שאלה חשובה!!!

ayala65

New member
שקט..את חדשה פה

את לא רוצה לתפוס לך אויבים

Bloody Netel

New member
לא ממש...

אבל מארון5 עלובים, כאילו, הם בסדר, שירים נחמדים, רומנטיים, קלילים, דביקים... אבל, עלובים... ותמיד עדיף לומר ת'אמת!

ayala65

New member
תמיד עדיף לומר את האמת

חוץ מהפעמים שלא...אני בטוחה שיש זמרים שאת מעריצה שלא היית רוצה שילכלכו עליהם... למה להגיד סתם? כדי לפגוע?!

noy13pour

New member
../images/Emo45.gif הם מזויפים גם..

הקול של הסולן ששומעחם השיר ממש לא מקורי הוא עבר הרבה טיפולים במחשב- גם של להקות וזמרים אחרים, נכון אבל לא כל כך רציני הקול שלו ציפציף כמו של רוני ללא מחשב

למה את מלכלכת על להקה שהם אוהבים?

את אוהבת שמלכלכים על הלהקות שאת שומעת? זה מעצבן, אז למה לעשות את זה לאחרים סתם?

תקשיב חשבתי על זה

כשכתבתי את ההודעה, אבל לפי מה שהבנתי היא סתם לא אוהבת את הלהקה, זה לא שהיא שונאת אותה כמו שאני שונאת את נינט. זה לא שלא אכפת לי ממנה ואני סתם חושבת שהיא גרועה.. אני מתעבת אותה. ובוא נגיד שאני מתעבת אותה לא פחות ממה שאתה אוהב אותה, אני בספק אם הילדה הזאת שונאת את מארון 5 כמו שהשאר אוהבים.

Aviad1987

New member
אז זה הופך את ההודעה הקודמת שלך

להרבה אבל הרבה יותר מטומטמת ממה שחשבתי ובכלליות כנ"ל הדעה שלי עלייך.

Aviad1987

New member
אגב

זה לא להעליב אותך או לפגוע בך חס וחלילה. סתם חלק מדיון...

זה בסדר, זה הדדי.

אני מתכוונת שאם אין לה משהו אישי נגדם, והיא סתם לא אוהבת את הלהקה, עדיף שתשתוק. יש לי חברה שממש אוהבת את אביב גפן, ואני די לא סובלת אותו, אבל לא כזה אכפת לי אז אני לא אומרת כלום. לעומת זאת אם אני ממש שונאת את נינט, וזה לא שלא אכפת לי, אני ממש שונאת.. או כל אחד אחר, for that matter, זה דבר אחר.

זה ממש לא.

מעריצים של הלהקה, לגיטימי שהם ירצו שהם יבואו לארץ. זה בטח הדבר הכי מבאס בעולם לא להיות כל החיים בהופעה של הלהקה שאתה אוהב.

ayala65

New member
אני מסכימה לגמרי

קבלי ח"ח... או שלא..תלוי מה בא לך...

למעלה