שאלה חשובה

• פותח הנושא sgis
  • פורסם בתאריך

sgis

New member
שאלה חשובה

אני לא בטוחה שזה המקום הכי טוב לשאלה הזו אבל היא מטרידה אותי כבר הרבה זמן, אז אם מישהו יודע את התשובה שיואיל בטובו לענות לי : כשעושים שוקו עם שוקולית, כמה מים חמים לשים וכמה חלב? חצי-חצי, שליש-שני שליש וכו´

deep ocean

New member
ובהמשך לשאלתך ../images/Emo22.gif

איך עושים פסטה ריגוטוני ברוטב רוזה? ז"א, כמה שמנת שמים וכמה רוטב עגבניות? וכמה שמנת שמים כאשר עושים תותים בשמנת? וכמה מקופלת שמים כשעושים גלידה בטעם מקופלת? וכמה בצל שמים עם עושים סלט קצוץ קטן קטן עם עגבניה מלפפון ובצל? וכמה זמן לשים את הבטטות בתנור? יאמייייייייייי כבר הבנתם מה אני אוהבת לאכול ושאלה אחרונה כמה אהבה אפשר להכיל בתוכנו? אהבה מעצמנו לעצמנו אהבה מאחרים אהבה לאחרים וכו´ וכו´ אין מינונים מדוייקים וקבועים זה כל הזמן משתנה גם באוכל אין מינונים מדוייקים אם עושים אוכל מתוך אהבה צריך להרגיש, לחוש ולטעום.............. ולא לפי הספר.

eliii

New member
ואם זה נשרף לא נורא העיקר ה../images/Emo23.gifחחח

deep ocean

New member
אבל זה לא ישרף

אפ תעשה את זה מאהבה................... אולי זה יהיה קצת חם תרתי משמע אבל זה לא ישרף :)

shargil

New member
תשובה חשובה לא פחות

הטכנולוגים של חברת עלית ממליצים 2-3 כפיות גדושות, וחלב. רק חלב. כך לדעתם המשקה יצא הכי טעים. אלא שאני בד"כ שותה 2/3 חלק ו-1/3 מים. נסי ותהני. שלך, מיכל

sgis

New member
תודה ../images/Emo8.gif

דרך אגב לא צחקתי. זו היתה שאלה רצינית לגמרי. אני לא אוהבת קפה ולכן אני שותה שוקו (כמובן שאין כמו השוקו של ארומה).

eliii

New member
גםאני מעדיף שליש מים וכו´ לרוויה../images/Emo13.gif

בן כבר החליט - והכל רשום בהודעת

המנהל... אם יש מישהו שבוחר להתעלם מכך ו/או לכתוב את דעתו (שכותב מסויים "אינו נמצא בפורום הנכון" וכולי) - שיכתוב, זכותו, זו רק דיעה - ואין צורך להתרגש ממנה יותר מדי... לדעתי.
באהבה, בן

עז

New member
החלטות ?

קודם כל אני לא "מר" ולא "אדון של אף אחד. כמובן שההחלטה צריכה להיות של בן. ובגלל ההחלטות שלו הגבתי כפי שהגבתי. בעצמי לא נראה לי שאקים פורום כיוון שהעלות היא יותר מהתועלת. אבל בפורום שיש בו נושא ברור צריכים להיות הודעות בנושא ולא בקישקושים. עז זה ראשי תיבות של שמי: עמנואל זיטנר, לידיעתך. דיברתי על לקחת אחריות, והיה מאוד לא אחראי מצידי אם לא הייתי כותב את ההודעה שכתבתי.

deep ocean

New member
איזה כיף!!!!!!!!!!

