שאלה חשובה

אבי חברוני

אני חברוני היקר, אני מודיעה לך שאני מכירה המון מטפלים ושמה שמעניין אותם זה רק הכסף בסוף הטיפול, ומה שתגיד לא תשכנע אותי ברור שיש צדיקים, אבל רובם רוצים לעזור וגם לעזור להוציא כסף מהכיס, וכמה שיותר הרבה, ואם זה הרבה אז הם חייבים להמליץ לקחת כדורים שהמטופל ימשיך להיות דפוק ושיהיה זקוק לטיפול נוסף ושזה יהיה לכל החיים ככה זה רצוי

ג שם

New member
אכן. צדקת באבחנתך

ויש גם תוספת לאבחנה אם כי מתחום שונה. אני מציעה לפתוח בתביעת ענק נגד יצרני דיאט קולה. אני לא יודעת אם שמתם לב, כמעט כל מי ששותה דיאט קולה שמן! אני בטוחה שהם שמים בדיאט קולה איזשהו מרכיב שגורם לאנשים להשמין ואומרים ש"כמעט" אין בזה קלוריות. פחחחח... אז הם משמינים מהדיאט קולה ומכיוון שהם משמינים הם ממשיכים לצרוך דיאט קולה... והם מוכרים לנו שיש בזה רק קלוריה אחת בפחית! הנתונים מראים שמשנה לשנה נמכר יותר דיאט קולה ושמשנה לשנה יש יותר שמנים בחברה המערבית! הקשר כל כך ברור! אני אומרת לכם, קונספירציה. תביעת ענק תסדר לכל הצוציאלים שבינינו תוספת הכנסה. מישהו מצטרף אלי לתביעה? תרגיל מחשבתי שכזה.

SuperGirl 25

New member
אני אני אני!!

מה צריך לעשות, איפה ומתי?? (אגב, אני שונאת כל משקה מוגז, אבל זה לא קשור, נכון?? או שאולי כן...ככה אפשר להוכיח את הקשר בין משקל גופי לאי שתיית דיאט קולה...)

../images/Emo45.gif מצטרפת

במוצאי שבת יש הפגנה בכיכר רבין עם 2דברים על סדר היום? 1. הפגנה נגד יצרני דיאט קולה. 2. הפגנה למען תביעת הענק כדי שכולנו נהייה מיליונרים. 3. אם כבר ציינת את הדיאט קולה, אני מציעה להעלות לסדר היום גם את עניין ההליכות: טוחנים לנו בשכל שזה בריא ללכת, אבל כשאני נוסעת באוטו ליד שבילי ההליכה אני רואה שכל מי שהולך הוא זקן ושמן. אני חושבת שצריך לתבוע את הרופאים שטוענים שהליכות הן בריאות. ברור שהכוונה כאן היא שנלך יותר, וכך נהייה יותר שמנים (וכמובן נזקין), וכך לרופאים תהייה עוד עבודה ויותר כסף. 4. לתבוע גם את רופאי השיניים. סתם כי הם מכאיבים.

אבי חברוני

רגע רגע, אני אמרתי שהמטפלים שונאים את המטופלים שלהם??? שמעת את זה ממני? להפך הם אוהבים אותם כל כך שהם רוצים לראותם כל הזמן ולא אכפת להם להרוס להם את החיים ולפוצץ אותם בכדורים ממכרים רק בכדאי לראות אותם שוב, אל מה אתה מדבר, הם כל כך אוהבים אותם שהם מוכנים להיות מאוד נחמדים ולשמוע אותם ולתת להם את כל התמיכה שבעולם. המטופלים רק צרכים לבוא לשבת לשפוך את הלב שלהם לתת את ה 300 עד 500 ש"ח לשעה וללכת. תחשוב רגע, כמה פסיכאטר מקבל כסף לשעת ביקור???? ואם זה דרך קופ"ח, אז המדינה נותנת את הכסף.... כמה כספים מוזרמים למחקרים... יש לי שאלה... כמה פסיכאטר מקבל לחודש דרך קופ"ח??? תשאל... תברר ותחזור אליי, ותראה אם כדאי לו להמשיך ולתת למטופל שלו להמשיך להשתמש בסם שנקרא אלק (סלנג) כדור הרגעה "ריגעית" או שמן הסתם יהיה לו מאוד, אבל מאוד כדאי שיחזור להיות מטופל וכמה שיותר שבת שלום לך

SuperGirl 25

New member
מרים בנימיני (האסטרולוגית) מקבלת

שוחד ממפעל הפיס!! לא יכול להיות שבכל שבוע יש למזל אחר בגלגל המזלות "סיכויים גדולים לזכייה בהגרלות". הפעם זה המזל שלי...מה אני אמורה לעשות??

אבי חברוני

אני לא יודעת מה עם ציפור אבל אני בטוח לא ירגע עם כדורים. יש לי שאלה אליך ותאמר לי את האמת אם היית במצב בחיים של חרדות של פחד ממשהו לא יודעת מה האם היית מתחיל להשתמש בכדורים? או שהיית מנסה להתמודד לבד?

shooGS1

New member
הגיע הזמן, תהיתי למה השרשור../images/Emo12.gif

הזה מתארך לו כל כך ממש מתקפת הטרולים על פורום עו"סים, ואני בכיתי שמשעמם פה...

SuperGirl 25

New member
הכל בשבילך גברת, עכשיו גילית

את הקונספירציה
רק אמרת שמשעמם וסידרנו לך את ההצגה הטובה ברשת...עכשיו נרגעת? אפשר לחזור לשעמום?
(אגב, נראה לי שבשרשור הזה לא היו טרולים, הכל אמיתי).

shooGS1

New member
לא נראה לי../images/Emo4.gif

אבל בכל זאת אני מודה לכווווולם, על הפגת השיעמום שלי, ותודה רבה להורי שהביאוני עד הלום, כמו שאמר ויניקוט - הכל, אבל הכלמתחיל בבית...

למעלה