שאלה חשובה

lilach_va

New member
אולי אני תמימה אבל....

לפי מה שאני שומעת בסביבתי הקרובה, אני לא יודעת לגבי מקומות אחרים, אבל אצלנו זה מתחלק חצי חצי - גם אצל הבנים וגם אצל הבנות (לדעתי זה לא נכון שאצל בנים זה בגיל צעיר יותר), חצי איבדו כבר והחצי השני עדיין לא... אנחנו בני 17 -18 ככה זה אצלנו... נשמע מוזר? אולי. לדעתי, הגיל שבו "צריך" לאבד את הבתולים זה אחרי גיל 15, כי לפני כן שיקול הדעת אינו נכון - ההורמונים וכו´.... אבל בעיקרון, זה בכלל לא תלוי בגיל, אם מישהי\מישהו מרגישים שהם מוכנים לזה אז סבבה להם... אני, אישית, מחכה לרגע הכי נכון שיש... בכל זאת, לא שמרתי על הבתולים שלי במשך 17 שנה כדי לאבד אותם ברגע של תשוקה במושב האחורי של האוטו... ותחשבו על זה.... ביי לילך.

MoonCow

New member
טוב, הנה האמת.

שלום! עכשיו אני לא הולך להפיל פה שום פצצה, הכל אתם יודעים, אני פשוט מחדד. טוב אז די ברור שבתרבות של היום זה גילאים 14-18, כי יש לחץ והבנים ממש חרמנים, בנות לצערם נותנות ומי שלא בסופו של דבר תתן, אין יותר דבר כזה לחכות לחתונה, לפחות לא חרדים. עכשיו לא כל הזכרים מתים לקפוץ על כל דבר עם כוס, באמת שלא, אני יכול להעיד על עצמי שאני באמת ובתמים מחכה לאהבה שלי, כי אני חושב כומ הרבה בנות שיחסי מין זה מחווה של אהבה. הדעה הסוברת אצל זכרים היא מי שמזיין גבר, אני לא חושב ככה אבל זו באמת הדעה השולטת. לתמונה נכנסת העובדה שיש בנות לא כל כך שמרניות שמחצינות את העובדה שהן חרמניות והן בעצם מספקות את הזיונים הראשונים של נערי ההורמונים. לפי דעתי באמת צריך להגיע לגיל 16\15 ואז, אני מקווה ומתכנן לקיים יחסי מין השנה [כיתה י´]. תאחלו לי בהצלחה, [כמובן עם מי שאני אוהב, דניאל] נ.ב. אני ממש בספק להודעה שלך, זה לא פרס הבתולין אז אין סיבה לשמור אותו למנצח או משהו כזה.

R K L

New member
אוקיי...

אז ככה, לי נראה שבנים מאבדים את הבתולים שלהם הרבה לפני הבנות! אני לא ממש יודעת מה הגיל הממוצע! אבל מצד שני, איך בנים מאבדים בתולים בלי בנות? אז כנראה שהממוצע של הגילאים הוא פחות או יותר אותו הדבר! -קרן-

לפי דעתי..

מתבגרים ממעיטים בחשיבות סקס. ילדים בני 15.. בעיניי.. לא צריכים לקיים יחסי מין. ילדים בני 15 לא יודעים מזו אהבה. וגם אם כן..זו אהבה חולפת. שלא נמשכת ברב המקרים יותר מכמה חודשים טובים. כל אחד ודעתו אבל אני חושבת שלא צריך לקיים יחסי מין מוקדם מידיי. יהיה מספיק זמן לזה אחר"כ. חוץ מזה.. שאי אפשר אף פעם לדעת מתי רק מנצלים את הסקס ואז זהו. נגמר. אני חושבת שהכי טוב זה לעשות את זה עם מישהו שיש אהבה הדדית.. ושיהיה שם בשבילך.. כי תיזכרו, בסקס יש גם סכנות.

omri75

New member
את ממש טועה...

יש אמצעי מניעה ודרך אגב...לא להתקמצץ על חמש שקל אמצעי מניעה!!!!!!!!!!!!! תקנו!!! בלי משחקים..

אני אולי בעינייך טועה.

אבל אני בת 21. והפעם הראשונה שלי הייתה עם מישהו שבאמת אהבתי. מישהו שהיה לי איתו קשר אמיתי. וזה לא היה בגיל 16 או 17. תתפלא.

זה אולי הממוצע.

הכל בולשיט. תעשו כשתהיה לכם ראייה מספיק בוגרת. כדי שזה יהיה רומנטי ומיוחד. תצטערו אם זה יהיה אחרת.

למעלה