הרגת אותי לגמרי! ודיר בלאק! אם את לא באה דמך בראשך... אגב, מישהו שמע מיער לאחרונה?
M mati88 New member 17/10/04 #23 ../images/Emo6.gif הרגת אותי לגמרי! ודיר בלאק! אם את לא באה דמך בראשך... אגב, מישהו שמע מיער לאחרונה?
../images/Emo6.gif הרגת אותי לגמרי! ודיר בלאק! אם את לא באה דמך בראשך... אגב, מישהו שמע מיער לאחרונה?
פ פIלי New member 25/10/04 #24 יש שמועות שציידי כשרונות גילו אותו והוא כרגע צייד קואלות באוסטרליה. מקורבים ליער הכחישו כל קשר לעניין, אבל מישהו שטוענת שהיא שכנה של בת דודה של חברה לשעבר של מישהי שלמדה איתו בבית הספר, שאומרת שהכל קונספירציה והוא בכלל הפך לבמבוק.
יש שמועות שציידי כשרונות גילו אותו והוא כרגע צייד קואלות באוסטרליה. מקורבים ליער הכחישו כל קשר לעניין, אבל מישהו שטוענת שהיא שכנה של בת דודה של חברה לשעבר של מישהי שלמדה איתו בבית הספר, שאומרת שהכל קונספירציה והוא בכלל הפך לבמבוק.
L lishhhh New member 15/10/04 #21 אני! אני! שם- ליש חיה- לויתן ואני רוצה 2-3...תלוי מתי זה יהיה שיהיה כבר!
M metl New member 16/10/04 #22 ../images/Emo45.gif שם-מיטל חיה-אממ...מדוזה(אני יודעת שאני חוזרת על החיה...) ו-2 כרטיסים