שאלה חשובה

שאלה חשובה

מה לדעתכם הגיל הממוצע שבו בנות מאבדות את הביתולים? ומה הגיל הממוצע שבנים מאבדים את הביתולים?

BAT_15

New member
שאלה חשובה

לפי דעתי הבנות מאבדות את הבתולים שלהם בגיל-13-16 והבבנים גם (זאת רק דעתי)]

black_magic

New member
תשמעי...

כל אחד מאבד בתולין מתי שהוא רוצה.. אבל אם כבר מדברים על ממוצע.. אז נראה לי שבנות בערך בסביבות גיל 16, וגם הבנים, תאמינו או לא..

אני לא חושבת שיש לזה גיל מסויים....

כל אחד עושה את זה מתי שהוא מרגיש מוכן. אני מכירה מישהי שאיבדה את הבתולים שלה כבר בגיל 13. ואחת בגיל 15 ואחת בגיל 14 ואחת תאמינו או לא בגיל 18 אני מאמינה שהממוצע הוא בין גילאים 15 ל- 20 כל הבנות שעושות את זה בגיל 14 או 13 זה ממש לא בסדר. כי בגילאים האלה החור שלהן נורא צר וזה עלול ליגרום לפיצוץ עצום של קרום הבתולים, ולעיתים גם לדלקות בשתן. ואצל בנים הם עושים את זה מתי שיש להם את ההיזדמנות, זה לא יכול ליגרום להם שום נזק פיזי הם לא יכולים להיכנס להריון, לא יכולה להיות להם שום דלקת בשתן וכו´ רעות.

לא נכון !

מה זאת הסטיגמה הזאת שבנים מאבדים בתולין לפני בנות ??? אל תשכחו שבן צריך בת כדי לאבד בתולין... ובדרך כלל הבת זוג באותו טווח גיל... לא לעשות הכללות ! קישקיש.

לא עשיתי שום הכללה אבל זה ברור...

שהבנים עושים את זה מתי שיש להם את ההיזדמנות, וברור שהם צריכים את הבנות בשביל זה אבל רב הבנות לא מאבדות את הבתולים שלהן בגיל 13 או 14. זאת דעתי, בגלל שבדרך כלל הגיל הכי מתאים להתחיל עם זה, זה 15, 16 רעות.

אני חושבת בדיוק כמוך

אני חושבת שרעות צודקת בשביל בנים כל הזדמנות שיש להם הם יקפצו על זה בשמחה בלי לחשוב פעמיים אצלנו הבנות זה לא ככה אנחנו חושבות יותר מפעמיים וס´תם אני רוצה להוסיף אם כל המחלות והדברים האלה כשאתם מקיימים יחסי מין תעשו לי ולשאר העולם טובה תזהרו

balcony

New member
וזה כבר די עצוב ומעורר רחמים

כל ההתעסקות הזו סביב מה הגיל המתאים סתם מלחיצה אנשים וגורמת להם לעשות דברים שאולי הם עדיין לא מוכנים להם... קחו את הזמן- בסוף זה יגיע.

NICOLE MOORE

New member
im not sure that it has a certain

age or something like that i believe that it changes from one to another nicole .m.

liran_sh

New member
תשובה מוסמכת

לפי מחקר שערכו: הגיל הממוצע לאיבוד הבתולים בארץ (בנים ובנות) הוא 18 וחודשיים __ לירן 17__

911

New member
לפי התוכנית "זמן הורים" מכירה?

אז בכל מקרה לפי מחקר שערכו שם אז זה בין גילאי 16-20

BaBy-Girl

New member
.....

לפי דעתי הבנים כמה שיותר מוקדם בין 14-16 והבנות לוקח להן יותר זמן! אבל זה ממש תלוי, כי בדרך כלל רב הבנות מחכות ל´רגע הנכון´ ואצל בנות זה בנוי יותר על אהבה. ובנים לעומת זה רוצים לעשות את זה כמה שיותר מהר ולא משנה עם מי. אם יש בן מעל גיל 16 שלא עשה את זה, אז הוא יכול להחשב כאילו הוא לא גבר והוא לא שווה.... אבל זה סתם שטויות!

אני חושבת שבגיל.....

אני לא בטוחה אבל אני חושבת שהגיל הממוצע של בנים ובנות הוא אותו דבר שזה יוצא בגיל 17-14
(ככה לפחות אני חושבת...)

אני אתנדב לגלות לך את התשובה

אני מוכן לגלות לך את התשובה האמיתית וזה מה שאני חושב שצריך להיות: "כשהן/ם מוכנות/ים" . . . . אין גיל מדויק, אני שונא את זה שיורדים על בנות וקוראים להן "פרחות" בגלל שהן לא בתולות או שלהפך, בנים ששמחים להעיד על זה שהם לא בתולים . . . בקיצר, הכי חשוב הוא שתעשי את זה מתי שתהיי מוכנה, בלי לחשוב על הגיל או על מה שיגידו . . . . DJ made in israel

למעלה