיובל לא יכעס עליי שאני כותבת את זה כאן בשמו אבל הוא גם ניסה להתקשר ולעומתנו הוא דווקא כן תפס אותם... הם מכחישים שיש צילומים, או משהו. הם "כאילו" לא מודעים לכך שיש עונה חדשה... אני חושבת שכדאי לחכות עוד שבועיים בערך, אני מניחה שכבר עד אז הם יחפשו קהל אם אכן התוכנית הראשונה תשודר כבר ב-7 בנובמבר. וברור לך שכבר בתוכנית הראשונה את חייבת לצעוק איזה משהו בזמן שכולם בשקט, את יודעת... לזכר הימים הטובים

שלנג

New member
מותק - התגעגעתי!!

האמת שהתקשרתי גם להפקה וגם למימד... ויובל הזה.. תמיד יש לו פרוטקציות..:)) מן מזל כזה של בני 25+ אני חושבת..:) אני חיייייבת לארגן לנו כרטיסים!! חייבתתתתת... תשמעי הגעגועים גוברים מיום ליום במיוחד עכשיו כשזה כל כך קרוב..:) ובקשר לצעקות..:)) תשמעי.. אני צריכה להכנס לדמות.. תצבטי אותי בתחת או משו' כזה..:) שיהיה לך ולכולם ליל מנוחה! אוהבת המון יעלושי

Yuvalenko

New member
יעלש!!!!!!!! ../images/Emo3.gif

אוקי, אולי לא הבנת מה שרוית אמרה (וכן, רוית, אני כועס. מאוד. אני מקרקע אותך לשבוע.
) - היא אמרה שלא הצלחתי להשיג אותם, והם בכלל הכחישו כל מידע לגבי זה. חוץ מזה, את הפרוטקציונרית של הפורום!! מה את מפילה את זה עלי? ותפסיקי לגלות ת'גיל שלי פה. עוד יחשבו שאני גדול... שאני לא אתחיל לגלות כאן סודות, כן? (רמז: "תצבטי אותי בתחת...")

שלנג

New member
יובלנקו!

אוקי באמת לא הבנתי מה שרוית אמרה אז המצב יותר רע ממה שחשבתי! ואני? פרוטקציונרית?! - מה פתאום!! :)

~*~gaL

New member
אני אנסה מחר מיד כשאחזור הביתה

אני ארשום לי על פתק בגדול ל-ה-ת-ק-ש-ר... פשוט לא נעים לי אחרי כ"כ הרבה זמן... :)) כולם רוצים לבוא, כן?? :)) כמה כרטיסים זה בערך יוצא?...

שלנג

New member
מותק את!!

אז אני אעזור לך..:) קדימה אנשים! כל המעוניין בכרטיס שיגיד את שמו וחיה שמתחילה בשם שלו! ולאחר מכן ירים את ידו
ויציין כמה כרטיסים הוא רוצה...:) אני אתחיל!! שם - יעל חיה - ירבוע
ואני רוצה 2-3 כרטיסים..:)

Yuvalenko

New member
../images/Emo45.gif

שם - יובל חיה - יעל
כמות כרטיסים - 1 בבקשה. תודה.

mati88

New member
../images/Emo6.gif

שם- מתי חיה- ממוטה (?) ואני רוצה שני כרטיסים בבקשה... כאילו אני+1

Kido2222

New member
אממממממממממ...

שם: אביעד. חיה: ארמדילו. :) אני נורא! רוצה לבוא... אבל נחשו מה... לצערי, אני לא אהיה בארץ בתאריך הזה... תיכננתי לחזור לארץ בתאריך 4.11... אבל מה לעשות... נגמרו הכרטיסים ואני חייב לחזור לארץ ב9.11... (אני עולה על המטוס ב8.11) למי ששואל לאן... אני טס לארה"ב... די ביאס אותי העיניין הזה... אבל לא נורא... צילומים הבאים אני חייב לבוא... למה הצבא מתקדם אלי בצעדי ענק... ואני חייב לפגוש את כולם שוב! אז במקרה ואני חוזר קודם... מה שכנראה אין מצב שקורה... אז כרטיס לעצמי. :)

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

גל גמל(קומי2!) 2-3 כרטיסים תלוי באיזה תאריך יצאו הצילומים ובאיזו שעה...

kfm

New member
גם אני!!

אבל לא בטוח ב100 אחוז, אז אפשר להיות בסימן שאלה? ושם: מתן! חיה: תמנון!

kfm

New member
אוי! רגע!

צריך באות של השם..לא שמתי לב! אממ אממ מתן- מדוזה! מדוזה המדוזה!

למעלה