איזה כיף שמנהל הפורום הוא בן ולא אף אחד אחר!!! כי בן משדר שהוא לא מעל אף אחד ואתה כן משדר את זה שאם היית מנהל-אז אתה לא שווה למשתתפים אבל זה בסדר ולגיטימי כמו שלי טוב פה למישהו אחר לא יהיה טוב :)

דווקא

הוא לא אמר שום דבר מה היה קורה אילו. להיפך, עז אמר שגם המשתמשים צריכים לקחת אחריות על התכנים, וזה לא תלוי רק במנהל. בעיני ההודעה הראשית כאן מפיצה ריח של ילדותיות וחוסר התחשבות. לי באופן אישי זה הפריע. כמובן שזאת רק דעתי, ותמיד יש אנשים שחושבים שחוסר התחשבות ילדותי זה נורא חמוד.

deep ocean

New member
אז פירוט

אני לא חושבת שהפורום אמור להיות במה לכל הגיגי העולם, אבל לדעתי התשובה של עז נבעה לא ממניעים של עזרה אלא ממניעים אחרים, ובזאת סיימתי את כוונתי. ואם בן החליט לא למחוק, אז אחלה זה לא אומר שהוא מעכשיו יתן במה לכל ההודעות שאנשים יכתבו אבל זה אומר שהוא יותר סבלני, ולא שולל מהר, ובלי קשר הוא מתייחס באותה צורה לכולם, ולא שם את עצמו מעל אף אחד לא הייתי רוצה לכתוב בפורום שמנהל נותן הרגשה שהוא מעלי כי כולנו שווים וכמו שהתלמיד לומד מהמורה המורה לומד מהתלמיד הלמידה היא הדדית וכל החיים זאת למידה אחת ארוכה ולי מפריע גישה שבה אדם שם את עצמו מעל אחרים.

deep ocean

New member
ורק הערה קטנה

לא רוצה לפגוע באף אחד-רוצה שזה יהיה מובן! לכל אחד יש כפתורים שהם: כפתורי רגישות שזה אומר שהוא מזהה התנהגות שנתפשת בעיניו כבעייתית, גם אם היא באה במינון נמוך אז מישהו אחד יזהה תוקפנות מישהו אחר יזהה רגישות מישהי אחרת תזהה אדישות מישהו אחר יזהה ילדותיות ומישהי אחרת לגמרי תזהה תחושת עליונות (שזאת אני) אז זה הכפתור שלי אם זה יגרום למישהו להרגיש טוב יותר-אז אחלה! :))))) מודה ומתוודה יאללה בי.

דרדרית

New member
לא אנחנו בוחרים איך להגיב על????

דיפ דיפ היקרה אוהבת לקרוא את הארותיך אך ישנם לא מעט שמעירים במקום להאיר. כן, זהו פורום חופשי להבעות דעות של כולם על הכל ובן אכן מנהל פורום מדהים שנותן הרגשה טובה, התייחסות כמעט לכל אחד ולא באופן חד פעמי..יישר כוח לבן. אבל ישנם לא מעט שניכר בהם שהצורך להגיב הוא להראות "וואוו כמה אני חכם..." ויש כאלה לא מעט ובכל מקום בחיים. אז מה??? שיהיה להם לבריאות!!! אינני מתכוונת לאף אחד באופן ספציפי..... אנו בוחרים ממה וממי להעלב אנו בוחרים למה ולמי להגיב אנו בוחרים גם לקרוא או לא לקרוא ואז.... להיות (פה) או לא להיות- תלוי אך ורק ברצוננו!! נכון? אגב דיפ דיפ- איך "מקלקלים" לך את הכפתור הזה??????
דרדרית

deep ocean

New member
הי דרדרית מתוקה

את צודקת לחלוטין :) ונכון, אנחנו בוחרים ממי וממה להיעלב! נכון מאד! הכל בחירה בקשר לכפתור שלי..הממממ..נראה לי שעוד עבודה על עצמי תגרום לכפתור להתקלקל בסופו של דבר...ואולי הוא יהפוך למשהו אחר בכלל..והוא יפסיק להיות כפתור...אני אהפוך אותו לגלידה טעימה :) ואז לא יהיו לי כפתורים אלא רק דברים טובים וטעימים אני פשוט רעבה ומשליכה את הרצונות שלי על הפורום.. :)

גיאגיא7

New member
אני חושב ש..

קראתי את כל מה שאמרתם, ואני חושב שיש הרבה אמת בחלק ממה שנאמר... ...שוקו שהוא רק עם חלב באמת הרבה יותר טעים (תנסה את זה, עמנואל).

למעלה